@admiral
Slicno razmisljamo,postoji odredjen broj igraca koji samo primaju platu a zaista su tu da popune broj igraca na treningu,a to mogu i juniori.Dobro bi im doslo,dobili bi iskustvo,radili bi sa Amarom,a klub bi ustedio sa budzetom,iako ne mislim da je to neka lova,ipak,trosak je trosak.
Goran Perak je tu bez veze,ne dobija sansu za bilo koji minut,svi ovi napadaci poput Bajre,Nikolica,Baljica...iako volim to sto su mladi igraci,sta im vrijedi ako ne dobiju ni minut igre,tako se nece razviti,bolje ih poslati onda na posudbe da dobiju iskustvo i da se dokazu negdje,pa ih vratiti ako budu dobri...jedan stoper,Mesicu cini mi se istice ugovor,ako ostane Nijema,sta ce nam ovaj,ili se zahvaliti Gancevu koji ce se vratiti iz Veleza a teretice budzet jer ima odlicnu platu...E.Colic,Jamak...svi su oni bez veze u Zelji...Viscu bi probao utaliti,dok jos uvijek vrijedi kao talenat,jer uskoro,kako igra u zadnje vrijeme proci ce ta njegova eventualna vrijednost...mi svakako igramo sa nekih 14-15 igraca koji cirkulisu kroz tim,sve ostalo je visak...ubacio bi Zolotica,probao bi da nam Hodzic mali ne pobjegne,odmah ga zakucati solidnim ugovorom,i mozda jos nekog juniora ako vrijedi i na to kupiti dva tri igraca,ali ne ciganisati kao do sada,nego kupiti nekoga ko je dobar i za koga treba i dati nesto para.
Na polusezoni sam pisao kako smo cigani i kako mi to jako smeta,te da nam za titulu treba napadac,dobar veznjak i lijevi bocni i da za takve treba platiti,pa su me svi redom napali kako sam protiv Amarovog rezima.Garantujem da bi za to ulozeno dobili i titulu,a to je bar duplo vise love na evropskoj sezoni,plus titula,trofej zbog kojeg i igramo takmicenje,sponzori,publika,popularizacija,brend...ovako smo u vrhu,sto nije lose,ali smo zbog ciganluka popusili titulu jer kadar nije mogao da iznese na terenu nista bolje,sto se i vidi kroz cijelu drugu polusezonu,koju igramo lose,mada smo u gostima kvalitetni i donosimo bodove...svejedno,gubili smo ih kuci.Nema veze,sada nam treba evropa bilo kako,i nadam se da ce Sef pametnije malo uci u transfer sezonu,da bi dobio,moras i uloziti,a para sasvim sigurno ima dovoljno za to,to znam definitivno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !