Pa sta nije trebo dat
Stvarno cudan narod da ih ne nagrdim puno podrzava Argentinu
Pa sta nije trebo dat
Uvijek ce mi biti draza fudbalska romantika i reprezentacije poput Argentine, Brazila, Spanije itd nego preplaceni Englezi i africki Francuzi.feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:43Pa sta nije trebo dat![]()
![]()
![]()
Sta je romanticno u ovoj Argentini ??lakilone je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:45Uvijek ce mi biti draza fudbalska romantika i reprezentacije poput Argentine, Brazila, Spanije itd nego preplaceni Englezi i africki Francuzi.feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:43Pa sta nije trebo dat![]()
![]()
![]()
Nije ovo vidjelo romantike, ciganija obicnalakilone je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:45Uvijek ce mi biti draza fudbalska romantika i reprezentacije poput Argentine, Brazila, Spanije itd nego preplaceni Englezi i africki Francuzi.feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:43Pa sta nije trebo dat![]()
![]()
![]()
Tacno, samo je jedno muski fudbal, a drugo gdje hinjski igrace udaras po potiljku i slicno.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:49Izgleda da je općenito trend postao da dok utakmica traje da se samo prica o sudijama.Na ovom svjetskom kako ko gubi samo se žali na sudije.Jbt juce francuzi izgubise i Deschamp na konferenciji odmah se poceo zalit na sudije,a tako je svaka repka koja je ispala počela sa žaljenjem.Fudbal jedini još ima smisla u Južnoj Americi gdje se igra muski fudbal.E evropi koliko se forsira lqbt tako se igraci ponašaju na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.