Dženis Burnić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

mercurial
Kontakt:

Re: Dženis Burnić

Post Postao/la mercurial » 15 jul 2026, 18:57

Pa i da je bio zajednicki docek nasi ljudi bi opet pravili samoinicijativno nekakve doceke po dzamijama i trgovima.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2026, 19:06

DamirT je napisao/la:
15 jul 2026, 18:44
soccerfan je napisao/la:
15 jul 2026, 18:27
Jbt na kraju ispade da nisu docekali samo Edina a najrealnije zasluzio je mozda jedini jer mu je ovo zadnje svjetsko. 🙄
Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučili
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jul 2026, 19:21

soccerfan je napisao/la:
15 jul 2026, 19:06
DamirT je napisao/la:
15 jul 2026, 18:44
soccerfan je napisao/la:
15 jul 2026, 18:27
Jbt na kraju ispade da nisu docekali samo Edina a najrealnije zasluzio je mozda jedini jer mu je ovo zadnje svjetsko. 🙄
Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučili
Ja mislio nasi nesposobni bili da nesto organizuju :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 15 jul 2026, 20:13

viKK je napisao/la:
15 jul 2026, 15:43
Goalgetter je napisao/la:
15 jul 2026, 15:28
Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Slazem se. Ispodprosjecan je ali 100% ce dobijati poziv dok god boljeg lijevog beka ne bude. On svakako tu priliku i dobija iskljucivo ako je Dedic ili Memic ozlijedjen ili suspendiran pa se njih dvojica ne mogu zarotirati.

Koliki god da je prosjek bolji je od tahirovica i sunjica I ja bih ga svaki put stavio na DM prije njih. Za razliku od navedene dvojice Burnic lici na profesionalnog I skolovanog fudbalera. Nema sanse da bi bio gori od sunjica da je igrao protiv katara I amerike.

E sad za ovaj docek, sta ako nadje klub u medjuvrememu? Ili ne planira naci klub? Ne kontam organizatore nikako

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2026, 23:28

Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 15 jul 2026, 23:31

Moze u zelju

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 15 jul 2026, 23:32

Beduin je napisao/la:
15 jul 2026, 23:28
Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.
Slazem se i kako je kloc ako je toliko utakmica odigrao za mlade reprezentacije njemacke ? Jel njemacka rang slovenije pa da moze svako upast tu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, hurem, mercurial i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []