Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Dženis Burnić
e svasta:-)
mene vise interesuje gdje ce ovaj fudbalski mag potpisati cistih papira:-)
mene vise interesuje gdje ce ovaj fudbalski mag potpisati cistih papira:-)
Da nije malo visok datum za doček, ako misli transfer praviti? 
-
General505
- Kontakt:
Znači seljačenje se nastavlja
Samo jos fali docek Mujakicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Najjaci lik u rep
=\_1921_/=
U koji li ce klub ovaj otici, mozda Braunsvajg ili Magdeburg
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- invincible1921
- Kontakt:
Ma brat se realno vecim dijelom za svoj poziv u repku moze zahvalit cinjenici da je dobar jaran sa Demirovicem i ostatkom njemacko-govornog dijela ekipe pa ga vjerovatno i Barba onda gotivi cisto jer dize raspolozenje.. do te mjere da mu je covjek izmislio novu poziciju na terenu. Ruku na srce doduse, nije gori od Mujakica u odbrani, a naprijed su bara-bara. Pretpostavljam da dok god ostanemo jednako deficitarni na tom lijevom beku, bice on pozvan.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:24Najjaci lik u repSvako slavlje je glavni, nalazi se na svakoj slici, u svakom je kadru, vodi navijanje svaki put...a na terenu je toliko nebitan da zaboravis i da igra u rep....highlight sa SP je onaj rezantan i precizan prizemni pas od 40 metara.....unazad vasilju s centra
![]()
Moram isto spomenut, posto je neko gore spomenuo.. onaj njegov biznis s majicama mi je kriminalan. Lik je znaci imam osjecaj potrosio desetine hiljada eura u promociju, reklame mi iskacu po instagramu, Tarik i Ermedin ga reshareuju po 50 puta, neki hype oko toga pravili.. a majice bukvalno najbezvezniji dizajnovi i stvari koje je bilo ko sa sito stampom u garazi mogao napravit.
Jos lik stavio cijene majica kao da smo u Njemackoj sviviKK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:23Ma brat se realno vecim dijelom za svoj poziv u repku moze zahvalit cinjenici da je dobar jaran sa Demirovicem i ostatkom njemacko-govornog dijela ekipe pa ga vjerovatno i Barba onda gotivi cisto jer dize raspolozenje.. do te mjere da mu je covjek izmislio novu poziciju na terenu. Ruku na srce doduse, nije gori od Mujakica u odbrani, a naprijed su bara-bara. Pretpostavljam da dok god ostanemo jednako deficitarni na tom lijevom beku, bice on pozvan.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:24Najjaci lik u repSvako slavlje je glavni, nalazi se na svakoj slici, u svakom je kadru, vodi navijanje svaki put...a na terenu je toliko nebitan da zaboravis i da igra u rep....highlight sa SP je onaj rezantan i precizan prizemni pas od 40 metara.....unazad vasilju s centra
![]()
Moram isto spomenut, posto je neko gore spomenuo.. onaj njegov biznis s majicama mi je kriminalan. Lik je znaci imam osjecaj potrosio desetine hiljada eura u promociju, reklame mi iskacu po instagramu, Tarik i Ermedin ga reshareuju po 50 puta, neki hype oko toga pravili.. a majice bukvalno najbezvezniji dizajnovi i stvari koje je bilo ko sa sito stampom u garazi mogao napravit.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci i majice su mu u skladu sa igramaviKK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:23Ma brat se realno vecim dijelom za svoj poziv u repku moze zahvalit cinjenici da je dobar jaran sa Demirovicem i ostatkom njemacko-govornog dijela ekipe pa ga vjerovatno i Barba onda gotivi cisto jer dize raspolozenje.. do te mjere da mu je covjek izmislio novu poziciju na terenu. Ruku na srce doduse, nije gori od Mujakica u odbrani, a naprijed su bara-bara. Pretpostavljam da dok god ostanemo jednako deficitarni na tom lijevom beku, bice on pozvan.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:24Najjaci lik u repSvako slavlje je glavni, nalazi se na svakoj slici, u svakom je kadru, vodi navijanje svaki put...a na terenu je toliko nebitan da zaboravis i da igra u rep....highlight sa SP je onaj rezantan i precizan prizemni pas od 40 metara.....unazad vasilju s centra
![]()
=\_1921_/=
Slazem se. Ispodprosjecan je ali 100% ce dobijati poziv dok god boljeg lijevog beka ne bude. On svakako tu priliku i dobija iskljucivo ako je Dedic ili Memic ozlijedjen ili suspendiran pa se njih dvojica ne mogu zarotirati.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Mene sramota.
Napredovati cemo kao nacija tek kad prestanemo nagradjivati mediokritet..
Bit će gusto
Jbt na kraju ispade da nisu docekali samo Edina a najrealnije zasluzio je mozda jedini jer mu je ovo zadnje svjetsko. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je