KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nisu problem plate za vrhunske sportiste i dvorana koju su koristili, nego sto su ostali dužni svima. Ugovori po mjeri jednog čovjeka. Iskreno pored tolikih dugova, gdje je onda otišao novac?
Sport Centar
Titula ipak ne može sve pokriti: Košarkašima Bosne se duguju stotine hiljada maraka. Pored plaća imali i bonuse!
Piše: J. E.
Košarkašima Bosne BH Telecom, koji su prošle sezone donijeli duplu krunu u Sarajevo, duguju se stotine hiljada maraka na ime plaća i premija, saznaje Sport Centar.
Nekoliko osoba, dobro upućenih u dešavanja u redovima sarajevskih "Studenata", kako iz samog kluba, tako i igrača koji su nosili dres Bosne prošle sezone, potvrdili su nam ovu informaciju.
Ogromne cifre
Kako saznajemo, najveći dio potraživanja odnosi se na neisplaćene bonuse.
Navodno, pojedine cifre po igraču pojedinačno iznose blizu 100.000 KM.
Sve zajedno vjerovatno premašuju pola miliona maraka.
Kad tome dodamo plaće, koje su u pojedinim slučajevima iznosile desetine hiljada KM mjesečno (nedavno je objavljeno da je Donthay Caruthers, koji je bio samo dio rotacije imao 14.000 dolara - oko 24.000 KM - mjesečno pa pretpostavite koliko su tek mogli imati ključni igrači), dobije se milionska cifra, koja možda ne djeluje strašno, ako se zna koliko se novac vrti u evropskoj košarci.
No, ako je to cifra zbog koje će se vući repovi i odraziti na klupske ambicije za budućnost, onda je itekako utemeljeno pitanje - koliko je to koštala titula prvaka BiH i naslov u Kupu, ako će telefoni i mailovi kluba biti zatrpani pozivima pozivima menadžera i igrača da im se isplati ono što je zarađeno, a saznajemo da je to upravo sada slučaj?
Duguje se i Zetri
Nezvanično saznajemo da su značajna dugovanja, oko 100.000 KM, i prema dvorani Zetra pa je pitanje da li su eventualna potraživanja kluba dovoljna da zakrpe sve rupe iz prošle sezone.
Za nadati se da to neće utjecati na planove novog klupskog rukovodstva "Studenata", kao i stručnog štaba na čelu s Darijom Gjergjom.
No, i ova situacija, kao i to da je Bosna na kraju sezone ostala bez kompletnog prvog tima, samo s nekolicinom juniora, bez omladinskog pogona, trenera ili bilo kojeg drugog uposlenika (administracija teško da je uopće i postojala), jasno pokazuje zašto se klub Bosninog ranga ne smije nikad više prepustiti isključivo u ruke jednog čovjeka
I sada postaju jasnije naprasne ostavke već bivšeg Upravnog odbora i požurivanje da se pronađu njihove zamjene
Sport Centar
Titula ipak ne može sve pokriti: Košarkašima Bosne se duguju stotine hiljada maraka. Pored plaća imali i bonuse!
Piše: J. E.
Košarkašima Bosne BH Telecom, koji su prošle sezone donijeli duplu krunu u Sarajevo, duguju se stotine hiljada maraka na ime plaća i premija, saznaje Sport Centar.
Nekoliko osoba, dobro upućenih u dešavanja u redovima sarajevskih "Studenata", kako iz samog kluba, tako i igrača koji su nosili dres Bosne prošle sezone, potvrdili su nam ovu informaciju.
Ogromne cifre
Kako saznajemo, najveći dio potraživanja odnosi se na neisplaćene bonuse.
Navodno, pojedine cifre po igraču pojedinačno iznose blizu 100.000 KM.
Sve zajedno vjerovatno premašuju pola miliona maraka.
Kad tome dodamo plaće, koje su u pojedinim slučajevima iznosile desetine hiljada KM mjesečno (nedavno je objavljeno da je Donthay Caruthers, koji je bio samo dio rotacije imao 14.000 dolara - oko 24.000 KM - mjesečno pa pretpostavite koliko su tek mogli imati ključni igrači), dobije se milionska cifra, koja možda ne djeluje strašno, ako se zna koliko se novac vrti u evropskoj košarci.
No, ako je to cifra zbog koje će se vući repovi i odraziti na klupske ambicije za budućnost, onda je itekako utemeljeno pitanje - koliko je to koštala titula prvaka BiH i naslov u Kupu, ako će telefoni i mailovi kluba biti zatrpani pozivima pozivima menadžera i igrača da im se isplati ono što je zarađeno, a saznajemo da je to upravo sada slučaj?
Duguje se i Zetri
Nezvanično saznajemo da su značajna dugovanja, oko 100.000 KM, i prema dvorani Zetra pa je pitanje da li su eventualna potraživanja kluba dovoljna da zakrpe sve rupe iz prošle sezone.
Za nadati se da to neće utjecati na planove novog klupskog rukovodstva "Studenata", kao i stručnog štaba na čelu s Darijom Gjergjom.
No, i ova situacija, kao i to da je Bosna na kraju sezone ostala bez kompletnog prvog tima, samo s nekolicinom juniora, bez omladinskog pogona, trenera ili bilo kojeg drugog uposlenika (administracija teško da je uopće i postojala), jasno pokazuje zašto se klub Bosninog ranga ne smije nikad više prepustiti isključivo u ruke jednog čovjeka
I sada postaju jasnije naprasne ostavke već bivšeg Upravnog odbora i požurivanje da se pronađu njihove zamjene
Pa sta je cudno odavno se zna da se barbaric okoristio od bosnu uzeo milion brat bratu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nihad Selimovic spasioc BosneDirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:08Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
Danas je trebala biti primopredaja Dubravka, pa cemo vidjeti sta se desilo. Ako se ispostavi ono cega se bojim zadnjih dana, a to je da ce dug biti veci i od milion KM, ce biti katastrofa opsta. Navodno je dug za Zetru veci od 100K sto je jos gore.
Sve vrijeme sam vjerovao da ce sve da popegla i uredno da preda, jer je to radio sve ove sezone, ako se desi ovo, bice klasicno iskazivanje ega i prelamanje preko kluba.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Kakav sad Nihad, ko prica o Nihadu? On tek treba da pokaze da li je i sta naucio? Ja pricam o stanju koje je zateknuto? Sta ako papiri pokazu da Dubravko vecinu novca koje je dao u klub, nije sponzorstvo nego pozajmica?bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:49Nihad Selimovic spasioc BosneDirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:08Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
Danas je trebala biti primopredaja Dubravka, pa cemo vidjeti sta se desilo. Ako se ispostavi ono cega se bojim zadnjih dana, a to je da ce dug biti veci i od milion KM, ce biti katastrofa opsta. Navodno je dug za Zetru veci od 100K sto je jos gore.
Sve vrijeme sam vjerovao da ce sve da popegla i uredno da preda, jer je to radio sve ove sezone, ako se desi ovo, bice klasicno iskazivanje ega i prelamanje preko kluba.. Covjek koji godinama radi kontra kluba sad se pojavljuje da spasi Bosnu nakon najbolje sezone poslje 20 godina .
Ne komentarisem nikakve Nihadove odluke, jer tek treba da pokaze nesto, na kraju krajeva sada ce tu biti vise ljudi ukljuceno. I Magoda i Kovacevic i Kreso, pokusat ce se napraviti i UO kluba sa sigurno jos par ljudi iz realnog sektora.
Po tebi je uredno i sasvim lijepo ostaviti dugovanja iza sebe i ispariti se. Covjek se nikome ne javlja na telefon, e pa to nije ok. Papiri ce pokazati sta je uredu, a sta nije uredu. Ako budu ovoliki dugovi, a na pet miliona budzeta, to je 20% dugovanja, sto je katastrofa.
Ma ne pita se selimovic nista, valjda nije tolika steta kad su dugovi u pitanju vjerujem da je cifra msnja od 500 k maraka, da ce ovi iz kantona popeglat malo da se ostane samo na igracima, dubravko je grobar kluba vise je zaradio ma bosni nego sto je ulozio.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mozda duguje igracima pare koje mu Telekom nije ispostovao do kraja + ono sto je Mandic obecao. Moguce da je svjesno ostavio toliki dug, jer su to sve Magodini koalicioni partneri, pa je na njega stavio obavezu da to do kraja ispegla.
Ako to nije slucaj, onda se postavlja pitanje postoji li nacin da se taj covjek pozove na odgovornost ili po obicaju u ovoj drzavi niko ni za sta ne odgovara (pogotovo kad se radi o javnom novcu)...
Ako to nije slucaj, onda se postavlja pitanje postoji li nacin da se taj covjek pozove na odgovornost ili po obicaju u ovoj drzavi niko ni za sta ne odgovara (pogotovo kad se radi o javnom novcu)...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa on plasira ove stvari i prica o dugu ,kako nista nije uradjeno u predhodnom periodu samo (titula kup seniori juniori titula ) rekao je samo je to uradjeno ostalo nista ne valja. Ove stvari se plasiraju kao alibi za iducu sezonu. Magoda kaze u interviju par dana ranije samo par poziva i skenderija je Bosnina sad nista od toga. Ja zelim da Bosna bude bolja al ne mirise na dobro , Selimovic samo prica o prosloj sezoni i losim stvarima umjesto da se okrene u novu sezonu. Boli me ona stvar i za Barbarica ,Magodu i ostale. Al Selimovica ne gotivim zato sto je bio 20godina kontra Bosne i to mi jeDirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:53Kakav sad Nihad, ko prica o Nihadu? On tek treba da pokaze da li je i sta naucio? Ja pricam o stanju koje je zateknuto? Sta ako papiri pokazu da Dubravko vecinu novca koje je dao u klub, nije sponzorstvo nego pozajmica?bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:49Nihad Selimovic spasioc BosneDirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30
Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!
Sve vrijeme sam vjerovao da ce sve da popegla i uredno da preda, jer je to radio sve ove sezone, ako se desi ovo, bice klasicno iskazivanje ega i prelamanje preko kluba.. Covjek koji godinama radi kontra kluba sad se pojavljuje da spasi Bosnu nakon najbolje sezone poslje 20 godina .
Ne komentarisem nikakve Nihadove odluke, jer tek treba da pokaze nesto, na kraju krajeva sada ce tu biti vise ljudi ukljuceno. I Magoda i Kovacevic i Kreso, pokusat ce se napraviti i UO kluba sa sigurno jos par ljudi iz realnog sektora.
Po tebi je uredno i sasvim lijepo ostaviti dugovanja iza sebe i ispariti se. Covjek se nikome ne javlja na telefon, e pa to nije ok. Papiri ce pokazati sta je uredu, a sta nije uredu. Ako budu ovoliki dugovi, a na pet miliona budzeta, to je 20% dugovanja, sto je katastrofa.
Ja bih se osvrnuo samo na ovaj dio “ Sta ako papiri pokazu da Dubravko vecinu novca koje je dao u klub, nije sponzorstvo nego pozajmica? .”DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:53Kakav sad Nihad, ko prica o Nihadu? On tek treba da pokaze da li je i sta naucio? Ja pricam o stanju koje je zateknuto? Sta ako papiri pokazu da Dubravko vecinu novca koje je dao u klub, nije sponzorstvo nego pozajmica?bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:49Nihad Selimovic spasioc BosneDirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30
Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!
I mislim da nema ŠTA AKO, jer nisam jednom čuo da Dubravko itekako očekuje povrat svoga novca, iako je sebe nazivao sponzorom.
Oko 2 miliona je duga ostalo od Dubravka. Uspjeli su Aba ligu prijaviti jer za evropu niti su stigli niti su para imali. Zetri jest oko 100 000, igracima plate, kirije za stanove. Eto oko 2 miliona duga je dubravko ostavio, hoce li sta peglati ili nece nemam pojma, vidjet cemo. Ovi su rekli da nece divljati kartama kao dubravko sto je radio, osim selimovica u upravi se vrte pismeni ljudi, gradska raja koja ipak znaju da bosna znaci nesto. Vidjet cemo sve, napunit ce se budzet ali **** 2 miliona je odmah izbijeno iz dzepa.DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:08Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
Sve vrijeme sam vjerovao da ce sve da popegla i uredno da preda, jer je to radio sve ove sezone, ako se desi ovo, bice klasicno iskazivanje ega i prelamanje preko kluba.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ne znam ko ti je dao informacije, ali nisu tacne. Dug je nastao za bonuse koji su bas bas veliki, ali plate su izmirene i dug nije 2 miliona. Dug prema Zetri je oko 120K, Dubravko je tu bas prljavo odigrao na kraju.jasa je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:48Oko 2 miliona je duga ostalo od Dubravka. Uspjeli su Aba ligu prijaviti jer za evropu niti su stigli niti su para imali. Zetri jest oko 100 000, igracima plate, kirije za stanove. Eto oko 2 miliona duga je dubravko ostavio, hoce li sta peglati ili nece nemam pojma, vidjet cemo. Ovi su rekli da nece divljati kartama kao dubravko sto je radio, osim selimovica u upravi se vrte pismeni ljudi, gradska raja koja ipak znaju da bosna znaci nesto. Vidjet cemo sve, napunit ce se budzet ali **** 2 miliona je odmah izbijeno iz dzepa.DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:30Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:08Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
Karte ce biti sigurno jeftinije i ne smiju biti vise od 20,00 i 15,00
KM protiv euroligasa, a 15,00 i 10,00 kada budu ostali gostovali. Sezonska ne smije biti vise id 200,00 KM sto je ok cijena. Dubravko je vec poslao za FIBA Champions league da se nece igrati, tako da se nije moglo ni trebalo reagovati.
„Nismo još sigurni, ali Liga bi trebala početi 26.09.2026. godine. Ideja je da 10.08.2026. godine obavimo medicinske preglede, za domaće igrače možda i ranije. Ekipa kreće na Vlašić od 12.08.2026. do 22.08.2026. godine. Prva prijateljska utakmica bi trebala biti protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine 23.08.2026. godine u Tuzli. Moram se dogovoriti sa selektorom reprezentacije Bosne i Hercegovine (smijeh). Tu bi utakmicu odigrali čisto da se uvedemo u sezonu. Plan nam je da odigramo devet ili deset pripremnih utakmica, mi bi čak i više, ali ne možemo jer moramo i trenirati. Biće potpuno nova ekipa i igrači se moraju ujediniti. Trebat će nam sigurno vremena, ali devet ili deset utakmica bi trebali odigrati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
Helemnejse
- Kontakt:
Eno na sokocu ufatili đoku da lijepi naljepnice po znakovima?
To mi vec zvuci dobro, samo koji igraciSurreal je napisao/la: ↑15 jul 2026, 13:42„Nismo još sigurni, ali Liga bi trebala početi 26.09.2026. godine. Ideja je da 10.08.2026. godine obavimo medicinske preglede, za domaće igrače možda i ranije. Ekipa kreće na Vlašić od 12.08.2026. do 22.08.2026. godine. Prva prijateljska utakmica bi trebala biti protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine 23.08.2026. godine u Tuzli. Moram se dogovoriti sa selektorom reprezentacije Bosne i Hercegovine (smijeh). Tu bi utakmicu odigrali čisto da se uvedemo u sezonu. Plan nam je da odigramo devet ili deset pripremnih utakmica, mi bi čak i više, ali ne možemo jer moramo i trenirati. Biće potpuno nova ekipa i igrači se moraju ujediniti. Trebat će nam sigurno vremena, ali devet ili deset utakmica bi trebali odigrati.
Kazu mi da je Gegic pristo da igra ove sezone kod nas. Doveli dva amera plej i bek
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Cini se da je Dubravko ustupio fb starnicu i da je neko poceo voditi to
sta je ovo ko da preko linkedina traze brate dragi, jel ovo za Bosnu
Ne znam šta se dešava, ali odjednom se pokrenula i stranica na instagramu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ganjamo talente po high school. Fatamo ih dok nisu počeli razmišljat o koleđu.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Zašto ne pokrenu opet Košarkašku akademiju “Bosna”, koja je bila 2024.godine za omladinske selekcije KK Bosna
Bila je samo 2024. – ta neka prva i jedina generacija akademije.
Nakon javnog poziva gdje su klubovi i dječaci se prijavljivali, odabrana su 24 mlada košarkaša koji su sudjelovali na sedmodnevnom kampu na Bjelašnici uz podrsku Magode. Od tih 24 jedan dio je zadržan u KK Bosna
Mislim da je to bio fer način, prijave dobrovoljne, poziv javni, a paket odličan da izabereš najbolje igrače ako to želiš
– kontrolni košarkaški treninzi
– Košarkaški kamp na Bjelašnici
– učešće na međunarodnom turniru “Sarajevo Cup 2024”
Bila je samo 2024. – ta neka prva i jedina generacija akademije.
Nakon javnog poziva gdje su klubovi i dječaci se prijavljivali, odabrana su 24 mlada košarkaša koji su sudjelovali na sedmodnevnom kampu na Bjelašnici uz podrsku Magode. Od tih 24 jedan dio je zadržan u KK Bosna
Mislim da je to bio fer način, prijave dobrovoljne, poziv javni, a paket odličan da izabereš najbolje igrače ako to želiš
– kontrolni košarkaški treninzi
– Košarkaški kamp na Bjelašnici
– učešće na međunarodnom turniru “Sarajevo Cup 2024”
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 16 jul 2026, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Campara vidjen baulja po hamzi hume.
Nemoj ga nihade majketi, kad okrene guzove na prevođenju lopte zlo mi
Nemoj ga nihade majketi, kad okrene guzove na prevođenju lopte zlo mi