Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

CHR
Kontakt:

Re: Tarik Muharemović

Post Postao/la CHR » 15 jul 2026, 00:22

Vazda sam gotivio Leeds i Elland Road. ❤️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 00:27

Vec mi pocele po FB izlaziti fan stranice Leedsa :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2026, 00:30

Sretno momak, pametan izbor. :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 jul 2026, 01:24

Ja tariku želim puno sreće i uspjeha ali ne znam zašto vi toliko hvalite ovaj potez? Leeds je takva ekipa da je izazov tu biti stoper. Primat će puno golova taman da je prajm Ramos.
U takvoj situaciji i kad igraš dobro budeš nekad zasjenjen lošim rezultatom. Crystal Palace bi mu više lego jer oni igraju na 1-0 i tako neke rezultate.

Da ne pričam ako ispadnu iz lige da će mu teže otići u velik klub nego ove sezone.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 15 jul 2026, 01:36

S Muharemovićem, Wilsonom i golmanom kojeg očito pokušavaju dovesti (spominjalo se da Nyland najbliži ili Suzuki Japanac), Leeds ni u ludilu nije ekipa za ispadanje.

Štaviše, prilično su kvalitetno izbalansirani. Ako Okafor, DCL, Wilson gore legnu, mogu oni probleme praviti svima. Možda bi još jedan tu dobro došao da uleće, ali ok. I Nmecha će odraditi nešto.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 jul 2026, 01:43

Harry Kewell, Ian Hart, Alan Smith, Mark Viduka :tokralju:
Velika su imena bila u ovom klubu. Sretno Tare igracino, ovo je samo pocetak vrhunske karijere aBd :bih:

I konacno da imam pravi razlog da pratim PL, a ne samo onako :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 01:43

DeeWa je napisao/la:
15 jul 2026, 01:24
Ja tariku želim puno sreće i uspjeha ali ne znam zašto vi toliko hvalite ovaj potez? Leeds je takva ekipa da je izazov tu biti stoper. Primat će puno golova taman da je prajm Ramos.
U takvoj situaciji i kad igraš dobro budeš nekad zasjenjen lošim rezultatom. Crystal Palace bi mu više lego jer oni igraju na 1-0 i tako neke rezultate.

Da ne pričam ako ispadnu iz lige da će mu teže otići u velik klub nego ove sezone.
Kakvo ispadanje, a Red Bull u vlasnickim strukturama kluba? Bas ce oni dozvoliti da ispadnu. Imaju sasvim korektnu ekipu, jos pogotovo sad uz Wilsona i evidentno Muharemovica.

Velika je razlika izmedju njih i ove 3 ekipe koje su tek usle. Ne bi me cudilo da se sve 3 vrate u Championship.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 15 jul 2026, 01:55

Super, Engleska liga. :salut:

Moramo i mi vec jednom da pocnemo igrati agresivno ko nosorozi.
Bit će gusto

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2026, 04:24

Sto ga Romano nahvali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 15 jul 2026, 05:23

Leed je odličan izbor. Podcjenjute ovaj tim, jer Farke polako slaže slagalicu za malo veće domete. Ekipa je prošle sezone igrala jako korektno PL i konačan rezultat je malo na oko loš jer je klub proživljavao ozbiljnu transformaciju iz Championship ekipe u Premiership format. Samo im je 6 bodova falilo da se domognu eurotakmičenja. A prosuli su 12 bodova na startu zbog adaptacije. Puno je stiglo novih igrača i dok se to sve ukomponovalo, bodovi su se prosipali. Ove sezone se rješavaju onih koji su ili nezadovoljni ili su njima nezadovoljni. Tačno kupuju ono što im treba i ove sezone su se finansijski stabilizovali da se mogu odvažiti za veće transfere. Farke pravi roster za naredne 4 godine. Tariku će imati pomoć Jake, zemljaka da se brže uklopi. Jaka je tek proigrao i adaptirao se pred kraj sezone. Dovešće novog golmana, trebao im je ljevonogi stoper, doveli su Tarika, trebao im je taj kreativni vezni, doveli su ga (Wilson). Napadači su se adaptirali. Imaju najbrža krila lige računajući sa eksplozivnošću na kratke staze (James i Gnonto). James je npr propustio 80% prošle sezone zbog povrede. Ova ekipa slaže roster da naredna sezona bude izlazak u eurotakmičenja. Stoperski par će prvih 10tak utakmica biti Bijol-Rodon, a Tarik će se prvo morati adaptirati kako na život, tako i na novu ekipu i sistem formacije, a ujedno i na samu ligu. Ne treba očekivati neko bacanje u vatru i epske partije. Dobiće svoju priliku već u prijateljskim. Ove sezone ništa ne prepuštaju slučaju i ulaze spremni u sezonu jer već za 2 sedmice imaju intenzitet utakmica svakih 4-5 dana i to protiv Wrexhama, Sunderlanda, Liverpoola, RB Leipziga, Man Utd. i Augsburga. Tako da Leeds ovaj put spremno ulazi u narednu sezonu poprilično igračkom križaljkom zaokruženo. Očekujem ove sezone da se bore između 6 i 10 pozicije ako ih zaobiđu povrede.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 15 jul 2026, 07:34

Elddar je napisao/la:
15 jul 2026, 01:43
Harry Kewell, Ian Hart, Alan Smith, Mark Viduka :tokralju:
Velika su imena bila u ovom klubu. Sretno Tare igracino, ovo je samo pocetak vrhunske karijere aBd :bih:

I konacno da imam pravi razlog da pratim PL, a ne samo onako :mrgreen:
Rio Ferdinand takodjer. Uzivao sam igrati CM 2001/02 sa njima. Tariku sretno, dvije sezone u Leedsu i onda u jedan od top 5 klubova u EPL.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 15 jul 2026, 07:34

Najbolji dio ovog transfera je trener.
Ozbiljan strucnjak koji je vec dugo u Leedsu.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 15 jul 2026, 07:42

Al fakat ne mogu da shvatim one kojima je "samo Leeds".
Kao da su nam je zadnjih 15 godina stoperski par u najmanju ruku iz chelzija i barcelone pa nam eto sad stoper ode samo u neki tamo Leeds i englesku ligu.

antetokounmpo
Kontakt:

Post Postao/la antetokounmpo » 15 jul 2026, 07:56

edin139 je napisao/la:
15 jul 2026, 07:42
Kao da su nam je zadnjih 15 godina stoperski par u najmanju ruku iz chelzija i barcelone pa nam eto sad stoper ode samo u neki tamo Leeds i englesku ligu.
Ili ovi koji tobože brižno zakljucuju kako je to vec los transfer. Siguran sam da, ako je iko, Tarik imao ponude na stolu i da je sam sa svojim timom donio odluku. Leeds je stvarno kuburio sa odbranon proslu sezonu i jedino logicno je da se tu pojavaju, a Tarik je opasno pojacanje.
Definitivno igrac za kojeg mislim da se može bilo gdje prilagoditi i da nece imati nikakvih problema. Frajer je za manje od 20 utakmica postao jedan od kljucnih igrača reprezentacije i sa jednom sezonom u Serie A postao trazen stoper, nakon sto je u Juventusu bio otpisan. Covjek se ne da demoralisati. Igracina.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 15 jul 2026, 08:04

edin139 je napisao/la:
Nema niko nista protiv toga sto je Leeds.Problem su nasi mediji sto ti napucavaju mjesecima pricu Barcelona,Inter bla bla i na kraju dodjes do Leedsa koji je donji dom engleskog fudbala,a svi su ovdje mislili da cemo ga naredne sezone gledat u LP ili bar u LE.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2026, 08:28

darker10 je napisao/la:
15 jul 2026, 08:04
edin139 je napisao/la:
Nema niko nista protiv toga sto je Leeds.Problem su nasi mediji sto ti napucavaju mjesecima pricu Barcelona,Inter bla bla i na kraju dodjes do Leedsa koji je donji dom engleskog fudbala,a svi su ovdje mislili da cemo ga naredne sezone gledat u LP ili bar u LE.
I uz sve to jer napokon imamo kvalitetnog stopera, vrhunskig talenta sa nevjerovatnim predispozicijama i odnosom na terenu pa znamo koliko vrijedi i moze, odatle i ocekivanja prelaska u neki malo veci klub sa istim takvim i ambicijama.
Ali zaliti se ne mozemo, EPL je to, bice zanimljivo ih pratiti naredne sezone, a sigurno ce dovesti jos par pojacanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SamoTi4000
Kontakt:

Post Postao/la SamoTi4000 » 15 jul 2026, 09:08

Leeds je dobar klub,liga još bolja,a Tarik dobar igrač.
E mi imamo problem što su nam portali krac,a novinari idoti koji svoj posao svode na žutu štampu željni nazor klikova i senzacija.

Evo na ovom portalu,svaki članak im je tipa,senzacija,izazvao zemljotres svojom izjavom, nevjerovatno šta je izjavio...kad ono u tkestu niđe veze.
Novinari su ispod nivoa Premijer lige BiH

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 jul 2026, 09:12

SamoTi4000 je napisao/la:
15 jul 2026, 09:08
Leeds je dobar klub,liga još bolja,a Tarik dobar igrač.
E mi imamo problem što su nam portali krac,a novinari idoti koji svoj posao svode na žutu štampu željni nazor klikova i senzacija.

Evo na ovom portalu,svaki članak im je tipa,senzacija,izazvao zemljotres svojom izjavom, nevjerovatno šta je izjavio...kad ono u tkestu niđe veze.
Novinari su ispod nivoa Premijer lige BiH
U Bosni nema sportskih novinara…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 jul 2026, 09:18

slika

Ovo Stambolić nešto za forumaše i tviteraše? :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 09:37

Vidim i navijaci su odusevljeni, sudeci po komentarima na drustvenim mrezama. Naravno ima i onih sto misle da je preplacen, ali u dosta manjoj mjeri.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, DanijelTZ, guillermo, HariTz, Normus90, ovisnik i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []