Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Ne bih imao nista protiv da ostane u Leverkuzenu, igrat ce Evropa ligu? i trebao bi biti tu oko prve postave, ako ne igra od starta jedan je od prve dvojice koji idu na teren s klupe..
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Na rep.ba pise Bayer trazi 30 miliona i da je 5 miliona godišnje Plata njemu?
Kerime sine sta ces s tolikim parama
Tarik 4 miliona, ovaj 5.
Ja neznam sta bi radio sa tim parama
Kerime sine sta ces s tolikim parama
Tarik 4 miliona, ovaj 5.
Ja neznam sta bi radio sa tim parama
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Negdje sam davno citao da je u Salzburgu davao pare roditeljima da rasporedjuju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolja opcija kakva italija i bakraci, u njemackoj se igra brzi fudbal, ozbiljnija liga za mladog igraca i nema mesara kao u italijiQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 16:01Ne bih imao nista protiv da ostane u Leverkuzenu, igrat ce Evropa ligu? i trebao bi biti tu oko prve postave, ako ne igra od starta jedan je od prve dvojice koji idu na teren s klupe..
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ma zezam se malo.
A sigurno jeste. Mama sa njim zivi
Al onako kontam sa 18 godina toliku lovu imati nije ni cudo sto neki shebu karijeru.
Poplacas racune, napunis frižider i onda sta ces drugo raditi nego izmišljati gluposti na koje ces pare spiskati
Ako si profesionalac nemas vremena bas izmisljatisoccerfan je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:33Ma zezam se malo.
Al onako kontam sa 18 godina toliku lovu imati nije ni cudo sto neki shebu karijeru.
Poplacas racune, napunis frižider i onda sta ces drugo raditi nego izmišljati gluposti na koje ces pare spiskati![]()
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jest samo problem je da Kerim nema ni mjesta na klupi u Leverkusenu trenutnoNoDi80 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:28Najbolja opcija kakva italija i bakraci, u njemackoj se igra brzi fudbal, ozbiljnija liga za mladog igraca i nema mesara kao u italijiQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 16:01Ne bih imao nista protiv da ostane u Leverkuzenu, igrat ce Evropa ligu? i trebao bi biti tu oko prve postave, ako ne igra od starta jedan je od prve dvojice koji idu na teren s klupe..
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ali zamisli Jamal dobija 16 miliona godisnje. I onda kazu kurci se udara kuravele kako stize.soccerfan je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:33Ma zezam se malo.
Poplacas racune, napunis frižider i onda sta ces drugo raditi nego izmišljati gluposti na koje ces pare spiskati![]()
Ko ne bi jarane. Da mi je u tim godinama bilo 1000 BAM mjesecno mislio bih da sam potomak Isusa Krista, Muhammed-a i Bude istovremeno.
Dobro ovi sportisti izdrze u karijeri do 35-40 godine. Jbt bio bi gori od Neymara da imam tolike parenapapijri1987 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:36Ali zamisli Jamal dobija 16 miliona godisnje. I onda kazu kurci se udara kuravele kako stize.
Ko ne bi jarane. Da mi je u tim godinama bilo 1000 BAM mjesecno mislio bih da sam potomak Isusa Krista, Muhammed-a i Bude istovremeno.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I onda Neymara krive sto se kocka?DamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:41Dobro ovi sportisti izdrze u karijeri do 35-40 godine. Jbt bio bi gori od Neymara da imam tolike parenapapijri1987 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:36Ali zamisli Jamal dobija 16 miliona godisnje. I onda kazu kurci se udara kuravele kako stize.
Ko ne bi jarane. Da mi je u tim godinama bilo 1000 BAM mjesecno mislio bih da sam potomak Isusa Krista, Muhammed-a i Bude istovremeno.![]()
![]()
Budite sretni da se i ne drogira usput
Realnonapapijri1987 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:36Ali zamisli Jamal dobija 16 miliona godisnje. I onda kazu kurci se udara kuravele kako stize.
Sta covjek da radi? Ima tolike pare nece ih u grob ponijeti
To su djeca od 18 godina. Nema tu puno razmisljanjaSSj4 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:27Ako si profesionalac nemas vremena bas izmisljati![]()
Neki dan izasao klip Kerima kako jede gumene bombone na dočeku. Gladan. Odma se javljaju a Boze sto gumene bombone?? Eto dajte mu vi bebi mrkvu da zoba
Pa mi smo poznati da sve znamo, al u guyici. Isto kao kad neki igrac bude vidjen kako pije pivo na odmoru, pa yebo te moraju se svi nekad opustit, nece umrijeti od piva.soccerfan je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:55To su djeca od 18 godina. Nema tu puno razmisljanja
Neki dan izasao klip Kerima kako jede gumene bombone na dočeku. Gladan. Odma se javljaju a Boze sto gumene bombone?? Eto dajte mu vi bebi mrkvu da zoba![]()
Nego, jesu li tu rekli sto jede gumene bombone, prave se od svinjetine?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
NisuDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:58Pa mi smo poznati da sve znamo, al u guyici. Isto kao kad neki igrac bude vidjen kako pije pivo na odmoru, pa yebo te moraju se svi nekad opustit, nece umrijeti od piva.
Nego, jesu li tu rekli sto jede gumene bombone, prave se od svinjetine?![]()
Al hejjj sportista i gumena bombona
Bice mu nesto eto
- Goalgetter
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ako bi platili oko 30mil sa bonusima za Alajbegovica, onda bi bio njihova druga najskuplja kupovina ikada, jer su El Bilal Toure platiti nesto malo preko 30mil.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sutra ni trebalo biti gotovo
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 40 gostiju.