Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izgleda željkan opet zarađuje na raskidima, svi igrači plaćaju masnu lovu da dobiju papire.

- robertkosar
- Kontakt:
Marsiano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:04To ko neki dan na željenom treningu, kad je došao jedan golman, pa morali igrati staru mahalsku igru Viktoriju![]()
![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
Doktori biznisa realno.
Prvo ti ne daju platu mjesecima.
Onda ako hoces platu negdje u drugom klubu moras oprostit ove sto si ceko il ostani pa cekaj i dalje
Pravi bh privatnik
Prvo ti ne daju platu mjesecima.
Onda ako hoces platu negdje u drugom klubu moras oprostit ove sto si ceko il ostani pa cekaj i dalje
Pravi bh privatnik
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ova dva gola sto je borac primio u nasoj ligi bi oba bila faul za borac
Trpaj **** cetnicka.
Aj Levski, bez puštanja gasa momci, ozbiljno do kraja!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne bi ni igrali u bugarskoj, dvije bi kuci igrali. Trpaj laktasenka!
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 14 jul 2026, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Raspad banjaluckog sustava. Sanicanin ne moze meda sa kasike
Snsd prčija dobi po phicki 
Ma ljudi budite realni pa borac bez 5 igraca vcrs...
Giga njegomirovic halkic jelic kazlagic
Giga njegomirovic halkic jelic kazlagic
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
.Ja u Europi navijam za svaki klub koji nam dize drzavni koeficijent i na racun Zrinjskog su dobili svi po 100 000 ali hajd ti glupom navijacu objasni to.
.Ja u Europi navijam za svaki klub koji nam dize drzavni koeficijent i na racun Zrinjskog su dobili svi po 100 000 ali hajd ti glupom navijacu objasni to.
Sto ne bi Zeljo probao onaj sistem igrac-menadzer, evo Muslera ima poznato prezime po onom golmanu, ima 39 godina, vrsnjak naseg Bice koji je cesto padao u nesvjest u zadnje vrijeme, pa ga pitati sta je igrao sa rajom na terminu da se vidi moze li se uklopiti u sistem koji preferira... 
Hajd nam malo objasni kako je Borac zasluzeno tu gdje jeste.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
MNON
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da vas pitam, vi bi to morali znati, jel sad rovinj u hrvatskoj ili sloveniji?
-
Pitaristok
- Kontakt:
Fulio si dečkoBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Pravi navijač nikada ne poštuje namještaljke
Netačno. Pravi navijač uvijek navija protiv svog rivala. Bayern i PSG kad su igrali finale LP, cijela Njemačka (izuzev navijača Bayerna) je navijala za PSG, a cijela Francuska (izuzev navijača PSG-a) je navijala za Bayern. Sasvim normalna pojava u svijetu fudbala, samo kod nas se navija za rivalske klubove u ligi i za komšijske države. Najgluplji narod na planeti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Svu tragikomičnost naše lige će opet potvrditi Bojac kada postane šampion i naredne sezone..Aj Bojac
- BatistutA19
- Kontakt:
Daj ba eto vi ste posteni dajete Sirokom.bodove u Sarajevu da ne ispadnu iz lige i uzimate Kup.BiH, sa tim istim Sirokim igrali ste finale uzeli ste kup.tj dogovoreni kup
..Nemoj zaebavat ba ,sad ces nekog ubijedit da nije tako.,samo ne mogu se sjetit svih ti lakrdija gdje svi ucestvujete jer nisam mogo upratit sve.Onda reci posteno i moji stimaju utakmice,
Stvarno su navijaci postali glupi postali su politicki botovi obicni ,neprijatelji drzave,udar na drzavu i bosnjake najszim se ko da cujem Bakira ili Komsica uhljeba obicnog konja koji je uzeo 2 miliona i glumi nekog prijatelja drave iostale bilmezi.Hajd sto su oni ali sto su navijaci postali glupi .
..Nemoj zaebavat ba ,sad ces nekog ubijedit da nije tako.,samo ne mogu se sjetit svih ti lakrdija gdje svi ucestvujete jer nisam mogo upratit sve.Onda reci posteno i moji stimaju utakmice,
Stvarno su navijaci postali glupi postali su politicki botovi obicni ,neprijatelji drzave,udar na drzavu i bosnjake najszim se ko da cujem Bakira ili Komsica uhljeba obicnog konja koji je uzeo 2 miliona i glumi nekog prijatelja drave iostale bilmezi.Hajd sto su oni ali sto su navijaci postali glupi .
Pa i oni su navijali za Italiju u barazu, ali im nisu mrske pare od Jurkasa sa SP-a. Yebi ih, samo ih treba musti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
daj gigovica hebem li vam materesine lopovske
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin