Druze, vjeruj mi 90% pitara vam ne zeli nista zlo, ne kazem kao i svuda ima onih koji bi voljeli da se ugasite , ali ovaj procenat sto sam napisao je istina...imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 19:22Sve je to istina, i treba da nas za*ebajete,samo malo je tuga što je Željo već godinama ovako jadan,nikakav,a vi bliže Želji nego Zrinjskom,haman u par deka ste s nama.maroon46 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 19:10Moj Vanja ne pratis dovoljno, Zeljo je odbranjen i imovina sacuvana. Kone su jos jednom pokazale da su jace od ratova, rezima i partija. Odbor za hitnost uradio odlican posao, jos kad legnu milionske trening kompenzacije samo je nebo(porezna i milion ljudi kojima duguju) granica.
Naravno da necemo propustiti sansu da vas zajebavamo jer to je ona draz gradskih rivala i tradicije koja i cini specificnost ova dva kluba, ali da neko normalan zeli da nestanete, to sigurno ne...
Pogledaj Dusku, covjek vam je pisao istinu, ne sto je zelio da se ugasite vec vam je otvarao oci da reagujete, ali ova sad situacija pokazuje da nema vise one snage iz 2019 g., niko ne raguje, Manijake izgleda ne zanima, frakcije se povecavaju, a klub trpi...
Kad vam neko napise, neka vam je Bog u pomoci, vjeruj da vam ne zeli nista lose, a mnogo je pitara to ovdje napisalo...

.png)