Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li istine da ih još par igrača napušta?
Ovdje je bilo govora o Velezu i problem registracije igraca zbog FIFA bana, a na koji nacin dobojska Sloga dovede deset novih igraca i to stranaca, ako i ovaj klub ima FIFA-in ban od 26.05 ?
Mozes potpisati, nemozes registrovati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ja mislio zafrkancija a ono stvarno im jedan od uslova bio da trener ne zna naš jezik.

Ovo isto je i gazda spomenuo na sastanku sa hordama pa se postidiše što su digli glas zbog talova na vrhu piramide.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:25Neko da mu iskljuci internet?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑15 jul 2026, 11:13Lik hladno ovdje napada i uvjerava nas sve kako je nesto nastimano,a pri tome se drzi saopstenja Hordi.
I to je kao relevantni dokaz i sad mi trebamo da se postidimo zbog namjestanja?
Jedino cega se mogu postiditi sto je uopste izdato takvo saopstenje jer je u sukobu interesa. Ne radis to nikad pa taman i da je namjesteno.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Krive Adžema za stanje u klubu zbog 4 holandeza a Nijaza magiju (60) i njegovih "sedam milionera" niko i ne spominje, plus što ih je Ado ostavio u ligi sa osvojenim bodovima u polusezoni, na kraju im sad ti holandezi ćine okosnicu ekipe.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Austinpowers
- Kontakt:
Pometi ispred svojih vrataDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:03Krive Adžema za stanje u klubu zbog 4 holandeza a Nijaza magiju (60) i njegovih "sedam milionera" niko i ne spominje, plus što ih je Ado ostavio u ligi sa osvojenim bodovima u polusezoni, na kraju im sad ti holandezi ćine okosnicu ekipe.
VTZ
- svrakino1921
- Kontakt:
Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Jel ovo nama Centroturs džabno organizirao put u Hrvatsku
P.S.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:35Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Kako čujem igrači će se hraniti kod "prijatelja kluba" sponzora u restoranima dok je ova teška situacija. Potpuno besplatna prehrana barem prva polusezona. Osigurano.
BRATSTVO GRAČANiCA
- svrakino1921
- Kontakt:
Nema džabe ni u stare babe. S.M.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:35Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:38Dasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:35Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Jel ovo nama Centroturs džabno organizirao put u Hrvatsku![]()
Kako čujem igrači će se hraniti kod "prijatelja kluba" sponzora u restoranima dok je ova teška situacija. Potpuno besplatna prehrana barem prva polusezona. Osigurano.
Hvala
A za Alića - ti sigurno znaš Jel transfer ili ko Prokop
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovi izgleda stvarno odlučili da ispadnu iz lige bokte
Ostace izgleda samo Fata, Dino Pekić i sjena Joška Domorockog
Ostace izgleda samo Fata, Dino Pekić i sjena Joška Domorockog
- svrakino1921
- Kontakt:
Ode Alic u Čelik, sve dogovoreno vec par dana
Alić je dogovorio sa Veležom i dolazi umjesto Selmira Pidre

Alić je dogovorio sa Veležom i dolazi umjesto Selmira Pidre
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I sta mozete sa 25k svrakino?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:38
Standardni fudbaler riješava svoj status
Željezničar stigao na pripreme, jedan igrač pred transferom?
P.S.
Jojjjj Ala kad bi napravio transfer a mi da dobijemo i 25 000 € bilo bi GOLEMO - samo TRANSFER - Ala bruder - to bi pokazalo našu veličinu
Alic vam je mozda jedina svijetla tacka iz prosle sezone.Bez njega i Pejica vi definitivno imate uz BSK najslabiji tim lige.Nastic je svakako krampa²
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel kum kuhar ?Marokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:38Dasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:35Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Željezničar za život cijeli!
Ovako se i NK.Žepče hranilo par godina u nekom restoranu kao lik im sponzor a sve ostavljao račune pa ih onda tužio da su mu dužni i uzeo im prostorije kluba i poslovni prostorMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:38Dasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:35Klub je na kraju zahvalio i svom zvaničnom prijevozniku Centrotransu, koji je organizovao put ekipe na pripreme u Hrvatsku.
P.S.
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 15 jul 2026, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije sramota kad nemašNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:44I sta mozete sa 25k svrakino?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:38
Standardni fudbaler riješava svoj status
Željezničar stigao na pripreme, jedan igrač pred transferom?
P.S.
Jojjjj Ala kad bi napravio transfer a mi da dobijemo i 25 000 € bilo bi GOLEMO - samo TRANSFER - Ala bruder - to bi pokazalo našu veličinuMozda jednog igraca isplatiti.
Alic vam je mozda jedina svijetla tacka iz prosle sezone.Bez njega i Pejica vi definitivno imate uz BSK najslabiji tim lige.Nastic je svakako krampa²
25k € za onoga ko nema je dobro
P.S.
Znam ja to odlično - ja sam iz Svrakina sela i nikad u životu nisam imao love
Nema veze Svrakino,ti si moj drug i kad imas i kad nemas..svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:54
P.S.
Znam ja to odlično - ja sam iz Svrakina sela i nikad u životu nisam imao love
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, svrakino1921 i 29 gostiju.

.png)