FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo se nadam, da Zekic nece koristiti golmana kao U21 igraca, cak ni protiv BSK-a na Koševu.
Nadam se da će konačno pustiti Telalovića da igra.
- relativizam
- Kontakt:
Mi titule gubimo da bi razigravali ove mlade koji odose u Emirate
Kad cemo pameti doci
Kad cemo pameti doci
Ma ovo je garant Zoki završio, ostale su mu konekcije u Emiratima, tamo bio prvak sa Al Ainom i klupski viceprvak svijeta.
Daj ne rise!relativizam je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:08Mi titule gubimo da bi razigravali ove mlade koji odose u Emirate
Kad cemo pameti doci
Hoce li biti dostupna pay per view usluga na bh telecom?
Sutra utakmicu mora poceti sa najmanje 5 izmjena u odnosu na proslu.
Proslu sezonu smo zavrsili sa najslabijim igrom i igracima u zadnjih xx godina, znaci da nam je bilo potrebno 7-8 POJACANJA da bi napredovali.
Mi smo doveli 7-8 necega a prvu utakmicu opet poceli sa desetoricom panjeva od prosle sezone. To nema nikakvog smisla
Proslu sezonu smo zavrsili sa najslabijim igrom i igracima u zadnjih xx godina, znaci da nam je bilo potrebno 7-8 POJACANJA da bi napredovali.
Mi smo doveli 7-8 necega a prvu utakmicu opet poceli sa desetoricom panjeva od prosle sezone. To nema nikakvog smisla
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Hvala
Ne zaboravi, da Zekic voli da iznenadi protivnika.Telalovic je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:14Sutra utakmicu mora poceti sa najmanje 5 izmjena u odnosu na proslu.
Hoće ne brini
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Predikcije za sastav danas?
Možda ne bi bilo loše Elezija ofanzivnije postaviti, Meite ili Ignatkov kao destruktivci(drugo poluvrijeme na Koševu se pokazalo kao top potez što je ušao Meite), a Adema bi uveo od 46' u najgorem slučaju, ili od 60' ako imamo povoljan rezultat.
Možda ne bi bilo loše Elezija ofanzivnije postaviti, Meite ili Ignatkov kao destruktivci(drugo poluvrijeme na Koševu se pokazalo kao top potez što je ušao Meite), a Adema bi uveo od 46' u najgorem slučaju, ili od 60' ako imamo povoljan rezultat.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Bilo bi dobro da doguramo tu utakmicu sa turcima.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Beganović je odličan igrač za ovaj rang i ono što nama treba. Kada je u formi, lagano može skupiti kroz polusezonu 5-6 asistencija i 2-3 gola. Odličan za svlačionicu i da bude jedan od nosioca ekipa u smislu senatora koji je tu već godinama i da mlađima i novima pokazuje šta je klub Sarajevo, liga itd..
Dal bio prva ili klupa on mora biti u klubu. A uopće nije toliko loš koliko je uzet na zub. Eto protiv Intera je najagilniji djelovao, najviše uradio u prvom dijelu, spremio neke lopte za saigrače.. Samo da je malo hrabrije postupio u nekim 1v1 situacijama i situacijama kada je imao otvoren prodor ili centaršut… a da je tehnički na većem nivou, igrao bi dalekom veći nivo nego ovaj.
Sutra sva sreća Zekiću i ekipi. Kakvo je stanje mnogo nam treba sreće za prolazak.
Dal bio prva ili klupa on mora biti u klubu. A uopće nije toliko loš koliko je uzet na zub. Eto protiv Intera je najagilniji djelovao, najviše uradio u prvom dijelu, spremio neke lopte za saigrače.. Samo da je malo hrabrije postupio u nekim 1v1 situacijama i situacijama kada je imao otvoren prodor ili centaršut… a da je tehnički na većem nivou, igrao bi dalekom veći nivo nego ovaj.
Sutra sva sreća Zekiću i ekipi. Kakvo je stanje mnogo nam treba sreće za prolazak.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
https://www.transfermarkt.de/fran-brodi ... ler/226060
Evo napadača, kopija Benka...ovo je igrač koji bi dao 15+ golova u našoj ligi, jer ne znam s čim smo mi mislili napast titulu? SA Kyeremehom na 9ki?
Evo napadača, kopija Benka...ovo je igrač koji bi dao 15+ golova u našoj ligi, jer ne znam s čim smo mi mislili napast titulu? SA Kyeremehom na 9ki?
Haris
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Barišić je doveden - 9ka, i vjerujem da će imati veliku minutažu. Debitovao je fenomenalno, vidjet ćemo dalje.amkeivke je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:38https://www.transfermarkt.de/fran-brodi ... ler/226060
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
BanićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:22Predikcije za sastav danas?
Beganović Gojković Maroodza Kuprešak
Elezi Cimirot
Kyeremeh Ljajić Mikić
Caraballo
Napasti od prve minute
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zar je Caraballo uopšte prijavljen za revanš?H8Z7 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:54BanićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:22Predikcije za sastav danas?
Elezi Cimirot
Kyeremeh Ljajić Mikić
Caraballo
Napasti od prve minute
Ja mu nisam protivnik a iznendio me je.Lucas je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:09Ne zaboravi, da Zekic voli da iznenadi protivnika.Telalovic je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:14Sutra utakmicu mora poceti sa najmanje 5 izmjena u odnosu na proslu.
Btw sutra ocekujem velike promjene u ekipi i lagahan prolaz dalje.
-
laznokrilo
- Kontakt:
Na zvanicnoj stranici ga nema,tu su Kyeremeh,Mehmedovic,Agyekum i Barisic kao napadaci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 01:20Zar je Caraballo uopšte prijavljen za revanš?H8Z7 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:54BanićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:22Predikcije za sastav danas?
Elezi Cimirot
Kyeremeh Ljajić Mikić
Caraballo
Napasti od prve minute
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 18 gostiju.