Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DeeWa
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la DeeWa » 15 jul 2026, 09:38

Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.

A Pejcinovica ne smijemo pozvati jer će narušiti atmosferu zbog Baždara koji će morati otpasti sa spiska.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 10:03

Ako vrati Prirodnog, slobodno neka ode i do Rotterdama po Ahmedhodzica. Od srca bi ga onda zelio u ekipi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jul 2026, 10:13

Ako vrate Vladana nek se gone u pm i barbarez i spahic i citav strucni stab
=\_1921_/=

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 15 jul 2026, 10:17

jasmin10 je napisao/la:
15 jul 2026, 09:13
DanijelTZ je napisao/la:
15 jul 2026, 08:23
slika
Prirodni Srbin.
Zasto da ne deset puta je bolji golman i od vasilja i zlomislica em sto dobro brani zna i nogom igrat sto ova dvojica ne znaju. Prije bih prvog golmana iz engleske nego iz azerbejdzana il saudijske arabije
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 10:25

mirsonetz je napisao/la:
15 jul 2026, 10:17
jasmin10 je napisao/la:
DanijelTZ je napisao/la:
slika
Prirodni Srbin.
Zasto da ne deset puta je bolji golman i od vasilja i zlomislica em sto dobro brani zna i nogom igrat sto ova dvojica ne znaju. Prije bih prvog golmana iz engleske nego iz azerbejdzana il saudijske arabije
Nikakav problem, samo sto se on na kraju popisao po nama i otisao za Srbiju. Onda nema nikakve razlike da se i Anel pozove ponovo.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 jul 2026, 10:27

mirsonetz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
DanijelTZ je napisao/la:
slika
Prirodni Srbin.
I Anel je poslije Muharemovica nas najbolji stoper.
Mrtvog cetalja samo glup čovjek može željeti Nazad.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 15 jul 2026, 10:30

DeeWa je napisao/la:
15 jul 2026, 09:38
Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.

A Pejcinovica ne smijemo pozvati jer će narušiti atmosferu zbog Baždara koji će morati otpasti sa spiska.
Poredjenje u najmanju ruku nidje veze

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 10:31

Sindikat12 je napisao/la:
15 jul 2026, 10:30
DeeWa je napisao/la:

Poredjenje u najmanju ruku nidje veze
Mislim da je sarkazam :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 15 jul 2026, 10:35

DamirT je napisao/la:
15 jul 2026, 10:25
mirsonetz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Prirodni Srbin.
Nikakav problem, samo sto se on na kraju popisao po nama i otisao za Srbiju. Onda nema nikakve razlike da se i Anel pozove ponovo.
I ja sam uvijek za to da se sa anelom nadje rijec, ali vladan nije ispo u eri barbareza da piric brani prije tebe damire nemoj da se zezamo jbg, stopera sad imamo hvala Bogu veza nam je problem najveci i tu treba naci rijesenje
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jul 2026, 10:45

Naravno da nam Vladan treba jer je najbolji nas golman i naravno da i Anel treba jer je uz Muharemovica najbolji stoper. Siljit kitu na Anelu a zvati prirodnog srbina nece proci nema sanse. Obit ce se o glavu ko bumerang.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 10:47

mirsonetz je napisao/la:
15 jul 2026, 10:35
DamirT je napisao/la:
15 jul 2026, 10:25
mirsonetz je napisao/la:

I ja sam uvijek za to da se sa anelom nadje rijec, ali vladan nije ispo u eri barbareza da piric brani prije tebe damire nemoj da se zezamo jbg, stopera sad imamo hvala Bogu veza nam je problem najveci i tu treba naci rijesenje
Nije problem da se vrati ako vec mora. Progutali smo i druge, pa cemo i njega. Problem je sto ostris qrc na Anelu, a ovog zbog identicne situacije zoves ponovo. Nebitno je li nas odyebao dok je bio Ivalyo, Savo, ili Barba.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jul 2026, 10:49

mirsonetz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
DanijelTZ je napisao/la:
slika
Prirodni Srbin.
Yebe mi se da je prime Neur, on je svoje rekao. Zamisli samo kako ce se uklopit cetnik vladan sa ovim momcima koji izlaze uz fatihu i bastine tradicije bosnjackog naroda i Bosne i Hercegovine? Tacno vec vidim tipa 11.juli, a vladan baca neki story koji negira genocid,,,vjerovatno bi i tad rekli pojeidni, ne treba to mjesat sa sportom

Koliko su ga samo pitari ovdje pravdali, te kriv petev, te nije ga zvao, te zvao ga a covjek se zenio, te izaso mu merkur iz venere....na kraju ga vladan izvadio i popiso se po svima njima, ali i nama ostalim kao i gradu koji ga je prakticno odgojio.

Sta ti mislis da zovnemo Nemanju Supica, pa onda organizujemo posjetu strucnog staba njegovoj organizaciji koja cuva i bastini lik i djelo pampers djenerala?
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 jul 2026, 11:15

Ljudi fakat misle da je ovaj cetalj neki upgrade u odnosu na Vasilja. :rol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2026, 11:19

DeeWa je napisao/la:

Totalno si profulao poredjenja i primjere, ali ono bas bas totalno. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zabogamiloga
Kontakt:

Post Postao/la Zabogamiloga » 15 jul 2026, 11:55

Transferi naših najboljih igrača u prosječne klubove pokazuje kako smo prosječna ekipa još uvijek.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 11:58

Zabogamiloga je napisao/la:
15 jul 2026, 11:55
Transferi naših najboljih igrača u prosječne klubove pokazuje kako smo prosječna ekipa još uvijek.
Jesmo, ali su ostvarili te transfere kao mladi igraci. Jedan Van Dijk je transfer u Liverpool ostvario u 27-oj godini. A jos je i on igrao u prosjecnom Southamptonu. Ne sikiram se ja za ovi nasih mladjih par igraca sto ganjaju transfere (znamo koji su), samo da ih povrede zaobidju. Idu oni u jos jace ekipe za koju godinu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 15 jul 2026, 12:03

Diadora je napisao/la:
14 jul 2026, 20:33
Drum je napisao/la:
14 jul 2026, 16:24
DonRamiz je napisao/la:
14 jul 2026, 13:52
2014 kad smo ispali svi su bili razocarani i postojao je utisak da smo mogli puno vise.
Ove godine ne vidim takvu atmosferu vecina ljudi je svjesna da smo dostigli svoj maksimum na SP.
Za razliku od SP 2014, za ovo SP 90% navijaca nisu znali nabrojati 11 igraca reprezentacije. Do baraz utakmica i plasmana na SP, procenat istih se vrtio do upitnih 50% ...
Upravo zbog ovoga vecini ljudi nije jasno da je ovo sto se postiglo neki minimum minimuma. Moralo je vise I bolje. Nije se iskoristio sav potencijal Koji je bio na raspolaganju. Bezobrazno forsiranje sunjica, tahirovica I radeljica nas je limitiralo I dovelo u situaciju da smo igrali na nekih 60 posto potencijala ako I to. Zbog njih smo se doveli u situaciju da nasi najbolji I najpotentniji igraci ne mogu doci do izrazaja. Jednostavno isti gorak ukus I osjecaj kao I onaj 2014te I u svim barazima I kvalama 2004te I 2006te.
šesnaestina finala svjetskog prvenstva "minimum minimuma" a nasi galaktikosi i najbolji igraci prave transfer u 15ti tim engleske i sedmi tim italije.
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jul 2026, 12:07

Spahic98 je napisao/la:
15 jul 2026, 12:03
Diadora je napisao/la:
Drum je napisao/la:
14 jul 2026, 16:24

Za razliku od SP 2014, za ovo SP 90% navijaca nisu znali nabrojati 11 igraca reprezentacije. Do baraz utakmica i plasmana na SP, procenat istih se vrtio do upitnih 50% ...
Upravo zbog ovoga vecini ljudi nije jasno da je ovo sto se postiglo neki minimum minimuma. Moralo je vise I bolje. Nije se iskoristio sav potencijal Koji je bio na raspolaganju. Bezobrazno forsiranje sunjica, tahirovica I radeljica nas je limitiralo I dovelo u situaciju da smo igrali na nekih 60 posto potencijala ako I to. Zbog njih smo se doveli u situaciju da nasi najbolji I najpotentniji igraci ne mogu doci do izrazaja. Jednostavno isti gorak ukus I osjecaj kao I onaj 2014te I u svim barazima I kvalama 2004te I 2006te.
šesnaestina finala svjetskog prvenstva "minimum minimuma" a nasi galaktikosi i najbolji igraci prave transfer u 15ti tim engleske i sedmi tim italije.
Ispricano ovdje sto puta,,,,niko ne kritikuje rezultat nego nacin na koji smo odigrali prije svega protiv amerike. Mi smo sto se igraca i strucnog staba tice mgli nakon katara na avion
=\_1921_/=

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 15 jul 2026, 13:33

invincible1921 je napisao/la:
15 jul 2026, 12:07
Spahic98 je napisao/la:
15 jul 2026, 12:03
Diadora je napisao/la:

Ispricano ovdje sto puta,,,,niko ne kritikuje rezultat nego nacin na koji smo odigrali prije svega protiv amerike. Mi smo sto se igraca i strucnog staba tice mgli nakon katara na avion
Nemoj tako, raja na forumu pise da mi ne mozemo igrati kao Spanija nego je nasa igra bunker i da to radimo dobro, zaboravili su samo da primamo najmanje jedan gol u svakoj tekmi a igramo s 9 igraca na 20 metara od golmana. Znaci K od odbrane a naprijed smo uzas.

Sreca pa Kap Verde, Egipat i Kongo mogu se gurati s Argentinom, Englezima i Spanijom a mi ne mozemo dva pasa protiv Amerike, ali na to je odgovor da mi nemamo dobrog veznog reda dok ove tri repke imaju Xavija i Iniestu, ma ja.

Cestitke momcima i Barbarezu zbog plasmana, ali to sto su pokazali na SP je sramota i igrali su kao kukavice, pogotvo protiv Amerike jer nisi imao NISTA izgubiti a opet smo igrali bunker od prve sekunde. :rol:

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 15 jul 2026, 13:56

Dešamp dobije otkaz zbog sramotne igre u polufinalu kod nas ona ćelava kukavica sa taktikom svi u 16 pa šta Allah da još uvijek selektor i nakon 4 katastrofalne utakmice i sramoćenje na SP.
BRATSTVO GRAČANiCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []