Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Hvala ti za ovo boldirano ali slabo je naših navijača optimistično, za ostalo mi puca q.... Vama sretno sa povratkom uskoro aBd.Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Gdje si nema te, jesam ti pogodio sve da ne možete ostati zbog zadnjeg mjesta. Da ste bili ispred Posusja sad bi igrali premijer ligu umjesto BSK-a. Jbg ti ne vjerujes doktoru.Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
BRATSTVO GRAČANiCA
Fudo i takvi ko on mogu samo da uplaćuju u Čelik i nadaju se da ce na osnovu toga dobiti koji glas, jer Čelik je sad brend u BiH. Svi bi sad da se motaju oko Čelika, al kurko. A ti se pobrinite za vaše hijene koje su i dalje u želji i crpe ono zadnje iz leša zvanog zeljo
Dize se prasina ⚫️🔴
Zeljo izgleda dobio ban od nase FIFA-e, mislim na PU, za registraciju...Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Pa hebo ih pomocni, neka ga prodaju, mogu za te pare stati na noge, ugasice se zbog pomocnog, jesu li oni normalni...
Željo je veliki klub. Njegova najveća snaga su navijači,a uvjek biće uspona i padova.SamLake je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:01Hvala ti za ovo boldirano ali slabo je naših navijača optimistično, za ostalo mi puca q.... Vama sretno sa povratkom uskoro aBd.Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Rudar ako se neugasi ove sezone i preživi,vratiće se u PL sezone 28/29. Slavi se 100 godina kluba. Ali sad je baš gadno. Nema igrača,uprave,priprema,ništa...
Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:05Zeljo izgleda dobio ban od nase FIFA-e, mislim na PU, za registraciju...Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Pa hebo ih pomocni, neka ga prodaju, mogu za te pare stati na noge, ugasice se zbog pomocnog, jesu li oni normalni...![]()
![]()
Ma ide ubrzo pomocni zato im je cubela i dosao, ljudi pripremili teren za njegovu prodaju ubrzo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma sve ok. Ja sam samo znao da Leotar ući neće dok je Vico na vlasti.Marokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:03Gdje si nema te, jesam ti pogodio sve da ne možete ostati zbog zadnjeg mjesta. Da ste bili ispred Posusja sad bi igrali premijer ligu umjesto BSK-a. Jbg ti ne vjerujes doktoru.Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Odmaram,malo more i čekam da počne sezona
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma samo ce potpisati novi reprogram sa uracunatim ovim novim dugom i hajmo dalje, standardna prica.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:05Zeljo izgleda dobio ban od nase FIFA-e, mislim na PU, za registraciju...Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Pa hebo ih pomocni, neka ga prodaju, mogu za te pare stati na noge, ugasice se zbog pomocnog, jesu li oni normalni...![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..

Sad ide prosjacenje. I onda ide priča opet mi spašavao klub. Nema većih parazita u državi od željenih navijača. Mene bi bilo sramota bit navijač zelje, bio bi ko onaj debil marokanac, navija bi za bratstvo
Dize se prasina ⚫️🔴
- jurisicduska
- Kontakt:
2025/26 stabilizacijajurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 00:06
2014/15 stabilizacija
2015/16 stabilizacija
2016/17 stabilizacija
2017/18 stabilizacija
2018/19 stabilizacija
2019/20 stabilizacija
2020/21 stabilizacija
2021/22 stabilizacija
2022/23 stabilizacija
2023/24 stabilizacija
2024/25 stabilizacija
2026/27 stabilizacija
Ponijeli na pripreme više lopti nego što igrača imaju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne mogu prodati pomocni kad su ga vec ulozili u dug kod najmanje 4-5 razlicitih kamatara i to ce biti rijeseno revolveraskim obracunom a zeljana ce nastaviti pusiti kite vici i dodiku za opstanak i licence
jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:482025/26 stabilizacijajurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 00:06
2014/15 stabilizacija
2015/16 stabilizacija
2016/17 stabilizacija
2017/18 stabilizacija
2018/19 stabilizacija
2019/20 stabilizacija
2020/21 stabilizacija
2021/22 stabilizacija
2022/23 stabilizacija
2023/24 stabilizacija
2024/25 stabilizacija
2026/27 stabilizacija

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Preživit ćemo valjdaZigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:05Željo je veliki klub. Njegova najveća snaga su navijači,a uvjek biće uspona i padova.SamLake je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:01Hvala ti za ovo boldirano ali slabo je naših navijača optimistično, za ostalo mi puca q.... Vama sretno sa povratkom uskoro aBd.Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Rudar ako se neugasi ove sezone i preživi,vratiće se u PL sezone 28/29. Slavi se 100 godina kluba. Ali sad je baš gadno. Nema igrača,uprave,priprema,ništa...
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Marokanci58
- Kontakt:
200 zadnjih postova ti je o Želji, budalo bježi sa foruma sramotiš Zeničane.
BRATSTVO GRAČANiCA
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- FKS -
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:482025/26 stabilizacijajurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 00:06
2014/15 stabilizacija
2015/16 stabilizacija
2016/17 stabilizacija
2017/18 stabilizacija
2018/19 stabilizacija
2019/20 stabilizacija
2020/21 stabilizacija
2021/22 stabilizacija
2022/23 stabilizacija
2023/24 stabilizacija
2024/25 stabilizacija
2026/27 stabilizacija
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Jedini klub na svijetu kojem država da pare, da vraćaju dug toj istoj državi.prisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:17Ma samo ce potpisati novi reprogram sa uracunatim ovim novim dugom i hajmo dalje, standardna prica.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:05Zeljo izgleda dobio ban od nase FIFA-e, mislim na PU, za registraciju...Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
![]()