Eto koliko lupas veze nemas ni kad su usli u ligu aj na spavanjeEdincapitano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:32Hahaha koji glup transfer
Kofole Inter, Juventus, Barcelona i na kraju Leeds koji tek usao u prvu ligu. Smijesno
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lik ne zna geografiju, a da zna kompleksnije stvari.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Eto koliko lupas veze nemas ni kad su usli u ligu aj na spavanjeEdincapitano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:32Hahaha koji glup transfer
Kofole Inter, Juventus, Barcelona i na kraju Leeds koji tek usao u prvu ligu. Smijesno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
koji je ovaj retard, ovo fkt troll nekiDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:34Lik ne zna geografiju, a da zna kompleksnije stvari.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Eto koliko lupas veze nemas ni kad su usli u ligu aj na spavanjeEdincapitano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:32Hahaha koji glup transfer
Pravilo broj jedan- dont feed the troll
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bosnamojaaa, hansbosna, dzanimehmet i još hiljade profila na kojima je banovan na ovom forumu nakon što ga provalimo da je nepismena ustasa iz sirokog brijega koja koristi chatgpt da mu piše postove.
Ignore.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro izvini, moja greska ali kako god qarina od ekipe.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Eto koliko lupas veze nemas ni kad su usli u ligu aj na spavanjeEdincapitano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:32Hahaha koji glup transfer
-
Edincapitano
- Kontakt:
Makar ne drkam na AI slike na temi ”ljepotica” hahahahahaDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:34Lik ne zna geografiju, a da zna kompleksnije stvari.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Eto koliko lupas veze nemas ni kad su usli u ligu aj na spavanjeEdincapitano je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:32Hahaha koji glup transfer
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nikad ja nisam banovan nit imam drugi profil, ali mozes misliti koji degen moras biti da zapamtis imena tovar profila hahahaha idi malo vani umjesto da spavas na forumubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:37Bosnamojaaa, hansbosna, dzanimehmet i još hiljade profila na kojima je banovan na ovom forumu nakon što ga provalimo da je nepismena ustasa iz sirokog brijega koja koristi chatgpt da mu piše postove.
Ignore.
Top transfer, sretno Tarik
Leeds ce skockat finu ekipu
Leeds ce skockat finu ekipu
Leeds je ekipa koja je medju najlošijima što se tiče odbrane i primljenih golova. Samo 4 ekipe su više primile, od toga 3 ispale. Vidjet ćemo kako će se snaći i da li je požurio otići u najbolju ligu svijeta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dobar izbor; nek bude s hajrom, momcino! 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iz borbe za opstanak u borbu za opstanak. Ali sa više para i džepu naravno. Sretno Tare u svakom slučaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Velik rizik ali ima najbolju mogucu pozornicu za dokazivanje i sljedeci iskorak. Sretno Tare!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bice Leeds iznad Sunderlanda....evo lagana prognoza (nece ispast u svakom slucaju). ovi ce se dosta trosit u evropi, iako ce nastojat sto prije ispast.
Prednost za Tarika je sto sa trenerom moze pricat na njemackom...vjv je i on forsirao ovaj transfer.
Konacno nas covjek u najjacoj ligi...
Nece se propustat utakmice Leedsa, kao nekad Dzekine.
Prednost za Tarika je sto sa trenerom moze pricat na njemackom...vjv je i on forsirao ovaj transfer.
Konacno nas covjek u najjacoj ligi...
Nece se propustat utakmice Leedsa, kao nekad Dzekine.
Napokon smo nakon dužeg vremena dočekali da nam igrači odlaze za vruće pare.
Kao što sam pisao neki dan, Anel je mogao samo sanjati transfere od 40m €
Kao što sam pisao neki dan, Anel je mogao samo sanjati transfere od 40m €
-
General505
- Kontakt:
Moglo je i bolje ali i gore, naravno i novac je tu igrao ulogu.
Ode u klub moga djetinjstva pa mi nekako još draže, hoće Leeds opet da se vrati u vrh engleskog fudbala.,
Prvi klub za kojeg sam srčano navijao i taman nekako tad kao dijete počeo pratit nogomet.
Čak su jednom bili dogurali do polufinala lige prvaakaa čini mi se da je to bila 2003/04 sezona, jako jakoo simpatična ekipa bila.
Ode u klub moga djetinjstva pa mi nekako još draže, hoće Leeds opet da se vrati u vrh engleskog fudbala.,
Prvi klub za kojeg sam srčano navijao i taman nekako tad kao dijete počeo pratit nogomet.
Čak su jednom bili dogurali do polufinala lige prvaakaa čini mi se da je to bila 2003/04 sezona, jako jakoo simpatična ekipa bila.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Ma koliko je ovdje ljudi Anelu A. najavljivalo neki mega transfer? Puno, baš puno. Sad Tarik za ogroman novac ide u klub koji se bori za opstanak, to treba jasno reći. Leeds je klasičan ‘lift’ klub u Engleskoj, gore‑dolje, samo uz pomoć Bayernovog novca, haha.
Što se kluba tiče, nisam baš oduševljen, nadao sam se Brightonu, Bournemouthu ili Crystal Palaceu, dakle ekipama koje ciljaju na top 10 u Premier ligi.
Može mu se super posložiti, ali može se desiti i da već sljedeće sezone bude Cvajtaš.
Iako ga ovdje mnogi već vide kao igrača za Real Madrid ili PSG.
Definitivno ne bi trebali ispati, ali nece realno ni do Europe dobaciti
Negdje od 12-14 pozicije ocekujem ove sezone
Za Tarkana najbitnije da redovno igra, ne sumnjam da ce se izboriti za mjesto u startnih 11. Uz dobre igre i karakter lidera kakvog ima, ne bi me cudilo da ide u timove samog vrha engleskog fudbala kroz par sezona
Negdje od 12-14 pozicije ocekujem ove sezone
Za Tarkana najbitnije da redovno igra, ne sumnjam da ce se izboriti za mjesto u startnih 11. Uz dobre igre i karakter lidera kakvog ima, ne bi me cudilo da ide u timove samog vrha engleskog fudbala kroz par sezona
Odličan transfer, najjača liga svijeta, najbolja pozornica i sasvim solidan klub koji doduse nije poznat po cvrstoj odbrani nego po jakom napadu.
Prosle sezone su primili čak 56 golova na 38 utakmica sto je peti najgori skor u ligi.
Igraju sa 3 nazad i Tare ce vjerovatno ici umjesto nizozemca Struijka.
Prosle sezone su primili čak 56 golova na 38 utakmica sto je peti najgori skor u ligi.
Igraju sa 3 nazad i Tare ce vjerovatno ici umjesto nizozemca Struijka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da, možda ga neki put nanese u Liverpool ili United ako se snađe, to bi mu bio dobar plafon.DzaniMehmet je napisao/la: ↑15 jul 2026, 00:01Ma koliko je ovdje ljudi Anelu A. najavljivalo neki mega transfer? Puno, baš puno. Sad Tarik za ogroman novac ide u klub koji se bori za opstanak, to treba jasno reći. Leeds je klasičan ‘lift’ klub u Engleskoj, gore‑dolje, samo uz pomoć Bayernovog novca, haha.
Što se kluba tiče, nisam baš oduševljen, nadao sam se Brightonu, Bournemouthu ili Crystal Palaceu, dakle ekipama koje ciljaju na top 10 u Premier ligi.
Može mu se super posložiti, ali može se desiti i da već sljedeće sezone bude Cvajtaš.
Iako ga ovdje mnogi već vide kao igrača za Real Madrid ili PSG.