Kako sam cuo, iz Švedske ce biti nekoliko momaka. Tamo inače ima fin broj Hordi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dugo traje put, od stockholms do turkua nije daleko 300km ali put traje 9 sati zbog trajekta. Jedino avion. Ja opet kontam da ce na kraju nas biti 300-400. vidjecemo. Da mi aBda prodjemo pa da se onda Kosevo napuni protiv turaka.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nema sanse,43 karte su prodate za nas sektor do sada.Nagurat ce se na jedno 60 i to je to.Jednostavno preskup je to put individualno od letova do smjestaja do izac i sjest na pivu tamo.Nije nikako prihvatljivo za nas iz BiH.Pouzdam se u dijasporu sa sjevera da ce ispostovati ko moze naravno.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 23:24Ma dugo traje put, od stockholms do turkua nije daleko 300km ali put traje 9 sati zbog trajekta. Jedino avion. Ja opet kontam da ce na kraju nas biti 300-400. vidjecemo. Da mi aBda prodjemo pa da se onda Kosevo napuni protiv turaka.
Da su barem HZ u boljem stanju da se pokusa nesto organizovati preko kluba ali nazalost Horde su trenutno u takvom stanju da ne moze vise od 40 ljudi do Mostara otici.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
kostao me put do trnave 7 glava a ne ovo..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Uvijek kad je Europa tj. ovo doba sjetim se one sezone kad smo Atromitosa u Grčkoj otresli, sletili u Banja Luku i usput mlatnuli Borac ko sa pjesmom. Koja generacija…
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Uhhhh
Vraćamo se iz Atine i kroz Srbiju saznajemo da idemo na Borusiju.
- belosevic23
- Kontakt:
Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
Najbolja poslijeratna generacija bez premca, kad se sjetim Haugesunda izgubili ovdje, gore glat ih otresli, Atromitos isto izgubili kuci, tamo iz dobili, Borussija kuci, kakav karakter i mentalitet su imali ti momci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lijepo je bilo biti navijač u tom periodubelosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ti i dobro prosao…plisek je napisao/la: ↑15 jul 2026, 00:30kostao me put do trnave 7 glava a ne ovo..
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Maroon1946
- Kontakt:
Upravo. A sad na prste mozes nabrojati igrace iz BiH. Ne razumijem kako moze igrac iz 2HNLa moze biti toliko bolji od nekog iz nase lige. Sa ovim parama mozes pokupovat kristalnih 11 i jos dodati kojeg kapitalca iz Srb/Cro. Provjereni recept za titulu..belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
- teamnorth1989
- Kontakt:
a koji su ti sad kristalnih 11 sa kojim smatras da bi se osvojila liga? Vrijeme sad i 2015 - 2019 (prije Vice) je drugo vrijeme. Sad ti nije neki garant da dovedes pola tima iz Borca i Zrinjskog da bi osvojio nesto, mozda bi cak bio i gori nego sto jesi.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:51Upravo. A sad na prste mozes nabrojati igrace iz BiH. Ne razumijem kako moze igrac iz 2HNLa moze biti toliko bolji od nekog iz nase lige. Sa ovim parama mozes pokupovat kristalnih 11 i jos dodati kojeg kapitalca iz Srb/Cro. Provjereni recept za titulu..belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
100 %Maroon1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:51Upravo. A sad na prste mozes nabrojati igrace iz BiH. Ne razumijem kako moze igrac iz 2HNLa moze biti toliko bolji od nekog iz nase lige. Sa ovim parama mozes pokupovat kristalnih 11 i jos dodati kojeg kapitalca iz Srb/Cro. Provjereni recept za titulu..belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
Vazda sam bio mišljenja a i sada da u našoj ligi ima maestralnih igrača. Ne može me niko živ ubijediti u suprotno.
Radi toga sam i prestao gledati i repku, so unazad pola godine, jer se kroz nju počeradalo razno raznih hadalja iz 2-3 liga, gdje ni njihove prve nisu jače od naše a naših igrača nigdje na mapi.
Kako npr. Cimi ili Mujakić ne valjaju za repku dok su kod nas a kad odu vani za mjesec dana dobri za repku.
Sječam se da nije bilo prenosa da sam na radiju slušo prenos iz Grčke, prešpartao zgradu televizije uz duž i porijeko 1.000 puta.
Ne smijemo zaboraviti ni Dženu rahmetli.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakvu su samo harizmu i karakter imali ti momci i kakav je to spoj bio.Uz generaciju koja je donijela duplu krunu definitivno najbolja ekipa nakon rata bez dileme.I dugo cemo se nacekati da ono slozimo opetbelosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- belosevic23
- Kontakt:
Sad je teže dovesti igrače Borca i Zrinjskog nego prije. Ali evo ti najboljih igrača lige: Savić, Juričić iz Borca, Mato Stanić iz Širokog, Ćavara trebalo hvatati iz Širokog kad je prešao u Zrinjski, Šakota iz Zrinjskog, Pidro iz Veleža. Onda uzmeš još mladih Milak, Mešić iz Veleža, Deket iz Borca, Jurkas iz Borca. Plate Penarande, Oliveire i ostalih mega zvijezda iz Južne Amerike bi poklopile sve plate ovih igrača. Saviću daš najveću platu i ligi i pitat ću te hoće li doći.teamnorth1989 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 10:10a koji su ti sad kristalnih 11 sa kojim smatras da bi se osvojila liga? Vrijeme sad i 2015 - 2019 (prije Vice) je drugo vrijeme. Sad ti nije neki garant da dovedes pola tima iz Borca i Zrinjskog da bi osvojio nesto, mozda bi cak bio i gori nego sto jesi.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:51Upravo. A sad na prste mozes nabrojati igrace iz BiH. Ne razumijem kako moze igrac iz 2HNLa moze biti toliko bolji od nekog iz nase lige. Sa ovim parama mozes pokupovat kristalnih 11 i jos dodati kojeg kapitalca iz Srb/Cro. Provjereni recept za titulu..belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 08:57
Tad smo imali najbolju ekipu poslije rata. Pokupili najbolje iz lige, znam da je Ševko bio najbolji igrač Veleža mi ga uzeli, prije toga Bilbiju iz Borca, Dulju uzeli kao najveceg talenta lige, Radovac ponikao u nasem pogonu, Krleta doveli kao veliko pojačanje iz Makedonije.. ugl jednostavna a dobra ekipa bila, ne treba dovesti igrača iz Cape Verde da bi nesto napravio.. evo sad da pobereš po ligi najbolje igrače borit ćeš se za titulu
Samo bih dodao i prije nego nas je Borusija pocela trpati tamo da smo imali 2 solidne šanse. Ne kažem da bi prošli, al objektivno bilo bi 4-1 ne 7-0
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koliko god bude raje dobro je i sretan im put svima. Nije problem udaljenost i Gruzija je bila slicna udaljenost, pa je bio dobar broj raje. Problem je sto je autom tesko doci, goriva preko 400 maraka, putarine, brod, smjestaj, finska skupa žara. Tako da ako se pojavi 50-tak ljudi i koji trans, odlicno je.
SARAJEVO ŠAMPION IZRAZITI FAVORIT
Bordobase pise da imamo novo pojacanje? Zna li iko o kome je rijec?
Ma ti bubaju ko maksim po diviziji, nemaju pojma
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Taj lik veze sa vezom nema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, DoktorXabaras, mnon46 i 35 gostiju.