Realno treba i ovog naseg Mirvica nabiti nogom. Neka se sa materom igra Football Managera.trunks1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:46Zekic je upozoravao na ovo, da se kasni dosta sa pojačanjima sa ovim trenutnim kadrom nemamo šta tražiti u našoj ligi a ne u evropi, na stranu sudije i namještanja bla bla, hoćemo da gledamo Fudbal trku 90min ovo je sve isto kao prošlu sezonu katastrofa!
Da je gulisa umjesto kere dosad bi hetrik zabio!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ovo je bio cist faul, ali eto
Kriticna nam je odbrana, kriticna znaci
Kriticna nam je odbrana, kriticna znaci
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Ok..da ..nebitno ko je..sramota je ono
- Maroon1946
- Kontakt:
Pravit ćemo mi Maria od blata
Bolje ovo nego da nas turci isprase sa 7 komada. Dobro ce biti ako zavrse i 3. Ovi finci su goli k. i proce kao sto sam i napisao zbog UZASNE odbrane
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma ovo je bezveze gledati. Bice preslikana sezona kao i prosle 4. Kari.na smo teska.
Gledaj bisera iz Orijenta sta radi, J*** li mu mamu ko kog da dovede
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Pitaristok
- Kontakt:
E svaka čast
Ruku na srce zekić veze nema
Loša ekipa baš
Ruku na srce zekić veze nema
Loša ekipa baš
Ma nek smo ispali kad smo bjednici.Fuj.
Pa ni Svjetsko nije zavrsilo mi vec ispali oj robijo.Mozes prodati 10 igraca po milion kakve koristi kad se ne mozemo sastaviti.
Pa ni Svjetsko nije zavrsilo mi vec ispali oj robijo.Mozes prodati 10 igraca po milion kakve koristi kad se ne mozemo sastaviti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa za bolje mi i nismo. Ovo sve neki poluamateri , dovode nam igrace iz druge hevatske i predstavljaju kao neka pojacanja.
Gedne moje rane.
I nemojte molimmvas vise da se pise da zbog Vice mi ne mozemo osvojiti prvenstvo. To nije istina, ne mozemo jer imaju bolje i kvalitetnije ekipe od nas.
Gedne moje rane.
I nemojte molimmvas vise da se pise da zbog Vice mi ne mozemo osvojiti prvenstvo. To nije istina, ne mozemo jer imaju bolje i kvalitetnije ekipe od nas.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sjetim se majke svim igračima koji su danas "odigrali" utakmicu i svim onim koji su doveli ova "pojačaja"
Samo mi nije jasno gdje mi uspijemo pronaći ove igrače.
Samo mi nije jasno gdje mi uspijemo pronaći ove igrače.
Zadnja izmjena: casual033, dana/u 16 jul 2026, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Hebo vas Zekic sve koji ste ga podrzavali. Upropastio nam je 3 godine Evrope svojom ne sposobnoscu!
U novi boj ...
Hvala vam nije ni krenula sezona vec ste je usrali
**** VAM 2.HNL MATER
**** VAM 2.HNL MATER
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ovdje trener najmanje kriv...pa ne možeš od govana pitu praviti...
ALI NK ORIJENT NEĆU PREŽALITI...
ALI NK ORIJENT NEĆU PREŽALITI...
Gdje nas je odveo taj rezultat?
Bog Bosna i Bošnjaci
7 viska otjeras, 7 novih istih i gorih dovedes. Bezidejni igraci bez imalo fudbala u nogama...
Do novog pretkola i ispadanja
Do novog pretkola i ispadanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MokraKifla
- Kontakt:
Inter Turku ispisuje historiju prvi put u svom postojanju prolazi prvo pretkolo vecih evropskih takmicenja...
Odlazak Mirvica je nesto sto se mora dogoditi, da se ovaj klub vrati gdje mu je mjesto.Babayaro je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:52Realno treba i ovog naseg Mirvica nabiti nogom. Neka se sa materom igra Football Managera.trunks1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:46Zekic je upozoravao na ovo, da se kasni dosta sa pojačanjima sa ovim trenutnim kadrom nemamo šta tražiti u našoj ligi a ne u evropi, na stranu sudije i namještanja bla bla, hoćemo da gledamo Fudbal trku 90min ovo je sve isto kao prošlu sezonu katastrofa!
Da je gulisa umjesto kere dosad bi hetrik zabio!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Haksss, johntravolta123, rimljanin90, sekac i 23 gosta.