FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema Sanse da dovedemo DEKETA, bez 4 m km. Ne zato sto on vrijedi (trenutno ne vrijedi i borac bi ga pridao vani za 1,5 m km al nama bi trazili 3-4 m km)
Sto se tice savica o ovih ostali isto tako tesko jer bi im morali ponudit platu 70-80 k km platu mjesecno sto nije realno.
Ali recimo MLINARIC PIDRO CIMIROT GOJKOVIC MILAK SPAHIC takve igrace treba dovodit, plus ako ti se ukaze prilika prije nego dodju u zrinjski borac savic jojic jurisic i tajva vrsta igraca dovest 1-2 takvih, plus tipovi ko delac rahmanovic, ovo je realno dovest i dovodjenje ovakvih igraca bi znacio titula.
Neznam koliko kostaju igraci tipa hujber ivanisevic onaj iz osjeka, kosi barisic itd al ako lovu koju njima dajemo je ista il veca nego sto bi mogli dovest ove gore nabrojane onda je greska. Klub gleda igrace mlade i igrace koji imaju euro papire jer je te igrace lakse prodat, al valjda znaju sta radu
Sto se tice savica o ovih ostali isto tako tesko jer bi im morali ponudit platu 70-80 k km platu mjesecno sto nije realno.
Ali recimo MLINARIC PIDRO CIMIROT GOJKOVIC MILAK SPAHIC takve igrace treba dovodit, plus ako ti se ukaze prilika prije nego dodju u zrinjski borac savic jojic jurisic i tajva vrsta igraca dovest 1-2 takvih, plus tipovi ko delac rahmanovic, ovo je realno dovest i dovodjenje ovakvih igraca bi znacio titula.
Neznam koliko kostaju igraci tipa hujber ivanisevic onaj iz osjeka, kosi barisic itd al ako lovu koju njima dajemo je ista il veca nego sto bi mogli dovest ove gore nabrojane onda je greska. Klub gleda igrace mlade i igrace koji imaju euro papire jer je te igrace lakse prodat, al valjda znaju sta radu
Sutra 0:3
Zato sto nije imao konkurenciju dobru, inace bi letio ko fisek. Unusic i sad Hujber. Prvi tanak bio, ovaj drugi nije ni on nesto ali je bolji od Unusica.luckystrike je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:09
Nemoguće je da kroz FKS prođe 4-5 trenera i da Beganović kod sve i jednog igra a da baš ne valja ništa.
Po mom skromnom nogometnom razumjevanju, vrlo zahvalan igrač s puno trke i ponavljanja, solidnom defanzivom i dobrim pristupom prema naprijed. Pretprošlu sezonu je zabio 3 gola i pridodao 8 asistencija, nije to baš zanemariv učinak.
Nevjerovatno mi je kako je uzet na zub poslije ove zadnje utakmice a istini za volju skoro pa sve što smo valjano napravili bilo je po njegovoj strani. Na kraju krajeva da nije zgužv'o onu loptu na kraju ne bi ni gola zabili, a vrijedit će nam zlata akoBogda.
Tehnicki gledano, Beganovic jako skroman igrac i skromnih mogucnosti. Limitiran. Jedino sto ga i drzi u igri je trka, snaga i borbenost, ali jako neefektivan igrac u igri. Centar sutevi u oblake, iznad gola negdje ili na suprotne tribine. On se otkriva dobro, oslobodi se ali kad dodje lopta kod njega, tu je ende. Suma sumarum, igra jer nema ko, da se ne lazemo.
Manje vise, igracki nevjerovatno glup i ogranicen igrac kojeg vadi fizika.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:37Zato sto nije imao konkurenciju dobru, inace bi letio ko fisek. Unusic i sad Hujber. Prvi tanak bio, ovaj drugi nije ni on nesto ali je bolji od Unusica.luckystrike je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:09
Nemoguće je da kroz FKS prođe 4-5 trenera i da Beganović kod sve i jednog igra a da baš ne valja ništa.
Po mom skromnom nogometnom razumjevanju, vrlo zahvalan igrač s puno trke i ponavljanja, solidnom defanzivom i dobrim pristupom prema naprijed. Pretprošlu sezonu je zabio 3 gola i pridodao 8 asistencija, nije to baš zanemariv učinak.
Nevjerovatno mi je kako je uzet na zub poslije ove zadnje utakmice a istini za volju skoro pa sve što smo valjano napravili bilo je po njegovoj strani. Na kraju krajeva da nije zgužv'o onu loptu na kraju ne bi ni gola zabili, a vrijedit će nam zlata akoBogda.
Tehnicki gledano, Beganovic jako skroman igrac i skromnih mogucnosti. Limitiran. Jedino sto ga i drzi u igri je trka, snaga i borbenost, ali jako neefektivan igrac u igri. Centar sutevi u oblake, iznad gola negdje ili na suprotne tribine. On se otkriva dobro, oslobodi se ali kad dodje lopta kod njega, tu je ende. Suma sumarum, igra jer nema ko, da se ne lazemo.
Denis comor 2.0
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Beganovića najbolje opisuje riječ "limitiranost". Dobar igrač, ali da uđe sa klupe. Ništa od njega nećemo novo vidjeti i to je tako. Mi smo mu zenit karijere i volio bih da me ubijedi u drugačije. Desiće se poneki bljesak, ali u suštini dosta skromnih mogućnosti. Ima sreću da ima takva pluća i da je srčan. Meni nije normalno da momak igra beka a da nema driblinga, da nema neku fintu već da se sve svodi da igra šablonski. Hujber je meni bolji.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 15 jul 2026, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma meni svakako nije majgori nas igrac, opet mislim da je okej. Samo mi je problem to sto svi govore da je problem manjak "nasih" igraca iako one sto imamo nisu ni u top 10 (mujkic, musija, beganovic). Za momke iz akademije se nadam boljoj minutaziboki86 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:42Manje vise, igracki nevjerovatno glup i ogranicen igrac kojeg vadi fizika.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:37Zato sto nije imao konkurenciju dobru, inace bi letio ko fisek. Unusic i sad Hujber. Prvi tanak bio, ovaj drugi nije ni on nesto ali je bolji od Unusica.luckystrike je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:09
Denis comor 2.0
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Od Dzeme Berberovica je niko ne zna ubacit sa strane iz trka.
Il jedva na prvu dodje ili ode na istok/zapad.
Toliko pretrce ,bore se i sve i onda se sve usere sa tim "centarsutem".
Nadam se da ce se neko i tome posvetiti...
Ljudi na mjesec idu...
Ljudi na mjesec idu...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Beganović itekako zahvalan igrač, ybg da ima dribling i strašan ubačaj, igrao bi u Realu, a ne kod nas 
On spada u onu kategoriju za koju je Zoran govorio u jednom intervjuu, a to je da imaš uvijek neke igrače koji nisu na prodaju, dugoročno ih tu držiš. Amar je odličan za te kategorije.
Bit će i narednih 5 godina dovoljno dobar da ostane tu, a nije dovoljno dobar da se neki strašan transfer napravi, zato ga neka gdje jeste
On spada u onu kategoriju za koju je Zoran govorio u jednom intervjuu, a to je da imaš uvijek neke igrače koji nisu na prodaju, dugoročno ih tu držiš. Amar je odličan za te kategorije.
Bit će i narednih 5 godina dovoljno dobar da ostane tu, a nije dovoljno dobar da se neki strašan transfer napravi, zato ga neka gdje jeste
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Beganović je definicija beka! Sve ono što jedan bek i treba da radi, defanziva, do polovine igrališta i poneki izlet prema naprijed i to je to. Ne znam koja ekipa ili igrač nam je nešto uradio po toj njegovoj strani kad bi igrali sa 4 nazad. Mislim da je trenutno u ekipi fizički najspremniji igrač eh sad što mi od njega očekujemo da bude i krilo i da radi ono što rade krilni napadači, to je već drugi par opanaka. Jednostavno pored te dobre fizike mema potrebnu tehniku da iskoristi sav taj prostor koji mu se otvara na tom wing-beku, 8/10 centaršuteva koji mu se nude u toku utakmice igraču na toj poziciji trebaju da su upotrebljivi međutim kod njega prođu 1 ili 2, nedovoljno je to za poziciju na koju ga trener stavlja.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Sada je odličnu povratnu loptu ostavio Ljajiću, realno trebao je biti gol.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:56Beganović je definicija beka! Sve ono što jedan bek i treba da radi, defanziva, do polovine igrališta i poneki izlet prema naprijed i to je to. Ne znam koja ekipa ili igrač nam je nešto uradio po toj njegovoj strani kad bi igrali sa 4 nazad. Mislim da je trenutno u ekipi fizički najspremniji igrač eh sad što mi od njega očekujemo da bude i krilo i da radi ono što rade krilni napadači, to je već drugi par opanaka. Jednostavno pored te dobre fizike mema potrebnu tehniku da iskoristi sav taj prostor koji mu se otvara na tom wing-beku, 8/10 centaršuteva koji mu se nude u toku utakmice igraču na toj poziciji trebaju da su upotrebljivi međutim kod njega prođu 1 ili 2, nedovoljno je to za poziciju na koju ga trener stavlja.
Zar to ne moze klub rijesiti? Pozovu ih Zoki i Krle na sastanakVolimoSarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2026, 13:02Ne lajte na momke bezveze,trude se daju od sebe max.
Sa obje strane je inat par pojedinaca.
I jedni i drugi su dobri momci,nadati se da ce se rijesiti u buducnosti.
Svaka cast svakom ko je otisao,daleko,skupo,treba vremena.
Da hairli sve bude i da prodjemo ako Bog da.
i to nekako rijese
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jeste, to su te jedna ili dvije situacije koje iskoristi.N3R3D je napisao/la: ↑15 jul 2026, 16:01Sada je odličnu povratnu loptu ostavio Ljajiću, realno trebao je biti gol.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:56Beganović je definicija beka! Sve ono što jedan bek i treba da radi, defanziva, do polovine igrališta i poneki izlet prema naprijed i to je to. Ne znam koja ekipa ili igrač nam je nešto uradio po toj njegovoj strani kad bi igrali sa 4 nazad. Mislim da je trenutno u ekipi fizički najspremniji igrač eh sad što mi od njega očekujemo da bude i krilo i da radi ono što rade krilni napadači, to je već drugi par opanaka. Jednostavno pored te dobre fizike mema potrebnu tehniku da iskoristi sav taj prostor koji mu se otvara na tom wing-beku, 8/10 centaršuteva koji mu se nude u toku utakmice igraču na toj poziciji trebaju da su upotrebljivi međutim kod njega prođu 1 ili 2, nedovoljno je to za poziciju na koju ga trener stavlja.
Doktor za retardaciju.
- belosevic23
- Kontakt:
Tako je, limitiran je u ofanzivi totalno, radi predvidive poteze i bilo koji iole pismen suparnicki igrac ce ga brzo procitati i ta strana ti je odmah zatvorenaStroj1946 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:37Zato sto nije imao konkurenciju dobru, inace bi letio ko fisek. Unusic i sad Hujber. Prvi tanak bio, ovaj drugi nije ni on nesto ali je bolji od Unusica.luckystrike je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:09
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad se sjetim kad je ušao protiv Čelika svjež i uštopao ga ebeni Horić
VolimoSarajevo je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:46Od Dzeme Berberovica je niko ne zna ubacit sa strane iz trka.
Ljudi na mjesec idu...
Marinko Mačkić
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Koliko je karti prodato za sutra?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 4 gosta.