FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ako je Florentino stvarno toliko glup da ponudi 230 miliona eura za Olisea
Bayern ga treba prodati odmah ove sedmice da se nebi predomislio
Bayern ga treba prodati odmah ove sedmice da se nebi predomislio
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovakav rasplet situacije je idealan za Bayern jer ce se smiriti bikovski nagon koji je svakim danom inicirao transfer Olisea a jos idealniji scenario bi bilo Kaneovo potencijalno finale i sansa za nedostajuci trofej kao i vrlo vjerovatno zlatna lopta uz vec osiguranu zlatnu kopacku.
Imamo li kakvih informacija o povredi Saibarija?
Imamo li kakvih informacija o povredi Saibarija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bgm ljepse ce Oliseu pasati bijeli dres Reala
Vidi se hemija njega i bape
Poziv Reala se ne odbija
Vidi se hemija njega i bape
Poziv Reala se ne odbija
-
Bundesliga
- Kontakt:
Yebo te Real u paksu, aj mrš odavde
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sine moj
Ja cu pisati sta ja zelim
**** i tebe Real u sta god zelis
Ja cu pisati sta ja zelim
**** i tebe Real u sta god zelis
Zar ti više ne navijaš za Bayern ? Jer fkt ne vidim razlog zašto vodiš brigu hoće li neko doći ili otići iz kluba.Ovi portali koji uzimaju "breaking news" od kvazi insajdera sa X-a su zaista počeli opasno smarati sa Oliseom.Zadnji mjesec dana bilo je 20 članaka oko Olisea i presipanja iz šupljeg u prazno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta ove ovo zalize hoce u rejal.ako hoce da ide neka mu je sa srecom nikoga nećemo moliti Bayern je broj 1 pa onda ostali klubovi.uzeti 230 miliona i dovesti leaa iz milana i jos cemo ustekati da itekako dosta love.
Pravda za Tyson Furya
Jao kako ne bi napravili "kljuc za kljuc"
Mi njima Olisea oni nama Vini-a... Iako mi je Vini odvratan lik, bombastican je nogometas
Mi njima Olisea oni nama Vini-a... Iako mi je Vini odvratan lik, bombastican je nogometas
Ma nek ide ako hoće. Unovčiti ga dobro, naći zamjenu i et
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mrš smrdo, nabijem na qrac i tebe i Real. Ovo je Bayernova tema smradu.
Scholl@ ti si bio dobar forumaš sta se sa tobom desiloBundesliga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:36Mrš smrdo, nabijem na qrac i tebe i Real. Ovo je Bayernova tema smradu.
Pravda za Tyson Furya
Zalize me negativno iznenadio ako je istina da hoce u real,za mene je bajern najveci klub svih vremena jedna neponovljiva institucija,ko nece da bude u svetinji vrata su mu otvorena ne treba nikoga zadržavati protiv volje ,fudbal je umro davno kao sport i ona romantika koju je taj sport sa sobom donosio,američki kapitalizam je uništio sve sportove,sve je materijalizam prokleti 
Pravda za Tyson Furya
Ne znam što se obazirete na ove jadnike koji pokušavaju minirat temu. Takvi bi trebali prvo da mi plate da im ja šta napišem ili da se fino obrate pa ako šta treba pomoći oko posla ili liječenja frustracija. Ranije pa nekad i sad ko god je imao kakav problem sa Njemačkom dolazio je na temu Bundeslige da liječi frustracije. Pa onda se vremenom i na ovoj temi infiltriralo takvih paćenika.
Neki dan ko malo dođe onaj da izrazi brigu kako Bayern ne može kao zadržat najbolje igrače. Sjajna mu je argumentacija bila, impresioniran sam
, samo nam još treba reći koliko je to takvih top igrača "prijevremeno" u primeu napustilo Bayern. Bil "nagurao" dvojicu?
Što se Olisea tiče, izvanredan igrač, sjajan, ali evo 2 se polufinala desiše (LP pa ovo sinoć) gdje je potonuo. Znači ima mana. E sada serucka znači kod nekih bi se 220+ miliona moglo razmislit? Sve treba sabrat i oduzeti. S tim da ako je moguće s njim dalju saradnju dogovorit to je drugo.
Onda je kod Riberyja idbijena ogromna ponuda 100+ i on je vagao, a onda ostao i postao legenda.
Neki dan ko malo dođe onaj da izrazi brigu kako Bayern ne može kao zadržat najbolje igrače. Sjajna mu je argumentacija bila, impresioniran sam
Što se Olisea tiče, izvanredan igrač, sjajan, ali evo 2 se polufinala desiše (LP pa ovo sinoć) gdje je potonuo. Znači ima mana. E sada serucka znači kod nekih bi se 220+ miliona moglo razmislit? Sve treba sabrat i oduzeti. S tim da ako je moguće s njim dalju saradnju dogovorit to je drugo.
Onda je kod Riberyja idbijena ogromna ponuda 100+ i on je vagao, a onda ostao i postao legenda.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prijavljen ti je postBundesliga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:36Mrš smrdo, nabijem na qrac i tebe i Real. Ovo je Bayernova tema smradu.
Ja kao simpatizer ovog kluba imam pravo da pisem na ovoj temi
Ako ti se ne svidja, odskakutaj.
Real je najveci klub na svijetu, to je cinjenica i Bayern nece nikad moci se takmiciti sa njima oko dovodjenja najboljih igraca.
Pomiri se s tim
-
Bundesliga
- Kontakt:
@effe
Ma ovaj provocira već duže vremena, dođem ovdje da pročitam nešto o Bayernu, a onaj provocira sa Realom paćenik.
Što se tiče Olisea, vrhunski igrač bez dileme, ali njegov najveći problem i neprijatelj je nonšalancija. Nekima je to kul, aura što bi današnja dječurlija rekla, ali meni je bezveze i sputava ga da postane još bolji. A ove transfer priče ne uzimam za ozbiljno, to je pola žutilo. A ako stvarno Real nudi tih 220 miliona, na Eberlu i ostalima je da odluče da li mogu naći zamjene pa da ga i prodaju. Ako ne, ništa. Bayi bi najveće pojačanje bilo da Musiala vrati formu i ponovo bude onaj igrač kakav je bio prije povrede.
Ma ovaj provocira već duže vremena, dođem ovdje da pročitam nešto o Bayernu, a onaj provocira sa Realom paćenik.
Što se tiče Olisea, vrhunski igrač bez dileme, ali njegov najveći problem i neprijatelj je nonšalancija. Nekima je to kul, aura što bi današnja dječurlija rekla, ali meni je bezveze i sputava ga da postane još bolji. A ove transfer priče ne uzimam za ozbiljno, to je pola žutilo. A ako stvarno Real nudi tih 220 miliona, na Eberlu i ostalima je da odluče da li mogu naći zamjene pa da ga i prodaju. Ako ne, ništa. Bayi bi najveće pojačanje bilo da Musiala vrati formu i ponovo bude onaj igrač kakav je bio prije povrede.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Evo ti pa plači, popišao je taj isti Olise taj tvoj Lopov Madrid. Evo ti pa kmeči.Scholl je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:58Prijavljen ti je post
Ja kao simpatizer ovog kluba imam pravo da pisem na ovoj temi
Ako ti se ne svidja, odskakutaj.
Real je najveci klub na svijetu, to je cinjenica i Bayern nece nikad moci se takmiciti sa njima oko dovodjenja najboljih igraca.
Pomiri se s tim
Čuj ono prijavilo post. Evo sve drhtim što ću dobiti ban na nekom sportskom forumu