Pa vidi, Barbarez i Spahic to gledaju kroz svoj mandat. Jedan sportski direktor, drugi selektor, imali lose iskustvo sa Ahmedhodzicem i onda ga ostranili. Nazalost nema tu pomaka iako bih ja licno volio. To iskustvo oni nemaju sa Kovacevicem. Oni gledaju da im je potreban golman zbog sirine, da ima pravo igrati za nas, i vjerujem da njih nesto i ne interesuje proslost, nego su samo fokusirani na to da stvore kvalitetnu reprezentaciju koja moze biti konkurentna za Euro. Vasilj presao u novu sredinu, igrao je onako u zadnje vrijeme, alternative su smijesne ako gledamo na Zlomislica i Hadzikica. Mislim da oni tako gledaju.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:33Ako se razmišlja o Vladanu onda mora i o Anelu a o Anelu čak štaviše postoje veći razlozi da se vrati i bez Vladana. To bi bila baš glupa odluka da se Vladan vrati to jest pozove, kad smo mogli ovako sa Vasiljev sve ovo vrijeme onda možemo i dalje dok ne stasaju ovi mladi golmani.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kakav crni vladan, nabijem ga na hasima. Usput i ognjenu se sjetim najmilijih.
Bar mogu razumijeti ove sto odaberu hrvatsku, ako nista zbog uspjeha reprezentacije i renomea, a ovi sto cekaju poziv smrdije, cekaju da bi orgijali sa raznoraznim vojvodama, klanjima itd. Mrs.
Bar mogu razumijeti ove sto odaberu hrvatsku, ako nista zbog uspjeha reprezentacije i renomea, a ovi sto cekaju poziv smrdije, cekaju da bi orgijali sa raznoraznim vojvodama, klanjima itd. Mrs.
Koliko se sjecam igrao je fino nogama sto nama treba i u Norwichu brani svaku, ali na stranu to ne treba ga nikad pozvati.
Iako je dobar momak licno, ali druze otvoreno da pricas kako hoces ici poslje svega i zelis branit za Srbiju, pogotovo jer je o Srbiji rijec, to ce ti narusiti atmosferu nikad bolje izgradjenu o repci..vjerujem u njih mislim da su upoznati sa svime i da nece to uraditi.
A kad spomenu ljudi ovog Ognjena i kako se kao borio nesto i dobar da je bio nema nista gadnije, to se i mit stvovio da je kao nesto dobar covjek ispodprosjecan bio
I hej kao javna osoba govorit krezube izbjeglice za ljude koji su izbjegli radi znamo kakvih sve razloga, idiotu ne treba davati paznje..i neka ga prcaju Tarik i Demir
Iako je dobar momak licno, ali druze otvoreno da pricas kako hoces ici poslje svega i zelis branit za Srbiju, pogotovo jer je o Srbiji rijec, to ce ti narusiti atmosferu nikad bolje izgradjenu o repci..vjerujem u njih mislim da su upoznati sa svime i da nece to uraditi.
A kad spomenu ljudi ovog Ognjena i kako se kao borio nesto i dobar da je bio nema nista gadnije, to se i mit stvovio da je kao nesto dobar covjek ispodprosjecan bio
I hej kao javna osoba govorit krezube izbjeglice za ljude koji su izbjegli radi znamo kakvih sve razloga, idiotu ne treba davati paznje..i neka ga prcaju Tarik i Demir
BašČelik!🖤❤️
- invincible1921
- Kontakt:
Momak 1/1 tako sto im je na sve sto su mu dali i kolko su ga gurali vratio pricom da je on najveci srbin koji postojiQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:36interesantno je da se uvijek 3-4 ista lika (citaj pitara) javljaju u vezi Vladana Kovacevica i prizivaju njegov povratak i opravdavaju to s pricom ''ma vladan je momak 1/1''
odvojite yebene klubove od reprezentacije i to sto vam je decko drag jer je branio za vas klub ne znaci nista razumnom covjeku koji Vladana Kovacevica ne gleda kroz prizmu FK Sarajevo.
Smarate, boli nas qrc za likom koji kaze da ce dati sve od sebe da predje da igra za Srbiju. Okej drug sretno.
Imate li ikakve principe kojim se vodite u zivotu ili ste slijepci mrtvi?
=\_1921_/=
Vladanu treba pruziti sansu, ukoliko zeli naravno. Niposto ga moliti da igra za BiH. Barbarez s njim nije imao nikakvih problema realno, to su neki repovi iz proslosti, kada nije dobio sansu u A reprezentaciji, a jest jedan Sehic i ostali itd. Pozivali ga reda radi i prekipilo mu.. Izmedji klupe u BiH i mogucnosti da igra za Srbiju izabrao ovo drugo, ne vidim tu nista nelogicno..
Bolji je golman od Vasilja pogotovo igra nogom itd, mislim da bi objema stranama odgovaralo da se vrati.. Uostalom kako god selektor i strucni stab odluce neka tako bude, a ne sumnjam da ce se odabrati interes reprezentacije ispred misljenja nekih kvazi baba sa foruma.
Bolji je golman od Vasilja pogotovo igra nogom itd, mislim da bi objema stranama odgovaralo da se vrati.. Uostalom kako god selektor i strucni stab odluce neka tako bude, a ne sumnjam da ce se odabrati interes reprezentacije ispred misljenja nekih kvazi baba sa foruma.
Vracanje tih likova (mada Anel ni u kom slucaju ne moze u istu recenicu s ovim drugim) u reprezentaciju je put da ista pukne prije nego sto je Safetova pukla nakon Mundijala u Brazilu. Gotovo sam ubijedjen da Barbarez i Spahic ne razmisljaju u tom smjeru.
Ovo je samo jos jedan dokaz da glupi Bosnjak pamti tek 2-3 dana unazad i da je to njegov krajnji domet. Zbog toga se i ne treba cuditi sto nas kolju svakih 50 godina...
Ovo je samo jos jedan dokaz da glupi Bosnjak pamti tek 2-3 dana unazad i da je to njegov krajnji domet. Zbog toga se i ne treba cuditi sto nas kolju svakih 50 godina...
Pa sta su ljudi ocekivali tad, da skloni sa gola standardnog golmana zbog nekog "anonimusa" za kojeg se nije ni znalo kakvu ce karijeru napraviti? Jbt pa Buric bio treci golman ne znam koliko godina, pa uvijek uredno dolazio i nije se zalio.bosnas_ je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:51Vladanu treba pruziti sansu, ukoliko zeli naravno. Niposto ga moliti da igra za BiH. Barbarez s njim nije imao nikakvih problema realno, to su neki repovi iz proslosti, kada nije dobio sansu u A reprezentaciji, a jest jedan Sehic i ostali itd. Pozivali ga reda radi i prekipilo mu.. Izmedji klupe u BiH i mogucnosti da igra za Srbiju izabrao ovo drugo, ne vidim tu nista nelogicno..
Dobio bi on sansu, druga stvar sto je to sve iskoristio da pobjegne preko Drine, pa kad se zayebao dosao bi malo kod nas.
Iskreno se nadam da ce onda razgovarati i sa Anelom, potrebna nam je i sirina na stoperskim pozicijama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemojte se hvatati na pisanja najneposjecenijih portala, Vladan nece biti pozvan i zaboravite na njega. Posljednji kontakt sa njim imao je Savo kad je bio selektor i tada je jasno dao do znanja da ceka poziv prekodrinskog sljama.
Malo ljudi zna koliko mu je zena uticala na to, a velika vecina njene porodice je politicki aktivna u manjem entitetu.
Malo ljudi zna koliko mu je zena uticala na to, a velika vecina njene porodice je politicki aktivna u manjem entitetu.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Al bi mi ispali bijednici.
Lik nas odyebo otisao u drugu repku ,pa onda nije mogao dobiti papire pa ga mi zamolili da se vrati

Lik nas odyebo otisao u drugu repku ,pa onda nije mogao dobiti papire pa ga mi zamolili da se vrati
-
napapijri1987
- Kontakt:
Jbt vladan. Rezervisi let za Englesku i idi tamo pusi tom liku 24/7 ja cu ti platiti.Maroon1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:56Šunjić i Katić su bukvalno do zadnjeg trenutka čekali Hrvatsku i onda onog trenutka kada su shvatili da nema ni 1 posto šanse da zaigraju za Hrvatsku došli igrati za nas. Sad mi njima na tome treba zamjerati, a momci ginu za repku i ostavljaju zadnji atom snage svaku utakmicu. Tako sam isto ubijeđen da bi Vladan bio za nas odličan.Iceplayer je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:52Ima reprezentacija Srbije ako mu je u interesu, slobodno neka im se obrati. Ne treba nikoga moliti, već je rekao da je prirodni srbin i da čeka poziv srbije. Ne znam što ga svi guraju u BiH kad čovjek očito nikad nije htio nastupati za BiH...Maroon1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:26
Kamo sreće da mu se dala bar minuta na golu i da smo ga kaparisali. Ovako smo mi zasrali a onda i on sa onim ulizivanjem srbijancima.
Vjerovatno bi sad bio prvi golman. Bolji je od Vasilja 100%. Nikola je top momak ali greška protiv Italije, Velsa pa i ovaj slobodni sad protiv Amerike - prečesto mu se desavaju greske koje nas skupo kostaju.
Nama je u interesu da nadjemo dobrog golmana, njemu je u interesu da igra za neciju repku i proda se. Na Sergeju i Spahi je sad, a Vladan je momak 1/1.
Niko normalan ne zeli da gleda cetnike u ekipi. Kao sto ne zeli ni ustase a ni mudzahedine. Covjek je cetnik po uvjerenju. Smatra da ostale treba ubijati. Takvi su dobrodosli samo u evropskom Mordoru zvanom smrdija.
Ne mozes porediti Katica i Sunjica. Ljudi su bukvalno igrali za repku Hrvatske i niko nije ni znao za njih dok Barbarez i ekipa nisu dosli i pozvali ih. Nikada prije se ni jedan ni drugi nisu spominjali u kontekstu nase repke. Ovaj terorista je bio na klupi i kada je vidio da je oko njega previse obrezanih odlucio je da bude ono sto je uvijek i bio - cetnik, terorista koji bi sutra klao sve te saigrace da moze.
Ako njega pozovu navuci ce takav gnjev javnosti na sebe i definitivno izgubiti momentum a i podrsku koju su dosada imali. Ovaj terorista moze samo stetu nanijeti reprezentaciji nista dobro.
Kad ju je oženio odmah sam znao da od reprezentacije nema ništa još i prije svega šta se dešavalo...RajvoSA03 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:04Nemojte se hvatati na pisanja najneposjecenijih portala, Vladan nece biti pozvan i zaboravite na njega. Posljednji kontakt sa njim imao je Savo kad je bio selektor i tada je jasno dao do znanja da ceka poziv prekodrinskog sljama.
- invincible1921
- Kontakt:
Vladan je pozvan cisto da bi se izvrsio pritisak da ga Srbija pozove...selektor je imo naredbu da ni u kom slucaju ga ne smije uvest.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:01Pa sta su ljudi ocekivali tad, da skloni sa gola standardnog golmana zbog nekog "anonimusa" za kojeg se nije ni znalo kakvu ce karijeru napraviti? Jbt pa Buric bio treci golman ne znam koliko godina, pa uvijek uredno dolazio i nije se zalio.bosnas_ je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:51Vladanu treba pruziti sansu, ukoliko zeli naravno. Niposto ga moliti da igra za BiH. Barbarez s njim nije imao nikakvih problema realno, to su neki repovi iz proslosti, kada nije dobio sansu u A reprezentaciji, a jest jedan Sehic i ostali itd. Pozivali ga reda radi i prekipilo mu.. Izmedji klupe u BiH i mogucnosti da igra za Srbiju izabrao ovo drugo, ne vidim tu nista nelogicno..
Dobio bi on sansu, druga stvar sto je to sve iskoristio da pobjegne preko Drine, pa kad se zayebao dosao bi malo kod nas.
Iskreno se nadam da ce onda razgovarati i sa Anelom, potrebna nam je i sirina na stoperskim pozicijama.
Vladan nit je kad htio nit planiro da igra za Bosnu i Hrcrgovinu...jedini gori od njega su ovi koji ga brane i prizivaju
Imam jarana pitara maltene se posvadjali kad ga je on branio jer kao Vladan je patriota zenio se covjek, znam ga ja ovo ono...nije proslo malo nakon toga kad eto ti price o prirodnom srbinu...od tad se i on poklopio
=\_1921_/=
Što je najveći fazon Srbija je i htjela samo da nama ga maknu, a ljudi imaju barem 3 bolja golmana. Samo je on ispao glup što je pao na tu igru i sebi zatvorio reprezentativni fudbal...invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:30Vladan je pozvan cisto da bi se izvrsio pritisak da ga Srbija pozove...selektor je imo naredbu da ni u kom slucaju ga ne smije uvest.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:01Pa sta su ljudi ocekivali tad, da skloni sa gola standardnog golmana zbog nekog "anonimusa" za kojeg se nije ni znalo kakvu ce karijeru napraviti? Jbt pa Buric bio treci golman ne znam koliko godina, pa uvijek uredno dolazio i nije se zalio.bosnas_ je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:51Vladanu treba pruziti sansu, ukoliko zeli naravno. Niposto ga moliti da igra za BiH. Barbarez s njim nije imao nikakvih problema realno, to su neki repovi iz proslosti, kada nije dobio sansu u A reprezentaciji, a jest jedan Sehic i ostali itd. Pozivali ga reda radi i prekipilo mu.. Izmedji klupe u BiH i mogucnosti da igra za Srbiju izabrao ovo drugo, ne vidim tu nista nelogicno..
Vladan nit je kad htio nit planiro da igra za Bosnu i Hrcrgovinu...jedini gori od njega su ovi koji ga brane i prizivaju
Imam jarana pitara maltene se posvadjali kad ga je on branio jer kao Vladan je patriota zenio se covjek, znam ga ja ovo onk...nije proslo malo nakon toga kad eto ti price o prirodnom srbinu...od tad se i on poklopio
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno da je htjela, kao sto rekoh citava prica oko njega i BiH je samo obicna sapunica kako bi on na kraju zavrsio braneci za Srbiju..al evo imas ti ovdje delegata koji bi ga branili i da se slika s Mladicem...Iceplayer je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:33Što je najveći fazon Srbija je i htjela samo da nama ga maknu, a ljudi imaju barem 3 bolja golmana. Samo je on ispao glup što je pao na tu igru i sebi zatvorio reprezentativni fudbal...invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:30Vladan je pozvan cisto da bi se izvrsio pritisak da ga Srbija pozove...selektor je imo naredbu da ni u kom slucaju ga ne smije uvest.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:01
Pa sta su ljudi ocekivali tad, da skloni sa gola standardnog golmana zbog nekog "anonimusa" za kojeg se nije ni znalo kakvu ce karijeru napraviti? Jbt pa Buric bio treci golman ne znam koliko godina, pa uvijek uredno dolazio i nije se zalio.
Imam jarana pitara maltene se posvadjali kad ga je on branio jer kao Vladan je patriota zenio se covjek, znam ga ja ovo onk...nije proslo malo nakon toga kad eto ti price o prirodnom srbinu...od tad se i on poklopio
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Cetalj odnosno prirodni Srbin nece nikad vise prismrditi ovoj reprezentaciji, i tako je najbolje.
V.K je ispao pakas samo takav, pogotovo ako se pogleda sira slika i njegov put do profi fudbala( ko zna, zna).
Mislim da od tog poziva nema nista. Nadam se da ce uskoro i Katic i Radeljic i Sunjic van ekipe, samo momci kojima smo prvi izbor. A hvala Bogu takvih je mnogo, a uz to sve ih je vise.
Mislim da od tog poziva nema nista. Nadam se da ce uskoro i Katic i Radeljic i Sunjic van ekipe, samo momci kojima smo prvi izbor. A hvala Bogu takvih je mnogo, a uz to sve ih je vise.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- invincible1921
- Kontakt:
Hvala im svima na doprinosu, osim Radeljicu koji nije doprinio nikad nista...ali , realno svi ti kojima su druga opcija su u sustini najlsabije karike i tu su sticajem prilika jer nemamo bolje trenutno.Atlanta je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:19V.K je ispao pakas samo takav, pogotovo ako se pogleda sira slika i njegov put do profi fudbala( ko zna, zna).
Vasilj, Sunjic, Radeljic igraju na pozicijama koje najvise skripi, s tim da bi se ja Radeljicu momemntalno zahvalio.
Zinedin i Celik obecavaju tako da ocekujem da i Katic uskoro zavrsi pricu u reprezntaicji.
Vasilj ,,,,vec ispricano, cim se pojavi iole ozbiljan golman, treba ga zamjeniti
=\_1921_/=
Samo retardi mogu priželjkivati cetalja Vladana nazad u repku.
Mnogima smo druga opcija ukljucujuci Begovica i Hajrovica recimo. Ima ih jos gdje smo druga opcija. I to je sasvim okej. Narocito na podrucju Balkana ali i opcenito u svijetu imas slucajeve igrac rodjen u jednoj drzavi, otac iz druge a majka iz trece drzave. I sasvim je normalno da ima i mogucnost i zelju za vise reprezentacija. Normalno je i da vise naginje na jednu ili drugu stranu.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:28Hvala im svima na doprinosu, osim Radeljicu koji nije doprinio nikad nista...ali , realno svi ti kojima su druga opcija su u sustini najlsabije karike i tu su sticajem prilika jer nemamo bolje trenutno.Atlanta je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:19V.K je ispao pakas samo takav, pogotovo ako se pogleda sira slika i njegov put do profi fudbala( ko zna, zna).
Vasilj, Sunjic, Radeljic igraju na pozicijama koje najvise skripi, s tim da bi se ja Radeljicu momemntalno zahvalio.
Zinedin i Celik obecavaju tako da ocekujem da i Katic uskoro zavrsi pricu u reprezntaicji.
Vasilj ,,,,vec ispricano, cim se pojavi iole ozbiljan golman, treba ga zamjeniti
Do skora ste i Katica tu pobrojavali ali ne smijete vise poslije baraza.
Radeljic je sasvim solidna zamjena za ljevonogog stopera sto strucni stab preferira od pocetka mandata. Njemu Celik npr nije konkurencija.
Sunjic je igrac koji najbolje igra svoju ulogu od svih igraca sa bh pasosem, sa svim svojim manama.
Vasilj je rupa jbg.
Vladan je druga prica i suvisno je trositi vise stranice za njega. Ne vjerujem da je uopste u opticaju strucnog staba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ova dvojica su jedni od glavnih krivaca sto smo mi uopste i otisli na SP. Pogotovo Katic koji ce igrati BL ove godine.Atlanta je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:19V.K je ispao pakas samo takav, pogotovo ako se pogleda sira slika i njegov put do profi fudbala( ko zna, zna).
Prvo se rijesiti Mujakica, Radeljica, Burnica pa cak i Denniza ako ne nadje klub. Isto tako i sa Gigovicem, Tahirovicem i Sunjicem ako ne nadju bolje klubove i mogu uletjeti neka djeca poput Catovica, Licine, Kenana i Luke.
Katica, pogotovo ako bude bio standardan u Schalke nema ko da zamjeni u ovom trenutku.