FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
De Jong za Rodrija. Kako bi legao ovom timu.
Posto se kao klub palimo na Spance, neka dovedu ovog Pedra Porra na desnu stranu. Da ne gledam vise Koundeja kako ga vrti svaki iole dobar krilni igrac.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
zadnje dvije godine titulu la lige su nam osvojili svi napadaci: Lewa, Raphina, Ferran, Yamal, Rasford, svi oni su imali vazan udio u osvajanju titule... Bas nesto kao PSG otkako je otisao Mbappe, bolje imati 3-4 napadaca koja ce dati po 10tak golova u sezoni nego jednog sa 30 golova... Upravo ovdje je bila prevaga u utrci sa RM ya La Ligu,,,
E sad vidim da ce biti dosta izmjena u napadu ove godine. Vec su otisli Lewa i Rasford a pise se i o mogucem odlasku Raphine i Ferrana... To mi je malo previse jer bi ostao samo Yamal,
Da se posjetimo liste strijelaca u La Ligi ya sezonu 25/26:
Yamal 16
Ferran 16
Lewa 14
Raphina 13
Rasford 8
E sad npr Gordon mora zamjeniti Rasforda sa minimalno 8 golova, Adeyemi zamjeniti Raphinih 13 golova, i onda Alvarez Lewu, onda nema zamjenje za Ferrana... tako da mislim da ce od Ferrana i Raphine samo jedan otici jer fakat nema smisla da oboica odu...
Kako god skeptican sam ya iducu sezonu jer ce biti tri nova napadaca i ne vjerujem da ce biti dobri kao sto je ova grupa bila zadnje 2 godine...
E sad vidim da ce biti dosta izmjena u napadu ove godine. Vec su otisli Lewa i Rasford a pise se i o mogucem odlasku Raphine i Ferrana... To mi je malo previse jer bi ostao samo Yamal,
Da se posjetimo liste strijelaca u La Ligi ya sezonu 25/26:
Yamal 16
Ferran 16
Lewa 14
Raphina 13
Rasford 8
E sad npr Gordon mora zamjeniti Rasforda sa minimalno 8 golova, Adeyemi zamjeniti Raphinih 13 golova, i onda Alvarez Lewu, onda nema zamjenje za Ferrana... tako da mislim da ce od Ferrana i Raphine samo jedan otici jer fakat nema smisla da oboica odu...
Kako god skeptican sam ya iducu sezonu jer ce biti tri nova napadaca i ne vjerujem da ce biti dobri kao sto je ova grupa bila zadnje 2 godine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.