Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
Helemnejse
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Dajte Željku 200 miliona budzet mozda osvoji kup grcke
...
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 16 jul 2026, 07:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Barca za sad dovela Justin Robinsona iz Parisa,Josh Nebo iz Milana, Olivier Nkamhoua iz Varesea i Augustin Ubal iz Manrese.
Nebo je Sekulicevo pojacanje,takodjer se spominje i Umoja Gibson,isto mislim da je njegovo pojacanje jer je igrao za Cedevitu Olimpiju. Mislim da je za sad najbolje pojacanje Robinson.
Nebo je Sekulicevo pojacanje,takodjer se spominje i Umoja Gibson,isto mislim da je njegovo pojacanje jer je igrao za Cedevitu Olimpiju. Mislim da je za sad najbolje pojacanje Robinson.
- kraljttbvb
- Kontakt:
PostenoU sezoni 2027/28. očekuje se proširenje Evrolige na 24 kluba.
Kako stvari stoje, u toj sezoni će da se vrati jedan od najvećih evropskih klubova CSKA iz Moskve.
kako prenosi ruski Match TV trenutno ne postoji nijedno ogračienje koje bi moglo da spreči Armejce da se vrate u takmičenje u kojem su jedan od vlasnika.
Razlog je što FIBA i Evroliga nisu nijednog trenutka zabranili ruskim klubovima učešće u svojim takmičenjima, nego su samo ispoštovali zabranu od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta. Kako MOK ima nameru da ukine zabranu, automatski bi u Evroligi trebala da se podigne rampa za CSKA.
Sami klubovi su još uvek podeljeni oko ulaska CSKA.
Domaće utakmice još uvek ne bi igrali u Moskvi i kao grad domaćin se razmatra Beograd ili Istanbul.
Kad mogu Hapoeli i Makabiji igrati, nek igraju i ovi iz Rusije
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Daj jos i u ostalim sportovima.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:07PostenoU sezoni 2027/28. očekuje se proširenje Evrolige na 24 kluba.
Kako stvari stoje, u toj sezoni će da se vrati jedan od najvećih evropskih klubova CSKA iz Moskve.
kako prenosi ruski Match TV trenutno ne postoji nijedno ogračienje koje bi moglo da spreči Armejce da se vrate u takmičenje u kojem su jedan od vlasnika.
Razlog je što FIBA i Evroliga nisu nijednog trenutka zabranili ruskim klubovima učešće u svojim takmičenjima, nego su samo ispoštovali zabranu od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta. Kako MOK ima nameru da ukine zabranu, automatski bi u Evroligi trebala da se podigne rampa za CSKA.
Sami klubovi su još uvek podeljeni oko ulaska CSKA.
Domaće utakmice još uvek ne bi igrali u Moskvi i kao grad domaćin se razmatra Beograd ili Istanbul.![]()
Kad mogu Hapoeli i Makabiji igrati, nek igraju i ovi iz Rusije![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogu li ova posljednja dvojica doprinijeti boljitku ili ce biti tipa onog Norrisa i drugog tamnoputog igraca kojih su se rijesili?!Mocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:22Barca za sad dovela Justin Robinsona iz Parisa,Josh Nebo iz Milana, Olivier Nkamhoua iz Varesea i Augustin Ubal iz Manrese.
Robinson je tip igraca kao nekada Rice, stilom igre podsjecaju, s tim sto je ovaj malo i vise dodavacki nastrojen.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:49Mogu li ova posljednja dvojica doprinijeti boljitku ili ce biti tipa onog Norrisa i drugog tamnoputog igraca kojih su se rijesili?!Mocvara1991 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:22Barca za sad dovela Justin Robinsona iz Parisa,Josh Nebo iz Milana, Olivier Nkamhoua iz Varesea i Augustin Ubal iz Manrese.
Robinson je tip igraca kao nekada Rice, stilom igre podsjecaju, s tim sto je ovaj malo i vise dodavacki nastrojen.
Mislis Cale i Norris?
Iskreno da ti kazem da nemam pojma o kvalitetama ove dvojice igraca,Gibsona i Nkamhoua. Ovog Finca sam zapamtio s Eurobasketa zadnjeg za Finsku kad se ukazao Murinen,ali nista posebno nisam zapamtio za njega. Ali ne vjerujem da su igraci za napad na titulu,mozda neki 9. i 10. igraci u rotaciji. A nece im biti tesko donijeti nesto bolje od tog dvojca,jer oni nisu donijeli doslovno nista.
A sorry,ako mislis na Ubala,vidim da ima solidan prosjek u ACB ligi,mislim da ce on pridonijeti u ACB ligi. Jedino ako me Gibson ne iznenadi pozitivno,ne znam njegove kvalitete uopste.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cirkus u najavi: ASVEL ostao bez finansijera, budžet desetkovan, Fransisko odmah reagovao!
Košarkaški klub ASVEL je napravio bum ovog leta pošto su podigli budžet koji je trebao da iznosi neverovatnih 59 miliona evra.
Uzrok tome je bio finansijska inekcija investicionog fonda iz SAD, a sve je dovelo do toga da je ASVEL potpisao veliki broj kvalitetnih igrača.
Novi igralu kluba iz Vilerbana su Silvan Fransisko, Nik Vajler Beb, Armoni Bruks, Danijel Tajs i Džoel Bolomboj, a pred potpisom je i Nikolas Batum.
Sad, da li će to ostati tako do kraja je neuzvesno jer prema poslednjim informacijama finansijer se povukao i budžet je sveden na 24 miliona evra. Toni Parker užurbano traži novog finansijera i ukoliko ne nađe vrlo je moguće da se sve raspadne ko kula od karata.
U Francuskoj nikad nije dosadno. Nakon Monaka i njihovog uspona, pa pada, sad i ovi prave cirkus...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobar izvor, prije 2 mjesecaVensanKasel je napisao/la: ↑04 maj 2026, 12:01Evo jedna insajderska , pa da vidimo je izvor validan .
Xavi Pascual ide iz Barcelone i preuzima Dubai .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.