Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

We are 26
Shategabri
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2026, 10:19

darker10 je napisao/la:
16 jul 2026, 10:12
Mocvara1991 je napisao/la:
16 jul 2026, 09:53
Madridska placip*cka Jude krivi trenera za poraz. Za medije dao izjavu da je trener kriv. Imao si p*zdo 100 minuta na terenu da nesto napravis,nisi se vodio,nista napravio nije,osim padanja pri svakom kontaktu,dok vam duplo stariji igrac sveze 2 asista za finale. Ahahhaha

Hey Judeeee hahaha England is going home.
Ja ney sto se on kaca sa Tuchelom ,a Tuchel ga zvao ovdje kad su mnogi govorili da uopste ne treba ic.Da je bio neki drugi selektor mozda bi i poslusao javno mnjenje i ostavio ga kuci :rol:
Da ga je ostavio kući ne bi ni vidio polufinala.

Ako ga je i kritikovao, imao je i zašto. Pa svi vide da je zayebo stvar, valjda je to za kritiku.
Koševo Zapad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jul 2026, 10:20

darker10 je napisao/la:
Madridska placip*cka Jude krivi trenera za poraz. Za medije dao izjavu da je trener kriv. Imao si p*zdo 100 minuta na terenu da nesto napravis,nisi se vodio,nista napravio nije,osim padanja pri svakom kontaktu,dok vam duplo stariji igrac sveze 2 asista za finale. Ahahhaha

Ja ney sto se on kaca sa Tuchelom ,a Tuchel ga zvao ovdje kad su mnogi govorili da uopste ne treba ic.Da je bio neki drugi selektor mozda bi i poslusao javno mnjenje i ostavio ga kuci :rol:
Da Jude ne treba ici su govorile samo totalne budale koje nemaju veze s fudbalom. Bilo je jasno i tad i sad da je covjek uz Kanea daleko najveca klasa u reprezentaciji im. Rice je s njima takodjer ali je bio nespreman za 90 minuta u QF i sinoc.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 16 jul 2026, 10:21

PSV je napisao/la:
16 jul 2026, 09:38
Drago mi zbog navijaca Barcelone moram priznati. Napokon da i oni malo srecu osjete u nogometu pa makar i preko reprezentacija (mnozina jer ni oni ne znaju da li bi navijali za Spanjolsku, Argentinu ili nekog treceg). S obzirom da je Barka klub koji luta godinama, koji pliva u dugovima, dovodi pojacanja pa ih se rjesava, a na evropskoj sceni glaba čundaru ekipama poput Rome, Eintrachta i drugih - u prevodu nebitan faktor vec 11 godina. I tako ce i ostati. Zato iskoriste i najmanju sansu da operu temu na ruke jer eto igrac kojeg smatraju legendom a ujedno su ga i sutnuli radi finansija igra finale SP kao i par njihovih igraca (iako su nebitni u ovoj Spanjolskoj). Pitam se samo za koga ce sad navijati? :rol:

No, poslije nedjelje, kako god zavrsi, vracate se u sivilo. Ide borba sa Rejalom za LaLigu - jer UCL necete vise ocima vidjet, pa onda mozete opet na temi EPL jahati čundaru Guardioli npr. ili na UCL velikom Enriqeu - jer su vas eto nekad trenirali. :rol:

A za podsmijavanje Oliseu i Kaneu morate imati rezultate decki. Ne mozete se Bauernu non stop saginjati i imati pravo glasa, ne ne. :nene: Dali bi sve da ih mozete imati u ekipi, mozda neki otpadak uleti opet kad se istrosi (citaj kao Letwandowski).

A drago mi je i da sam bio citiran pa sigurno 10-15x - to mi je glavni dokaz da sam vam komplekse nabio opasne. Zivciram vas, kosu cupate, disat ne mozete. Samo u mozak j. debilne kantalonce. I tako mesecima, godinama, dok ne crknu. :yawn:
Pa di si ti toliko dugo,garant na kisiku bio,hvalis olisea i kane sto trpaju farmere u njemackoj a cim ozbiljna ekipa,odmah ghostaju,nadam se da si napokon shvatio yamal>olise,
A i ballon ide messi ili yamal

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 jul 2026, 10:22

JayCatwright je napisao/la:
16 jul 2026, 09:57
Messiu trebaju još bar tri svjetska da ga se stavi u istu rečenicu. Sa Maradonom.
Treba al nekim nerealnim i neobjektivnim ljudima :rol: Maradona bukvalno nema nijednu stavku nad Messijem.Taj neki romanticizam ,nostalgiju i pricu da je uvijek nesto iz proslosti bolje nikad necu razumit.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2026, 10:23

invincible1921 je napisao/la:
Jbt jel moguce da Messi ne zna engleski :shock:
Pa takvih je 90% Argentinaca. Hoce da se svi njima podredjuju. Ja kad god sam cuo nekog Argentinca da daje intervju, uvijek je bilo na spanskom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 jul 2026, 10:24

Shategabri je napisao/la:
16 jul 2026, 10:19

Ako ga je i kritikovao, imao je i zašto. Pa svi vide da je zayebo stvar, valjda je to za kritiku.
Ne bi ga mozda vidio da je bio na drugoj strani zdrijeba .Na ovoj strani ,do ove faze i protiv ovih protivnika je mogao i sa Fodenom realno :rol:

Nek Dzudara zahvali Argentinosima za ovo sinoc,Spanci bi im taki sakrili loptu da bi i Englezi ugasili televizor.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 16 jul 2026, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jul 2026, 10:27

RollingPaper je napisao/la:
16 jul 2026, 09:45
Jbt jel moguce da Messi ne zna engleski :shock:
Nije covjek naucio beknut Engleski, iako je jedna od najpoznatijih licnosti na svijetu. Zato je i ostao u Barsi cijelu karijeru, jer se prica Spanski kao u Argentini.

Sto rece jedan moj jaran za neke fudbalere “ko nema u glavi ima u nogama”.

Zanimljivo je da Geret Bejl za sve godine u Realu nije naucio ni da se predstavi na spanskom jeziku. Ima dosta takvih primjera. Dok neki igraci, npr Pjanic, govore tecno 5 jezika.
Pa sta znam hajde Spnaski, Talijanski inekako,,,ali u danasnje vrijeme engleski da neko ne zna makar osnove mi je nevjerovatno
=\_1921_/=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2026, 10:28

DamirT je napisao/la:
16 jul 2026, 10:18
darker10 je napisao/la:
16 jul 2026, 10:16
Da li ce FIFA bit dospjedna i kaznit par Argentinaca za ovaj transparent hmm
Jedva im zute daju, a da ih suspenduju :urnebes:
Suspenduje se neko ko Nepal.
Tu se trenira strogoća.
Ovdje se prave slijepci.
Koševo Zapad

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jul 2026, 10:30

darker10 je napisao/la:
16 jul 2026, 10:22
JayCatwright je napisao/la:
16 jul 2026, 09:57
Messiu trebaju još bar tri svjetska da ga se stavi u istu rečenicu. Sa Maradonom.
Treba al nekim nerealnim i neobjektivnim ljudima :rol: Maradona bukvalno nema nijednu stavku nad Messijem.Taj neki romanticizam ,nostalgiju i pricu da je uvijek nesto iz proslosti bolje nikad necu razumit.
Maradoni treba kofer indvidualnih i sleper klupskih nagrada da bi uopste stao u raspravu sa messijem....nerealno sta ljudi pisu. Uostalom dje su maradoni 3 SP? :crazy:

Covjek nema osvojenu LP
=\_1921_/=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2026, 10:30

darker10 je napisao/la:
16 jul 2026, 10:24

Ne bi ga mozda vidio da je bio na drugoj strani zdrijeba .Na ovoj strani ,do ove faze i protiv ovih protivnika je mogao i sa Fodenom realno :rol:
Ispali bi od Norveške bez Judea.
Ispali bi doduše i sa Judeom da je bio scenario kao sa Argentinom. Tip je kukavica i kad vodi, konta zatvaraj, to je to.
Koševo Zapad

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2026, 10:30

16 jul 2026, 10:28
DamirT je napisao/la:
16 jul 2026, 10:18
darker10 je napisao/la:
16 jul 2026, 10:16
Da li ce FIFA bit dospjedna i kaznit par Argentinaca za ovaj transparent hmm
Jedva im zute daju, a da ih suspenduju :urnebes:
Suspenduje se neko ko Nepal.
Tu se trenira strogoća.
Ovdje se prave slijepci.
Nakon Baloguna, apsolutno nista me ne iznenadjuje. A vece su sanse da mi osvojimo naredno EP, nego ovu trojicu da sad suspenduju.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 16 jul 2026, 10:31

darker10 je napisao/la:

Jeste Tuchel isao iz kiksa u kiks,ali da je ostalo 1-0 rekli bi maestralno zatvaranje utakmice.

Ali ja samo hocu da kazem sta je to Hey Jude uradio za 100 minuta utakmice da da sebi za pravo da kritikuje trenera. Hajd da je preorao teren, da se ubio trceci,boreci,asistencija,pokusaji,razigravanje,ali nista. Isto drven qrac, nit ga j3bi nit ga vodi kuci,osim padanja pri svakom kontaktu.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 jul 2026, 10:32

16 jul 2026, 10:30

Maradoni treba kofer indvidualnih i sleper klupskih nagrada da bi uopste stao u raspravu sa messijem....nerealno sta ljudi pisu. Uostalom dje su maradoni 3 SP? :crazy:

Covjek nema osvojenu LP
Eno i sinoc drugi gol ,covjek desnom nogom u glavu pogodi Lautara u 16eru prepunom engleskih stopera.Maradona desnu nogu koristio samo kad zonglira.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2026, 10:32

Maradona je bio neuredni klošar koji je znao lopte.
Messi je disciplinovani vojnik koji zna lopte.
Daleko bolje je plasirao svoje znanje a evo i puno više traje.
Samo još neki kultisti u Argentini mogu staviti Maradonu ispred Messija.
Koševo Zapad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jul 2026, 10:36

Krepalu dopingovanu narkomancinu i prevaranta ne treba uopce porediti sa vrhunskim sportistima i ljudima koji su dominirali fudbalom 10+ godina.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2026, 10:37

16 jul 2026, 10:31
darker10 je napisao/la:

Jeste Tuchel isao iz kiksa u kiks,ali da je ostalo 1-0 rekli bi maestralno zatvaranje utakmice.

Ali ja samo hocu da kazem sta je to Hey Jude uradio za 100 minuta utakmice da da sebi za pravo da kritikuje trenera. Hajd da je preorao teren, da se ubio trceci,boreci,asistencija,pokusaji,razigravanje,ali nista. Isto drven qrac, nit ga j3bi nit ga vodi kuci,osim padanja pri svakom kontaktu.
Daleko od maestralnog 40 minuta prije kraja ti igraš sa 8 defanzivaca.
Pa čak je i Kane igrao više u svojih 16. Šta su tu mogli on i Jude kad je ovaj odlučio braniti životom tih 1-0?
A to nisu uspjeli ni drugi na 10-15 minuta do kraja.
Katastrofalno i to su odmah svi vidjeli, samo Tušel je takva pizzda uvijek bio i više puta mu se obilo o glavu.
Koševo Zapad

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 16 jul 2026, 10:39

Epidaurus je napisao/la:
16 jul 2026, 09:47
Edincapitano je napisao/la:
16 jul 2026, 09:37
Epidaurus je napisao/la:
16 jul 2026, 02:08
Mislim da u zivotu nisam vidio vecu trenersku sabotazu od ovoga sto je Tuchel veceras uradio nakon gola. Ovo i ono sta je uradio dok je vodio Bayern u revansu SF na Bernabeu 2024. godine. Sergej nas nije uspio ovoliko osakatiti svojim ludilom protiv Amera.

Covjek postavio utakmicu odlicno, kontrolisao desavanja na terenu vecinu vremena i na duge lopte uspijavao lako doci do zadnje trecine. Takodjer kad god je vise stisnuo Argentince, oni bi se poceli gubiti i napucavati lopte koje Julian ne moze kupiti.

Iz jedne takve duge lopte i pada gol Gordona za 1:0. Onda lik nakon tog gola umjesto da iskoristi fizikalije EPL igraca koje ima u ekipi i stisne ovu Argentinu koja je jednostavno spora ekipa i nema nacina da te ugrozi u tranziciji ili na otvorenom terenu, on povlaci sve igrace unutar 25 metara.

Da stvar bude smjesnija, postavlja nekakav kretenski 5-3-2 blok koji po defaultu ima slabosti sto dopusta suteve sa 20-25 metara, a Argentina ima vjerovatno najbolje sutere na prvenstvu. Osim toga, dopusta Messiju i vrijeme i prostor na lopti sto ce on i sa 80 godina moci iskoristiti da pogodi nekog u glavu.

Onda tek ide potpuno ludilo. Stavlja Konsu umjesto Gordona koji mu je daleko najbrzi igrac u ekipi i prelazi full na 3 stopera. Ljudi jednostavno ne znaju braniti tako spamanje centarsuteva i generalno su pogubljeni gdje ko treba stajati. Ko da mu to sve nije bilo dovoljno, on vadi jos i Ricea i Reecea pa na terenu ima genijalnu postavku sa 4 stopera, 2 LB, jedne sestice, dvije osmice/desetke i Kanea. Samo pravis dodatnu guzvu u sredini i oduzimas si sanse da izadjes s loptom.

Kad se vec isao braniti sto je samo po sebi suludo protiv ekipe koja ce uvijek probit bunker i koja se muci pod presingom, trebas vaditi Kanea koji ti u tim situacijama ku.rcu ne sluzi, a ne najbrzeg igraca. Imao je covjek sve u svojim rukama, imao je fizicki jacu i brzu ekipu koja je mogla uraditi Argentini isto ono sto su i Svicarci radili do crvenog i prelomiti mec do kraja jer ima individualce kakve Svicarci nemaju. On se odlucio braniti ko da vodi nas ili Irak, a ne ekipu od milijarde. Engleski savez je lud ako ga vec sutra ne otpuste zbog ovog sto im je uradio. Dovelo ga kao neki upgrade za Southgatea da bi na kraju lik ispao jos veci idiot. Osim meca sa Hrvatskom na otvaranju, svaki mec je imao manje ili vece brainfartove da bi sve kulminiralo ovom otvorenom sabotazom veceras.
Ma ti si najboljih trener svih vremena a Tuchel je amater, kako znas pametovati, ne vjerovatno.
Samo sto Tucheliban ima citav historijat ovakvih povlacenja i vadjenja kompletnog napada kad mu ekipa povede :urnebes:
Zato je covjek uzeo LP, ne kazem da nema svoji mana ali je covjek top trener ali mislim ovaj pritisak od novinara i ova sranja ”its coming home” su uradili da je Tuchel uradio sta je uradio.

Englezi sranje kao uvijek kako god, taj dan kad puste taj hype i kazu dobro, ako doguramo do cetvrtfinala to je uspijeh mozda i uzmu neki pehar na kraju, nije SP ni krenulo oni odma ITS COMING HOME a ljudi imaju nula historiju i iskreno slaba ekipa, ima tu Kane, Bellingham i Rice, ostalo je smece ali zato sto ima pasos Engleski onda je kao Anderson neki top igrac i Citi ga platio 150 miliona eura, momak je na nivou Onane u Belgiji ili slicno, prosjek.

Hrvatska za Engleze je Brazil sto se tice medalja.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2026, 10:40

Najjace, ostalo 3 minute do kraja i lik se tad sjetio da ubacuje napadace. Pa sta ce ti uraditi za 3 minute jbt? Morao je ubaciti jedno krilo za kontre. Ovako su se nabili u 16 metara i samo ispucavali jer logicno, nije imao nikoga u napadu da istrci kontru.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 16 jul 2026, 10:45

darker10 je napisao/la:

Tuhel naravno da snosi dio krivice, ali veci dio treba da ide na same igrace.
Kukavicki je kriviti trenera; a odigrao si kao piicka.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 jul 2026, 10:47

Igru igraca mozes kritikovati do gola jer ni dotad nisu osutali na gol. Ono nakon gola je van mogucnosti bilo kojeg igraca. 100% krivica trenera.

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JoeBleck, mire96 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []