Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Gledaj Otamendija skoka 
Two world wars and one world cup, England, England
Two world wars and one world cup
England all the way!
Two world wars and one world cup
England all the way!
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Ubacit 3 dodatna defanzivca, i primit dva gola a jedan od tih glavom s 3 metara je za vjesanje.StevieG8 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:58eaglebvb09 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:55Thucel krivac , ako si covjek pakuj kofere i bjezi u Njemacku idioteeeer jedannnn , pa za njega je Barba Pep Guardiola![]()
Apsolutno zasluzen prolaz firauna.
A Tuchela ce Jude kroz sake provuci
- JayCatwright
- Kontakt:
Kane akreditovani luzer, nema taj dvije dobre jace tekme u karijeri. Balon d'or 
To sto tm napise vrijednost ne znaci da ti igraci zaista toliko vrijede. Reprezentacija kao i citav pl su precijenjeni i manipulisu tim kurcom. Npr Ferguson je bio u Romi tm ga je cijenio na 60mil a lik se ne moze sastati s loptom, nije uopce fudbaler za profesionalni fudbal.
embrace the chaos
- Wilshere10
- Kontakt:
Tebra, teska noc za nas nogometne sladokusce ali drago mi je zbog GOATa. 40 ljeta a baca ove panjeve po terenu.
Tušel je prvo spiskom pa onda ovim horor in game menadžmentom večeras zaslužio da odmah ode.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ovi idioti nisu 8 minuta nakon gola uspjeli izgradit priliku za centarsut.
Željezničar über alles
Dolazi kući 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
Invincibles14
- Kontakt:
Nek je ova stoka ispala, sad ko osvoji nek osvoji.
U tuchela usao duh Barbareza
U tuchela usao duh Barbareza
40minuta rastavljana na proste faktore.Razmontirali su ih.4:1 je realan rezultat.
TušKel sa uvođenjem svih raspoloživih defanzivaca i pokušajem haramballa ubio Englesku, Argentina zasluženo.
40minuta rastavljana na proste faktore.Razmontirali su ih.4:1 je realan rezultat.
Istini za volju treba reći, OK suđenje, osim propuštenog crvenog za Enza u 5 min, ostatak meča sudija ima prolaznu ocjenu
Pa ne mora naravno, ali nije ni da Argentinci vrijede 20 miliona. Opet je velika sramota ovaj bunker bio. Lik stopere ubacuje u 60-oj minuti...Denno je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:02To sto tm napise vrijednost ne znaci da ti igraci zaista toliko vrijede. Reprezentacija kao i citav pl su precijenjeni i manipulisu tim kurcom. Npr Ferguson je bio u Romi tm ga je cijenio na 60mil a lik se ne moze sastati s loptom, nije uopce fudbaler za profesionalni fudbal.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.