"Vrhunska sezona", ma važi. Kakva je tek sezona Kilijana ili Harrya. Aj realno sad, likovi igrali čitavu sezonu, i to je sad nebitano jer ima Mundijal, onda treba samo čekati Mundijal i to je to, LP i prvenstvo ne treba igrati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:38Pa haj se odluči sad jel se treba gledati isključivo SP pri izboru Zlatne lopte ili ne? Messi ne može jer je samo odigrao dobro SP a inače igra u amaterskoj ligi a ujedno ne može ni Yamal jer nije odigrao ništa na SP iako ima vrhunsku sezonu iza sebe na klupskom nivou.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:23Al Yamal igra u Barceloni i automatski mora uzeti Zlatnu loptu, kao što su i Messiju prije davali bez obzira šta uradio u sezoni. Da je Yamal najbolji strijelac na Mundijalu i asistent, ja ne bih A reko, al frajko jedan gol dao i to u grupi Saudijskoj Arabiji.JayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:21Čuj Messi, frajer u MLSu igra bokte, stvarno pojedini navijači Barce nisu normalni, čast izuzecima.
Čuj Yamal, frajer nije ni u top 3 najbitnija igrača u klubu, a na prvenstvu ni u top 10.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- JayCatwright
- Kontakt:
Joao Neves je najbolji igrač svijeta za prošlu sezonu, učinio je da polovnjak poput Vitinhe izgleda kao klasa.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja ne vidjeh sinoc,mozda je neko od ovih normalnih vidio pa da pitam 
Nakon prvog gola jesmo li imali sliku iz var sobe koja dokazuje da Messi nije bio u offside?
Kod gola Engleske su nam sve detaljno pokazali ( prva dva pasa usporena kamera i na asistenciju za gol prikazali snimak iz var sobe koja dokazuje da Gordon nije bio u offside).
Kod gola Argentine nisu to pokazali.
Nakon prvog gola jesmo li imali sliku iz var sobe koja dokazuje da Messi nije bio u offside?
Kod gola Engleske su nam sve detaljno pokazali ( prva dva pasa usporena kamera i na asistenciju za gol prikazali snimak iz var sobe koja dokazuje da Gordon nije bio u offside).
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:45Može Balon za Olma, taman da mu skoči cijena kada ga budemo prodavali iduće ljeto.![]()
Nego tebra za koga navijamo u subotu ?
S jedne strane Mbappe s druge Kane
znači ako kreneš utakmicu od prve minute ti si jedan od najboljih i najvažnijih igrača ekipe ahahhaha i trebaš bit konkurent za zlatnu loptuDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:42Ne znam, samo lik počeo i protiv Bayerna i protiv Arsenala u finalu, ako u finalu LP. U reprezentaciji će također početi u finalu, za razliku od recimo Pedria.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:36Zato sto je Modrić bio glavni veznjak Reala i Hrvatske.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:34
Podsjeti me molim te kako i zašto je Modrić uzeo 2018?, ako ne zbog Mundijala koje nije uzeo. Imao je LP kao i sad Ruiz, poraz u finalu Mundijala, brojke neke ne toliko impresivne kroz sezonu.
Za razliku od Ruzia koji nije glavni veznjak ni u klubu ni u repki. Yebo te svak dosadni.
Čak ni on nije uspio od Brune napraviti pristonojnog veznjaka.JayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:50Joao Neves je najbolji igrač svijeta za prošlu sezonu, učinio je da polovnjak poput Vitinhe izgleda kao klasa.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa nije utakmica prvenstva FBIH nego, LP, polufinale, i finale, na svjetskom prvenstvu počinje u KO fazi. Ne kontam jel to vezni igrač ne smije dobiti zlatnu loptu?jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:43Počeo utakmicu i treba uzeti zlatnu loptu. A yebem ti fudbal. Novi nivo retardacije.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:42Ne znam, samo lik počeo i protiv Bayerna i protiv Arsenala u finalu, ako u finalu LP. U reprezentaciji će također početi u finalu, za razliku od recimo Pedria.
- DinGospo21
- Kontakt:
Finale lige prvaka, ako je to nebitano onda jest nebitan igrač.kouadio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:51znači ako kreneš utakmicu od prve minute ti si jedan od najboljih i najvažnijih igrača ekipe ahahhaha i trebaš bit konkurent za zlatnu loptuDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:42Ne znam, samo lik počeo i protiv Bayerna i protiv Arsenala u finalu, ako u finalu LP. U reprezentaciji će također početi u finalu, za razliku od recimo Pedria.
- bavariapivo
- Kontakt:
napapijri1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:51Ja ne vidjeh sinoc,mozda je neko od ovih normalnih vidio pa da pitam
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nije logicno da Messi dobije zlatnu loptu zbog dobrog SP ali ce sigurno biti tako.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:50"Vrhunska sezona", ma važi. Kakva je tek sezona Kilijana ili Harrya. Aj realno sad, likovi igrali čitavu sezonu, i to je sad nebitano jer ima Mundijal, onda treba samo čekati Mundijal i to je to, LP i prvenstvo ne treba igrati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:38Pa haj se odluči sad jel se treba gledati isključivo SP pri izboru Zlatne lopte ili ne? Messi ne može jer je samo odigrao dobro SP a inače igra u amaterskoj ligi a ujedno ne može ni Yamal jer nije odigrao ništa na SP iako ima vrhunsku sezonu iza sebe na klupskom nivou.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:23
Al Yamal igra u Barceloni i automatski mora uzeti Zlatnu loptu, kao što su i Messiju prije davali bez obzira šta uradio u sezoni. Da je Yamal najbolji strijelac na Mundijalu i asistent, ja ne bih A reko, al frajko jedan gol dao i to u grupi Saudijskoj Arabiji.![]()
Nema veze sto je Mbappe ili Kane dali 40+ golova ili koliko su vec dali u toku godine, ako nema pehara (LP,SP,EP) odma nista od zlatne lopte, tako je vec odavno.
Ako Argentina uzme, sigurno ide Messiju, inace vjerovatno Dembele to uzima jer je uzeo LP a on je ”najveca” zvijezda u PSGu, a zabio 4 komada na SP. Yamal tesko, jer nije nesto wow ovo SP, ako bi on zabio 6-7 golova i Spanija uzela SP, sigurno bi on dobio.
1000 posto sam siguran da dobija ili Messi, Dembele ili Yamal. Kakav ba Kane, Mbappe i sve to, nema velika titula odma propada sezona.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dvije hamalske ekipe koje slabo šta znaju sa loptom uraditi. Nekako više naginjem prema Englezima ipak.Rajaz je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:51BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:45Može Balon za Olma, taman da mu skoči cijena kada ga budemo prodavali iduće ljeto.![]()
![]()
Nego tebra za koga navijamo u subotu ?
S jedne strane Mbappe s druge Kane![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Martinez i McAllister bi morali dobiti po utakmicu kazne, ali svi znamo da neće
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Nemate vi pojma nijedan ovde.
Zlatna lopta ide u ruke Anesa Mašića,najbolji strijelac Prve lige FBiH,najbolji igrač Prve lige FBiH,cini mi se najbolji asistent Čelika,I naravno trofej prvaka.
Sta treba vise,samo što on nije dovoljno medijski popraćen pa ce vjerovatno ostat uskraćen za ovu nekada laskavu nagradu.
Zlatna lopta ide u ruke Anesa Mašića,najbolji strijelac Prve lige FBiH,najbolji igrač Prve lige FBiH,cini mi se najbolji asistent Čelika,I naravno trofej prvaka.
Sta treba vise,samo što on nije dovoljno medijski popraćen pa ce vjerovatno ostat uskraćen za ovu nekada laskavu nagradu.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma cinjenica je da nije bio. Kada pogledas linije kako je trava kosena vidi se da nije. Ali nije to pitanje.bavariapivo je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:57napapijri1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:51Ja ne vidjeh sinoc,mozda je neko od ovih normalnih vidio pa da pitam
Gordon takodje nije bio ni blizu pa su nam pokazali. Volio sam da su odmah pokazali da ovi sto vole CR ne mogu pisati kako je bio offside
Ma ne kontas ti svakako ništa.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:54Pa nije utakmica prvenstva FBIH nego, LP, polufinale, i finale, na svjetskom prvenstvu počinje u KO fazi. Ne kontam jel to vezni igrač ne smije dobiti zlatnu loptu?jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:43Počeo utakmicu i treba uzeti zlatnu loptu. A yebem ti fudbal. Novi nivo retardacije.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:42
Ne znam, samo lik počeo i protiv Bayerna i protiv Arsenala u finalu, ako u finalu LP. U reprezentaciji će također početi u finalu, za razliku od recimo Pedria.
Pa dobili su je Modrić i Rodri jbt.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ta priča o ZL je za posebne teme, al da se ubace određeni forumaši i da mogu samo o tome pisati, da ne vide ostatak foruma.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:36Mislim da je ovde tema Svjetsko prvenstvo a ne Zlatna lopta,otvorite sebi lijepo temu Zlatna lopta i radite vala sta hoćete.
Red rasprave CR vs Messi, pa onda red ZL i tako u krug
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Istina, na tom ispitu je pao, mada bi bilo koji veznjak teško pokrio mane portugalskog Adema Ljajića.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:53Čak ni on nije uspio od Brune napraviti pristonojnog veznjaka.JayCatwright je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:50Joao Neves je najbolji igrač svijeta za prošlu sezonu, učinio je da polovnjak poput Vitinhe izgleda kao klasa.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa nije baš isti kriteriji za sve isti. Messi nije osvajao LP kad je uzimao Zlatne lopte, nije ni Mundijal uzimao, po čemu sad on treba uzet Zlatnu loptu ako ljudi prije njega nisu.Edincapitano je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:59Nije logicno da Messi dobije zlatnu loptu zbog dobrog SP ali ce sigurno biti tako.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:50"Vrhunska sezona", ma važi. Kakva je tek sezona Kilijana ili Harrya. Aj realno sad, likovi igrali čitavu sezonu, i to je sad nebitano jer ima Mundijal, onda treba samo čekati Mundijal i to je to, LP i prvenstvo ne treba igrati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:38
Pa haj se odluči sad jel se treba gledati isključivo SP pri izboru Zlatne lopte ili ne? Messi ne može jer je samo odigrao dobro SP a inače igra u amaterskoj ligi a ujedno ne može ni Yamal jer nije odigrao ništa na SP iako ima vrhunsku sezonu iza sebe na klupskom nivou.![]()
Nema veze sto je Mbappe ili Kane dali 40+ golova ili koliko su vec dali u toku godine, ako nema pehara (LP,SP,EP) odma nista od zlatne lopte, tako je vec odavno.
Ako Argentina uzme, sigurno ide Messiju, inace vjerovatno Dembele to uzima jer je uzeo LP a on je ”najveca” zvijezda u PSGu, a zabio 4 komada na SP. Yamal tesko, jer nije nesto wow ovo SP, ako bi on zabio 6-7 golova i Spanija uzela SP, sigurno bi on dobio.
1000 posto sam siguran da dobija ili Messi, Dembele ili Yamal. Kakav ba Kane, Mbappe i sve to, nema velika titula odma propada sezona.
- DinGospo21
- Kontakt:
Uz Messija 2010, 19, 21,23, definitivno najsmješniji dobitnici.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:04Ma ne kontas ti svakako ništa.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:54Pa nije utakmica prvenstva FBIH nego, LP, polufinale, i finale, na svjetskom prvenstvu počinje u KO fazi. Ne kontam jel to vezni igrač ne smije dobiti zlatnu loptu?
Pa dobili su je Modrić i Rodri jbt.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno čovjek je zasluzio svake sezone ZL-u, od 2009-2022
To što su i neki drugi likovi bili dobitnici, čisti je PR
To što su i neki drugi likovi bili dobitnici, čisti je PR
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.