misliš na ovoArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:34A godina prije prvenstva u Kataru kada je završio van top30? Tj. godina kada je i bilo prvenstvo, ali ovi Francuzi retardirani nisu naučili brojeve pa su mu dali godinu poslije.Rajaz je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:30ova je jaka recimo kada je završio 5. u izboruArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:17
Daj izvadi neku statistiku gdje je messi zabio 300 golova u ligue 1 i mls kojom dokazuješ da mu nisu dali zlatnu loptu na osnovu jednog turnira. Kao što će i ovaj put dobit.![]()
![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Nije to dovoljno realnoRajaz je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:30ova je jaka recimo kada je završio 5. u izboruArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:17Daj izvadi neku statistiku gdje je messi zabio 300 golova u ligue 1 i mls kojom dokazuješ da mu nisu dali zlatnu loptu na osnovu jednog turnira. Kao što će i ovaj put dobit.![]()
![]()
Ne bi trebalo niti se podrazumijeva kolega,Elrond je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:19Najbolji igrac turnira?
Prije se proglasavao prije finala, sad ce nakon finala. Da se sad bira prije finala, sigurno bi bio Messi.
Znaci, najbolji bi trebalo da bude iz pobjednicke ekipe.
Ako nekim cudom Argentuna dobije, onda je to bez dvojbe Messi. Ako Spanija dobije, po meni onda Rodri, osim ako Yamal ne poludi u finalu i zabije bar 2 gola.
Ne znan ko bi jos od spanaca to mogao biti. Mozda Cucurela, koji je fakat imao odlican turnir, ali to nije realno.
Modrić 2018. dobio kao viceprvak
Messi 2014. kao viceprvak
Forlan 2010. kao četvrtoplasirani
Zidane 2006. kao viceprvak
Kahn 2002. kao viceprvak
da ne idemo dalje, ovo Messijevo je bolje od svih nabrojanih
Tako da sve osim Messija bi bilo iznenađenje kako god finale završilo![]()
Ovakav nastup na SP mora biti nagradjen zlatnom loptom
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- Pensioner26
- Kontakt:
Rajaz u fazonu kao da mu je Messi minimalno dajdža.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma ovoliko mu ni Antonela ne liže mudanca
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Messiju za krunu karijere treba dati neku ultimativnu super zlatnu loptu i da ode u penziju. Covjek je posebna kategorija.
Sto se mene lično tiče nakon njega neka je dobije i onaj klinac Speed.
Sto se mene lično tiče nakon njega neka je dobije i onaj klinac Speed.
- Wilshere10
- Kontakt:
GOAT i CR sekte su posebna priča u svijetu sokera.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Samo treba lozit retardirane Culese, dickridere Messija tacnije. Nerealno kakvi pacenici. Kad mogu Messiju lizat mosnje nek lizu svima nama, uzivanje je citati kako se brukaju. 
Najveca pickkurina ovog foruma je na našu žalost živa. To nestalo struje na aparatima pa te pustili da brukas pizzzdo mala
-
napapijri1987
- Kontakt:
Vjeruj da je PSV vazio za maskotu foruma. Svi ovdje su ga smatrali najvecim idiotom na forumu i u drzavi opcenito....
A onda ste se pojavili vi. Ljudi koji navijaju za fk Messi i fk CR i dokazali nama,koji ne pratimo la ligu,kakve izgoretine medju nama zive.
PSV je Tito foruma za vas idiote.
- Marsal
- Kontakt:
Zbog Messija bi mi čak bilo drago da Argentina osvoji da zacementira taj objektivni status GOAT-a, iako ga subjektivni ja nikad neću smatrat takvim.
ali ja sam bitan ko kap vode u moru, još nebitniji od toga tako da ono
Meni je problem ostatak Argentinaca, kakva čerga krenuvši od Martineza nadalje. Zbog njih bi volio da izgube.
Ali neće. Zapisano je u vremenu što bi rekao Baja
Mada bio bi fazon da uzmu samo da fanovi CR-a crknu
Meni je problem ostatak Argentinaca, kakva čerga krenuvši od Martineza nadalje. Zbog njih bi volio da izgube.
Ali neće. Zapisano je u vremenu što bi rekao Baja
Mada bio bi fazon da uzmu samo da fanovi CR-a crknu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A tek njihovi dickrideri
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
napapijri1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:59Vjeruj da je PSV vazio za maskotu foruma. Svi ovdje su ga smatrali najvecim idiotom na forumu i u drzavi opcenito....
A onda ste se pojavili vi. Ljudi koji navijaju za fk Messi i fk CR i dokazali nama,koji ne pratimo la ligu,kakve izgoretine medju nama zive.
PSV je Tito foruma za vas idiote.
Jel ja ovo na hajlajtsima vidim da je najveci kriticar menadzera danasnjice zakasnio izac na Fernandeza kod prvog gola hmm
Da nije Fife i Uefe, Ronaldo bi sada imao najvise 2 zlatne lopte i 2 lige prvaka. A obojica znamo da ne bi imao ni toliko ali eto danas sam dobre volje pa mu dodajem i vise nego sto treba.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Apsolutno nije, samo što je Messi uvijek bio za FIFU draži.Elrond je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:42Bio je odlican, nema sta, ali uvijek je bio jedan bolji od njega.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:38
Pričaš o CR7, kao da je Krpić. Kakvo god tvoje mišljenje o njemu bilo, lik je bio dominantan u LP i u ostalim natjecanjima.
Jel Engleska onda sinoc spasila nogomet, znal se sta
Dovoljno je da pogledaš belingema i da ti se na prvu zgade. Kad nije Terijeva i Lampardova generacija nista osvojila nece ni ova.