Nemoj tako, Jordan, Alžir i Austrija, (Jordan najgori prema renkingu na turniru), paklene ekipe sve.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Nevjerovatno kako likovi odmah coporativno napadajufeniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Kako mozete hit tako glupasti
Ko ona djecica prije za One Direction...susramlje ko sto bi komsije rekle...![]()
![]()
Odbijam vjerovati da imaju vise od 16 godina, najozbiljnije.
Za ove normalnije pitanje, stvarno hocete Zlatnu loptu za Messija samo zbog ovih 8 utakmica? Covjek igra u faking MLS-u, kakva ba ZL?
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta kaže Tuchel, ovo je najbolja utakmica reprezentacije otkad je on selektor

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Al te nije sramota imat 20+ godina i ponasat se ko dijete od 6 godina i javno sliniti na nekog covjeka sto igra fudbal...i srcano se svadjati u njegovu koristMukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:11Morao sam guglati sta je one direction. Mene bi bilo sramota znati sta je. Glupko te napravio glupog.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Ko ona djecica prije za One Direction...susramlje ko sto bi komsije rekle...![]()
Heeeey Juuuuude. Sta ima najjači veznjace planete. Ni u jorksiru to nisi
Pritom misleci da ga mi mrzimo pa nas napadat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
11 utakmica Lionela Skalonija na klupi Argentine protiv reprezentacija iz Evrope: 10 pobjeda i 1 remi
- Romagnoli13
- Kontakt:
I sa 39 je na nivou koji puno mlađi ne mogu dostići, i tu mislim na ove koji su danas kao "najbolji" 
Argentina nije skup dzonglera kao Francuska. Ovo je ekipa sačinjena od svega pomalo. Neće se spanija puno naigrati u nedjelju.
Argentina nije skup dzonglera kao Francuska. Ovo je ekipa sačinjena od svega pomalo. Neće se spanija puno naigrati u nedjelju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mossad postavio Tuchela na mjesto selektora Engleske sa zadatkom da ih sabotira besmislenim izmjenama kada budu igrali sa Argentinom u polufinalu namještenog svjetskog prvenstva. Uz to još i instalirali chip unutar svake lopte i navode je daljinskim upravljačem nakon svakog Messijevog šuta i centaršuta tako da svaka od njih završi ili u golu ili asistencijom saigraču.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Kako gs guraju sudije i FIFA. UzasDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05
Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.
Ja mislim da je ovako sve.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A to ti ne pratiš fudbal i nisi napravio profil na sportskom forumu i ne čitaš komentare i ne komentarišeš. Vjerovatno se baviš nekom fizikom ili matematikom na postdoktorskim studijima.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:13Al te nije sramota imat 20+ godina i ponasat se ko dijete od 6 godina i javno sliniti na nekog covjeka sto igra fudbal...i srcano se svadjati u njegovu koristMukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:11Morao sam guglati sta je one direction. Mene bi bilo sramota znati sta je. Glupko te napravio glupog.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05
Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Heeeey Juuuuude. Sta ima najjači veznjace planete. Ni u jorksiru to nisi![]()
![]()
Pritom misleci da ga mi mrzimo pa nas napadat![]()
![]()
Pickford smijesan golman, treba i to napomenuti. Konstantno neka teatralnost za kamere, od obicne odbrane pravis neke parade...
Pa bolje se Svicarska branila sa igracem manje kad su bili primorani na to, nego ovi svojevoljno sa 11 igraca. Doktorska disertacija Tuchela kako se ne vodi utakmica, treba i to znati sa ekipom od milijardu eura.
Pa bolje se Svicarska branila sa igracem manje kad su bili primorani na to, nego ovi svojevoljno sa 11 igraca. Doktorska disertacija Tuchela kako se ne vodi utakmica, treba i to znati sa ekipom od milijardu eura.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- DinGospo21
- Kontakt:
Ne znam ja ništa, samo čitava karijera mu je oko skandala, korupcije, i mitomanije. Svaka titula Argentine je skandalozna sama po sebiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:15Mossad postavio Tuchela na mjesto selektora Engleske sa zadatkom da ih sabotira besmislenim izmjenama kada budu igrali sa Argentinom u polufinalu namještenog svjetskog prvenstva. Uz to još i instalirali chip unutar svake lopte i navode je daljinskim upravljačem nakon svakog Messijevog šuta i centaršuta tako da svaka od njih završi ili u golu ili asistencijom saigraču.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.
Ja mislim da je ovako sve.
Os maramicuDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:12Nemoj tako, Jordan, Alžir i Austrija, (Jordan najgori prema renkingu na turniru), paklene ekipe sve.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Nevjerovatno kako likovi odmah coporativno napadajufeniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05
Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
![]()
Odbijam vjerovati da imaju vise od 16 godina, najozbiljnije.
Za ove normalnije pitanje, stvarno hocete Zlatnu loptu za Messija samo zbog ovih 8 utakmica? Covjek igra u faking MLS-u, kakva ba ZL?
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 16 jul 2026, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Pratim i imam ekipe koje simpatisem i tjt.Mukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:16A to ti ne pratiš fudbal i nisi napravio profil na sportskom forumu i ne čitaš komentare i ne komentarišeš. Vjerovatno se baviš nekom fizikom ili matematikom na postdoktorskim studijima.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:13Al te nije sramota imat 20+ godina i ponasat se ko dijete od 6 godina i javno sliniti na nekog covjeka sto igra fudbal...i srcano se svadjati u njegovu korist![]()
![]()
![]()
Nemam ideopoklonika nit cu pravit budalu od sebe zbog nekog igraca.
Nit cu tebe napadati ako ti kazes nesto lose za nekoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ova engleska zadnjih 30 minuta igrala kao bosna 
Ne znam ko te napao.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:19Pratim i imam ekipe koje simpatisem i tjt.Mukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:16A to ti ne pratiš fudbal i nisi napravio profil na sportskom forumu i ne čitaš komentare i ne komentarišeš. Vjerovatno se baviš nekom fizikom ili matematikom na postdoktorskim studijima.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:13
Al te nije sramota imat 20+ godina i ponasat se ko dijete od 6 godina i javno sliniti na nekog covjeka sto igra fudbal...i srcano se svadjati u njegovu korist![]()
![]()
![]()
Nit cu tebe napadati ako ti kazes nesto lose za nekoga![]()
Očito te ovo veceras pogodilo.
- DinGospo21
- Kontakt:
Kakav GOAT, možda Fifin GOAT, pravi ni u ludilu.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:11Uzivaj Dingospo. GOAT igra posljednju utakmicu na mundijalu.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.
- bavariapivo
- Kontakt:
Milina zadnje dvije utakmice, ovi luzeri sa otoka ništa bolje i nisu zaslužili, nakon provlacine u zadnjoj utakmici.
A African allstars su dobili lekciju kako se igra nogomet!
A African allstars su dobili lekciju kako se igra nogomet!
- DinGospo21
- Kontakt:
Halo maloumni, **** svjetsko prvenstvo, nema veze ni sa Realom ni sa Barcelonom, hoćete li to više shvatiti?Markinhio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:19Os maramicuDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:12Nemoj tako, Jordan, Alžir i Austrija, (Jordan najgori prema renkingu na turniru), paklene ekipe sve.,nemoj se jos ubit nije smak svijeta ako su argentina i spanjolska u finalu za vas realove pi.cke
Indijanac i on. Priznaj sportski jbt, ubili vas ljudi zadnjih pola sata. Treba tako Tusela udariti, on je glavni krivac za ovaj kriminal veceras.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Ja staMukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:21Ne znam ko te napao.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:19Pratim i imam ekipe koje simpatisem i tjt.
Nit cu tebe napadati ako ti kazes nesto lose za nekoga![]()
Očito te ovo veceras pogodilo.
Evo morat cu jos jednu bocu 0.7 poderat koliko mi je krivo
O tome se govori, umisljeni bolesni...neko napise Messi lose dodo ko da te je udario il tebi opsovo nesto
Nabijem na qurac i tebe i navijace Barce i Reala i Barcu i Real i Ronalda i Messija jer ste usrali i temu i sve oko SP idioti.
Kako to ne mozeete skontat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.