Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Jednu negativnu stvar je imala Španija veceras , a to su ova luđačka istrčavanja Simona.
U nekim drugim okolnostima ,mogao bi napraviti crveni karton
U nekim drugim okolnostima ,mogao bi napraviti crveni karton
Navijam za Spaniju, ali vecih kolonijalista i genocidasa od spanaca nije bilo. Malo kakve knjige u ruke.
Mada, pominjanje takvih stvari na sportskom forumu u kontekstu neke utakmice je debilno.
Zadnja izmjena: Elrond, dana/u 14 jul 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ljudi su jedina ekipa na prvenstvu koja je mogla ugasiti francuske monstrume. Teško je u ovoj ekipi izdvojiti slabijeg tehničara. Svi, od golmana pa do napsdača mogu pasom pogodit komarca u lijevo mudo. Strašna ekipe.
Primiti 1 gol od grupa, pa do finala je nadrealno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisu mogle obje ekipe ispasti, u čemu je problem? Isto važi i za Španiju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Spanija je Spanija. Bez kontroverzi, doduse bez neke ljepote ali finale je finale.
Imas osjecaj da je svaki korak isplaniran, svaki potez. Digne im valjao onim penalom vise nego iko ali zasluzeno prosli dalje.
Nije fudbal samo nahajcaj konjske snage.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Argentina nema ni promil sanse protiv Spanije. Njih su Svicarci kontrolom igre bili sabili, sta ce im tek ovi uraditi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Već viđeno 2006 od Italije i to autogol Zakarda protiv Australije.signalidunapark je napisao/la: ↑14 jul 2026, 23:12Ljudi su jedina ekipa na prvenstvu koja je mogla ugasiti francuske monstrume. Teško je u ovoj ekipi izdvojiti slabijeg tehničara. Svi, od golmana pa do napsdača mogu pasom pogodit komarca u lijevo mudo. Strašna ekipe.
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 14 jul 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kod Španaca i ekonom zna sačuvati loptu u posjedu tokom pritiska, za razliku od naših veznjaka. Jednostavno takav fudbalski odgoj.
Kakva bruka Francuske. Kako ih izhendlase ljudi rutinski.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Spanija, to jest De la Fuente
kakva takticka pobjeda nad jacom i mocnijom ekipom. Glavna oruzja (Mbappe, Dembele, Olise) su im neutralisali, zadnja linija kod spanca plus sredina su fenomenalno odigrali. Jednostavno ih nadmurili tako su to nametnuli svoju igru, svoj ritam, spustili tempo i davili ih - sa druge strane, francuzi nisu mogli nametnuti svoju run n gun igru. Desamp putpuno nadmudren od strane cele.
Cubarsi, Porro, Cucurella, trojica najbolji
sredina vrlo dobra. Yamal nikako da uđe u neku formu, al eto bar je izvukao penal. Imao je neki doprinos.
I morate li opet smarati o yebenoj zlatnoj lopti ? jel ne moze bez toga
Cubarsi, Porro, Cucurella, trojica najbolji
I morate li opet smarati o yebenoj zlatnoj lopti ? jel ne moze bez toga
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jul 2026, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da su svi navijaci real madrida cak i domaci razocarani jer su navijali za afrikance ili ti tzv francuze
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Anglo-saksonska gamad je u jednom trenutku porobila 90 posto svijeta i stvorila genocidni takozvani Izrael.
MANIJACI JUG 1987
Najtužnije, da ovog Fuentea dovedeš u bilo koji jak klub, izofirao bi se kao levat.
Ali ovdje ubija, i ubijaće. Zna čovjek praviti turnirske ekipe.
Otiće u historiju kao selektor Španije.
Ali ovdje ubija, i ubijaće. Zna čovjek praviti turnirske ekipe.
Otiće u historiju kao selektor Španije.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ugasili ih ko cigaru
To se ne može postići odjednom, u godinu dana. Njihove sve ama baš sve kategorije igraju ovaj sistem fudbala, gdje već kao klinci imaju uigrane šablone kako se rješavati pressinga, kako igrati disciplinovani press itd.
Doduše Francuski pressing je pokušaj, nedisciplina pojedinaca (Olisea i Mbappea) ruši komplet kulu od karata pressa.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 14 jul 2026, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Cubarsi bi trebao biti najbolji mladi igrač prvenstva. Kakva igra momka od 19 godina.
Don't hate what you don't understand.
Španci rutiniraju u finalu ko god da im dođe. Tricu će im zabit. Ovo večeras je trebalo biti finale prije finala
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Englezi ce finale preorat, istanjurati te preskočiti ovu gospodsku Španiju.
Da mal' pjevušimo kako se fuco vraća doma.
Veliki su to majstori i znalci, sa šefom Tušelom.
Da mal' pjevušimo kako se fuco vraća doma.
Veliki su to majstori i znalci, sa šefom Tušelom.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bvsic, CAGarfia, DinGospo21, Elrond, enobarca, Galion, Godfather, greenwood, HalaMadrid, Helemnejse, Invincibles14, Jabroni, jasmin10, JoeBleck, lakilone, Markinhio, napoleon72, NebeskaSila96, Pensioner26, Riziko, s4mke, safun79, Shategabri, StevieG8, totasef1, Venom i 121 gost.