Sto se volimo preko facebooka....
Moderator/ica: insider

pa haj me testiraj da vidimoalfarouqaminu je napisao/la:pa jel si naucio?J.Goerges je napisao/la:A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti![]()
![]()
![]()
alfa papčino hajmo haxa ,smiješ![]()
ma prosli put kada smo igrali ti si samo davao autogolove,nije zanimljivoJ.Goerges je napisao/la:pa haj me testiraj da vidimoalfarouqaminu je napisao/la:pa jel si naucio?J.Goerges je napisao/la:A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti![]()
![]()
![]()
alfa papčino hajmo haxa ,smiješ![]()
![]()
Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledaj
daj ubacite i mene u tu grupu forumasa, valjda to zasluzujem, majka mu staraadis.p je napisao/la:
Sto se volimo preko facebooka....![]()
ubacio sam te papakCeMa je napisao/la:daj ubacite i mene u tu grupu forumasa, valjda to zasluzujem, majka mu staraadis.p je napisao/la:
Sto se volimo preko facebooka....![]()
gde si lebron,evo legenda te izazivaLBJ MVP je napisao/la:Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledajŠto ne napraviš face trebaju nam ljubavni savjeti propalog ****
![]()

Ma stalno mu objašnjavam,ali ne bi opet škodiloalfarouqaminu je napisao/la:gde si lebron,evo legenda te izazivaLBJ MVP je napisao/la:Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledajŠto ne napraviš face trebaju nam ljubavni savjeti propalog ****
![]()
![]()
![]()
idi molim te i objasani mu neke stvari
Ih daBogda te ujutro u 7 probudili....CeMa je napisao/la:laku noc
valja ustat u 12
ccc, jesi bezvezeMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Nema licence,nema evrope placi zbog njeFrutek je napisao/la:Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 2 gosta.