Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.
A Pejcinovica ne smijemo pozvati jer će narušiti atmosferu zbog Baždara koji će morati otpasti sa spiska.
A Pejcinovica ne smijemo pozvati jer će narušiti atmosferu zbog Baždara koji će morati otpasti sa spiska.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ako vrati Prirodnog, slobodno neka ode i do Rotterdama po Ahmedhodzica. Od srca bi ga onda zelio u ekipi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ako vrate Vladana nek se gone u pm i barbarez i spahic i citav strucni stab
=\_1921_/=
Zasto da ne deset puta je bolji golman i od vasilja i zlomislica em sto dobro brani zna i nogom igrat sto ova dvojica ne znaju. Prije bih prvog golmana iz engleske nego iz azerbejdzana il saudijske arabije
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Nikakav problem, samo sto se on na kraju popisao po nama i otisao za Srbiju. Onda nema nikakve razlike da se i Anel pozove ponovo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I Anel je poslije Muharemovica nas najbolji stoper.
Mrtvog cetalja samo glup čovjek može željeti Nazad.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Poredjenje u najmanju ruku nidje vezeDeeWa je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:38Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.
Mislim da je sarkazamSindikat12 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 10:30Poredjenje u najmanju ruku nidje vezeDeeWa je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:38Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ja sam uvijek za to da se sa anelom nadje rijec, ali vladan nije ispo u eri barbareza da piric brani prije tebe damire nemoj da se zezamo jbg, stopera sad imamo hvala Bogu veza nam je problem najveci i tu treba naci rijesenjeDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 10:25Nikakav problem, samo sto se on na kraju popisao po nama i otisao za Srbiju. Onda nema nikakve razlike da se i Anel pozove ponovo.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Naravno da nam Vladan treba jer je najbolji nas golman i naravno da i Anel treba jer je uz Muharemovica najbolji stoper. Siljit kitu na Anelu a zvati prirodnog srbina nece proci nema sanse. Obit ce se o glavu ko bumerang.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije problem da se vrati ako vec mora. Progutali smo i druge, pa cemo i njega. Problem je sto ostris qrc na Anelu, a ovog zbog identicne situacije zoves ponovo. Nebitno je li nas odyebao dok je bio Ivalyo, Savo, ili Barba.mirsonetz je napisao/la: ↑15 jul 2026, 10:35I ja sam uvijek za to da se sa anelom nadje rijec, ali vladan nije ispo u eri barbareza da piric brani prije tebe damire nemoj da se zezamo jbg, stopera sad imamo hvala Bogu veza nam je problem najveci i tu treba naci rijesenje
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Yebe mi se da je prime Neur, on je svoje rekao. Zamisli samo kako ce se uklopit cetnik vladan sa ovim momcima koji izlaze uz fatihu i bastine tradicije bosnjackog naroda i Bosne i Hercegovine? Tacno vec vidim tipa 11.juli, a vladan baca neki story koji negira genocid,,,vjerovatno bi i tad rekli pojeidni, ne treba to mjesat sa sportom
Koliko su ga samo pitari ovdje pravdali, te kriv petev, te nije ga zvao, te zvao ga a covjek se zenio, te izaso mu merkur iz venere....na kraju ga vladan izvadio i popiso se po svima njima, ali i nama ostalim kao i gradu koji ga je prakticno odgojio.
Sta ti mislis da zovnemo Nemanju Supica, pa onda organizujemo posjetu strucnog staba njegovoj organizaciji koja cuva i bastini lik i djelo pampers djenerala?
=\_1921_/=
Ljudi fakat misle da je ovaj cetalj neki upgrade u odnosu na Vasilja. 
- Beduin
- Kontakt:
Totalno si profulao poredjenja i primjere, ali ono bas bas totalno.DeeWa je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:38Ako budemo gledali duh svlačionice, onda ne smijemo pozvati Smajlovića jer će se Katić naljutiti što ispada iz početne postave, a onda i Dennis koji će vjerovatno ispasti iz čitavog sastava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Transferi naših najboljih igrača u prosječne klubove pokazuje kako smo prosječna ekipa još uvijek.
Jesmo, ali su ostvarili te transfere kao mladi igraci. Jedan Van Dijk je transfer u Liverpool ostvario u 27-oj godini. A jos je i on igrao u prosjecnom Southamptonu. Ne sikiram se ja za ovi nasih mladjih par igraca sto ganjaju transfere (znamo koji su), samo da ih povrede zaobidju. Idu oni u jos jace ekipe za koju godinu.Zabogamiloga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:55Transferi naših najboljih igrača u prosječne klubove pokazuje kako smo prosječna ekipa još uvijek.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
šesnaestina finala svjetskog prvenstva "minimum minimuma" a nasi galaktikosi i najbolji igraci prave transfer u 15ti tim engleske i sedmi tim italije.Diadora je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:33Upravo zbog ovoga vecini ljudi nije jasno da je ovo sto se postiglo neki minimum minimuma. Moralo je vise I bolje. Nije se iskoristio sav potencijal Koji je bio na raspolaganju. Bezobrazno forsiranje sunjica, tahirovica I radeljica nas je limitiralo I dovelo u situaciju da smo igrali na nekih 60 posto potencijala ako I to. Zbog njih smo se doveli u situaciju da nasi najbolji I najpotentniji igraci ne mogu doci do izrazaja. Jednostavno isti gorak ukus I osjecaj kao I onaj 2014te I u svim barazima I kvalama 2004te I 2006te.
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- invincible1921
- Kontakt:
Ispricano ovdje sto puta,,,,niko ne kritikuje rezultat nego nacin na koji smo odigrali prije svega protiv amerike. Mi smo sto se igraca i strucnog staba tice mgli nakon katara na avionSpahic98 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:03šesnaestina finala svjetskog prvenstva "minimum minimuma" a nasi galaktikosi i najbolji igraci prave transfer u 15ti tim engleske i sedmi tim italije.Diadora je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:33Upravo zbog ovoga vecini ljudi nije jasno da je ovo sto se postiglo neki minimum minimuma. Moralo je vise I bolje. Nije se iskoristio sav potencijal Koji je bio na raspolaganju. Bezobrazno forsiranje sunjica, tahirovica I radeljica nas je limitiralo I dovelo u situaciju da smo igrali na nekih 60 posto potencijala ako I to. Zbog njih smo se doveli u situaciju da nasi najbolji I najpotentniji igraci ne mogu doci do izrazaja. Jednostavno isti gorak ukus I osjecaj kao I onaj 2014te I u svim barazima I kvalama 2004te I 2006te.
=\_1921_/=
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nemoj tako, raja na forumu pise da mi ne mozemo igrati kao Spanija nego je nasa igra bunker i da to radimo dobro, zaboravili su samo da primamo najmanje jedan gol u svakoj tekmi a igramo s 9 igraca na 20 metara od golmana. Znaci K od odbrane a naprijed smo uzas.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:07Ispricano ovdje sto puta,,,,niko ne kritikuje rezultat nego nacin na koji smo odigrali prije svega protiv amerike. Mi smo sto se igraca i strucnog staba tice mgli nakon katara na avionSpahic98 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:03šesnaestina finala svjetskog prvenstva "minimum minimuma" a nasi galaktikosi i najbolji igraci prave transfer u 15ti tim engleske i sedmi tim italije.Diadora je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:33
Upravo zbog ovoga vecini ljudi nije jasno da je ovo sto se postiglo neki minimum minimuma. Moralo je vise I bolje. Nije se iskoristio sav potencijal Koji je bio na raspolaganju. Bezobrazno forsiranje sunjica, tahirovica I radeljica nas je limitiralo I dovelo u situaciju da smo igrali na nekih 60 posto potencijala ako I to. Zbog njih smo se doveli u situaciju da nasi najbolji I najpotentniji igraci ne mogu doci do izrazaja. Jednostavno isti gorak ukus I osjecaj kao I onaj 2014te I u svim barazima I kvalama 2004te I 2006te.
Sreca pa Kap Verde, Egipat i Kongo mogu se gurati s Argentinom, Englezima i Spanijom a mi ne mozemo dva pasa protiv Amerike, ali na to je odgovor da mi nemamo dobrog veznog reda dok ove tri repke imaju Xavija i Iniestu, ma ja.
Cestitke momcima i Barbarezu zbog plasmana, ali to sto su pokazali na SP je sramota i igrali su kao kukavice, pogotvo protiv Amerike jer nisi imao NISTA izgubiti a opet smo igrali bunker od prve sekunde.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dešamp dobije otkaz zbog sramotne igre u polufinalu kod nas ona ćelava kukavica sa taktikom svi u 16 pa šta Allah da još uvijek selektor i nakon 4 katastrofalne utakmice i sramoćenje na SP.
BRATSTVO GRAČANiCA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.