Znaci nista pouzdano
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nekako mi je tu stranicu algoritam poceo izbacivati, iako ih nepratim dolaze mi na Insta njihove objave.
Znaci nista pouzdano
Znaci nista pouzdano
E jesi neupucen.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2026, 00:15Ma nema sanse,43 karte su prodate za nas sektor do sada.Nagurat ce se na jedno 60 i to je to.Jednostavno preskup je to put individualno od letova do smjestaja do izac i sjest na pivu tamo.Nije nikako prihvatljivo za nas iz BiH.Pouzdam se u dijasporu sa sjevera da ce ispostovati ko moze naravno.
Da su barem HZ u boljem stanju da se pokusa nesto organizovati preko kluba ali nazalost Horde su trenutno u takvom stanju da ne moze vise od 40 ljudi do Mostara otici.
Da si iole aktivan mimo foruma znao bi da je odredjeni broj momaka iz BiH vec u Finskoj.
Cuj ne moze se Hordi za Mostara skupiti.
Ne trebaju nama dusmani pored nas samih, svi bi da su insajderi neki a veze s vezom nemaju.
Bice solidna brojka u Turkuu, ima hordasa cak i u finskoj.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
bordobijeli
- Kontakt:
I nista te godine nismo osvojili ,truba sezona na kraju bila.Bio u BL 3-1 razbili ih.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Pročitao sam da je neka HNL stranica objavila da Franjo Posavac pojačava Sarajevo, desni bek što je igro u širokom
On je igrač za GOŠK, Posušje i slične klubove.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne moze biti gori od begana
Mujkicu hvala i sretno!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne moramo se ponašati kao da je Beganović najgori igrač svih vremena.više mu nije mjesto u početnih jedanaest i mislim da se svi slažemo oko toga.ali ovdje je Beganović pet nivoa iznad njega.
prema podacima Transfermarkta, u sastavu je 35 igrača, od kojih su 24 stranci,devetorica su Hrvati.
prema podacima Transfermarkta, u sastavu je 35 igrača, od kojih su 24 stranci,devetorica su Hrvati.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ma ko god ode svaka mu čast, a što se tiče hordi, nikad gore nije bilo na tribini nego sad.
Neki na zapadu neki na istoku, sjever užas. Od navijanja, brojke pa ostalo...
Ne pamtim slabije navijanje na nekoj euro tekmi nego sad protiv Turkua.
Nit podržavam one na zapadu, a još manje na sjeveru trenutno, ali ne nađu li zajednički jezik, bit će s.ranja.
HORDE SU BILE NAJJAČE I BIT ĆE PONOVO ABD !
Nit podržavam one na zapadu, a još manje na sjeveru trenutno, ali ne nađu li zajednički jezik, bit će s.ranja.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dobro upuceni eto kad znas,nisi skontao poentu mog posta.goGlobal je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:35E jesi neupucen.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2026, 00:15Ma nema sanse,43 karte su prodate za nas sektor do sada.Nagurat ce se na jedno 60 i to je to.Jednostavno preskup je to put individualno od letova do smjestaja do izac i sjest na pivu tamo.Nije nikako prihvatljivo za nas iz BiH.Pouzdam se u dijasporu sa sjevera da ce ispostovati ko moze naravno.
Da su barem HZ u boljem stanju da se pokusa nesto organizovati preko kluba ali nazalost Horde su trenutno u takvom stanju da ne moze vise od 40 ljudi do Mostara otici.
Da si iole aktivan mimo foruma znao bi da je odredjeni broj momaka iz BiH vec u Finskoj.
Cuj ne moze se Hordi za Mostara skupiti.
Ne trebaju nama dusmani pored nas samih, svi bi da su insajderi neki a veze s vezom nemaju.
Bice solidna brojka u Turkuu, ima hordasa cak i u finskoj.
Cuj ne trebaju nam dusmani,pa ova trenutna garnitura su najveci dusmani za klub,ni H od pravi Hordi.Ne znam sta sam pogrijesio.
Imamo hvala Bogu dobru dijasporu i u Finskoj i u Svedskoj i u Norveskoj kojima je ovo lakse gostovanje nego nama.Idemo proci sutra pa mobilizaciju za Istanbul
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
e nek su neki drugi H od Hordi, nek dodju na sjever jednom u godini, nek ne seru iz fotelja, a kamoli sa drugih tribina
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ne lajte na momke bezveze,trude se daju od sebe max.
Sa obje strane je inat par pojedinaca.
I jedni i drugi su dobri momci,nadati se da ce se rijesiti u buducnosti.
Svaka cast svakom ko je otisao,daleko,skupo,treba vremena.
Da hairli sve bude i da prodjemo ako Bog da.
Sa obje strane je inat par pojedinaca.
I jedni i drugi su dobri momci,nadati se da ce se rijesiti u buducnosti.
Svaka cast svakom ko je otisao,daleko,skupo,treba vremena.
Da hairli sve bude i da prodjemo ako Bog da.
Evo racunao sam treba ti otpr 1300 maraka za 3 dana ovog tripa, ja ih nemam nazalost da odem. Ko god ima sretan put i da nam se vratite sa drugim pretkolom!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
Nemoguće je da kroz FKS prođe 4-5 trenera i da Beganović kod sve i jednog igra a da baš ne valja ništa.Turo je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:25Ne moramo se ponašati kao da je Beganović najgori igrač svih vremena.više mu nije mjesto u početnih jedanaest i mislim da se svi slažemo oko toga.ali ovdje je Beganović pet nivoa iznad njega.
Po mom skromnom nogometnom razumjevanju, vrlo zahvalan igrač s puno trke i ponavljanja, solidnom defanzivom i dobrim pristupom prema naprijed. Pretprošlu sezonu je zabio 3 gola i pridodao 8 asistencija, nije to baš zanemariv učinak.
Nevjerovatno mi je kako je uzet na zub poslije ove zadnje utakmice a istini za volju skoro pa sve što smo valjano napravili bilo je po njegovoj strani. Na kraju krajeva da nije zgužv'o onu loptu na kraju ne bi ni gola zabili, a vrijedit će nam zlata akoBogda.
U vezi sljedeće utakmice Ignatkov je u kadru, ali će šansu čekati s klupe.
Mujkić nije otputovao s ekipom te će put Emirata a Klub će zaraditi odlične novce.
Približno 4 miliona maraka
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
dobijes takve pare i dovedes onda polovanje iz druge lige treneru kao sto je Zekic
Sretno Mujkicu i svaka cast ko ga uspije prodati za te pare
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ja sam bio na istoku protiv Intera ali ne kontam sta nije valjalo navijanje na sjeveru. Navijale hz gromoglasno bez prestanka bez obzira na primljeni gol na pocetkuStriktnoZlo je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:37Ma ko god ode svaka mu čast, a što se tiče hordi, nikad gore nije bilo na tribini nego sad.