Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Englezi su se nesto malo dozvali zadnjih par godina, eto imaju dva finala eura, inace ekipa koje desetljecima nema nigdje. I ta titula 66 je cisto politicka odluka, dodjelili im titulu da “koljevka” fudbala ima eto barem jedan trofej.
Ali dogurali su eto do polufinala, imaju sansi
Nisam znao da postoji.
Inace apsolutno premalo s obzirom sa imaju goata u timu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Mocvara1991
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Finalisimu ne možeš ni igrati ako nisi prvak Evrope ili Svijeta. Nešto o čemu englezi maštaju decenijama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To da ali sam mislio na eru goata
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Cudno da se ta prijateljska utakmica kojoj tepaju kao finalisima odigrala bas nakon je sto Messi osvojio Copu. Ono hajmo odigrati i to nakon 100 godina. Kazu bitan trofej.
Nakon sto su vec od Cope napravili sprdnju, pa hajmo svaki mjesec organizovati turnir dok Messi ne osvoji.
Nakon sto su vec od Cope napravili sprdnju, pa hajmo svaki mjesec organizovati turnir dok Messi ne osvoji.
- Wilshere10
- Kontakt:
Nogometni sladokusci su veceras uz Tri Lava. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Upravo.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:24Pa koliko su tek mana pokazali Argentinci protiv 3 puta laksih protivnika od engleskih dosad? Englezi apsolutno jesu favoriti i imaju kvalitetniju ekipu. To naravno nista ne mora znaciti na kraju ako opet u svom stilu chokeaju kao sto chokeaju kroz citavu historiju. Pokusavate od ekipe pune mesara napraviti neke velemajstore iskljucivo jer jasete Messijev ku.rac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najjace kad su Copu igrali 2 godine zaredom
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Prođu li u finale, imaju priliku postati Juventus reprezentacijaboki86 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:36Englezi su se nesto malo dozvali zadnjih par godina, eto imaju dva finala eura, inace ekipa koje desetljecima nema nigdje. I ta titula 66 je cisto politicka odluka, dodjelili im titulu da “koljevka” fudbala ima eto barem jedan trofej.
Koševo Zapad
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Pa najtrofejniji igrac od svih igraca koji su osvajali nesto zadnjih 20 godina, Euro,WC,Copa America... Vise trofeja od Xavija,Inieste,Ramosa,Ronalda,Busqetsa,Krosa, Mbappea. Jednak broj trofeja kao i Dani Alves i ni jedan igrac nema vise trofeja od Messija.Madal je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:43To da ali sam mislio na eru goataMocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:42Pa bas u tom periodu su osvojili sve u cemu su ucestvovali.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije niko povrijeđen od njih, igraju i Jude i KaneMocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 10:56Por Malvinas, por el Diego, por la última de Leo, Argentina, quiero verte bicampeón…
Veceras GOAT kara vjecite chokere Engleze. Veceras Engleska bez dva najbolja igraca do sada. Hey Jude je ozljedjen,a zica je presjecena hahaha
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
78 je isto politička odluka, pročitaj malo o argentinskoj diktaturi tada i o meču sa Peruom, famoznih 6-0boki86 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:36Englezi su se nesto malo dozvali zadnjih par godina, eto imaju dva finala eura, inace ekipa koje desetljecima nema nigdje. I ta titula 66 je cisto politicka odluka, dodjelili im titulu da “koljevka” fudbala ima eto barem jedan trofej.
86 da ne pričamo o ruci
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Copu su igrali svakih par godina u zadnjem periodu iz nekog razloga. Ima samo dvije. Kazem samo jer je Argentina u top 2 favorita za osvajanje Cope i bez njega. Konkurencija im je nikad gori u svojoj historiji Brazil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:48Pa najtrofejniji igrac od svih igraca koji su osvajali nesto zadnjih 20 godina, Euro,WC,Copa America... Vise trofeja od Xavija,Inieste,Ramosa,Ronalda,Busqetsa,Krosa, Mbappea. Jednak broj trofeja kao i Dani Alves i ni jedan igrac nema vise trofeja od Messija.Madal je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:43To da ali sam mislio na eru goataMocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:42
Pa bas u tom periodu su osvojili sve u cemu su ucestvovali.
Jedno SP ima uz ogromnu pomoc sudija.
Goat je nema sta ali je cinjenica da je premalo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa svaka titula Argentine je bila sa nekim kontroverzama. Naravno, nisu ni drugi neka iznimka, ali je suludo misliti da su oni cisto posteno sve titule uzeli.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Osvoji li Španija, neće se imati šta prigovoriti.
Stave Ruiza i poso završen
Ruiz je istinski talisman Španije - Furija nikad nije izgubila sa njim na terenu
36 wins, 13 draws
Koševo Zapad
Pa i ovo prvenstvo
Jedini u historiji koji su dosli do 1/2 finala bez da igraju protiv nekoga iz top 15
Najvise penala
Najbolji omjer na koliko startova dobiju zuti karton vs koliko protivnik protiv njih treba startova za zuti
Jedina ekipa protiv koje nije var intervenisao
Na to sve dodas ocite kradje poput crvenog protiv Alzira, nije se ni gledao gol protiv Austrije, kradje protiv Egipta itd i sve je jasno.
Previse slucajnosti da bi bile slucajnosti.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Apsolutno, ali cekaj da osvoje prvoShategabri je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:56Osvoji li Španija, neće se imati šta prigovoriti.
Stave Ruiza i poso završen![]()
Ruiz je istinski talisman Španije - Furija nikad nije izgubila sa njim na terenu
36 wins, 13 draws
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa ljudi su konstanta zadnja 4 prvenstva 14 finale, 18 podbacili, 22 titula, 26 min polufinale, u tom periodu osvojili 2 kope pa eto i ta finalisima otisla na njihovu stranu (bez obzira koliko je to nebitan trofej). Zatim svi zanemaruju nevjerovatnu konstantnost Argentine zadnjih 6 godina u kojima su osvojili 2 kope i SP odigrali ako se ne varam 28 utakmica na ta 3 takmicenja i imaju 1 poraz (SP 2022 od S Arabije). Malo se zanemaruje i taj Skaloni kao trener koji pravi realno cuda otkako je na klupi. Engleska jeste blagi favorit na ovoj utakmici ali nece biti to lahaj posao za Engleze. Potencira se ovdje Argentinin lagan put, ali ni Englezi nisu imali nista tezi put a opet nista nisu izdominirali, a protiv Norvezana su imali vise srece nego znanja. Bilo kako bilo gledacemo jos jedan klasik SPa
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 15 jul 2026, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.