FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva bruka...
3 mjesto plafon, ovo je bolje ne gledati nikako samo se sekiram bez veze. Opet borba za Evropu i opet neki Turku da nas izbaci. Fuj, gade mi se svi, od igrača do sš i uprave.
Isključivo poraz Zorana Zekića. Očito nije ništa naučio u prethodnim europskim izletima i porazima. Bez štopera niko na ovom svijetu ne može igrati fudbala pa ni mi.
Jadno, bijedno, sporo, traljavo... Lopta u 5 pada, 3 igrača gledaju gdje pada lopta niko da krene HAHAHA nema šta svaka vam čast...
Jadno, bijedno, sporo, traljavo... Lopta u 5 pada, 3 igrača gledaju gdje pada lopta niko da krene HAHAHA nema šta svaka vam čast...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Bolje je ovako nego protiv turcina pisati novu bruku u Evropi.
Pa jel mogao losiji protivnik i ti ovako odigras..
Znaci ovakvi invalidi te izbace,usima pi glavi i psssttttt
Mada je i ovo bruka u istom rangu
Pa jel mogao losiji protivnik i ti ovako odigras..
Znaci ovakvi invalidi te izbace,usima pi glavi i psssttttt
Mada je i ovo bruka u istom rangu
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 16 jul 2026, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da je zekic **** trener
3 gola ne znas koji je naivniji. Jednostavno premalo vremena za bilo kakvu takmicarsku formu i uigravanje. Nije opravdanje, moralo je bolje svakako. Fali tu i kvalitete ono o čemu je Zekic i govorio.
Ovaj drugi gol cist faul, al jbg..
Bice to dobro do početka prvenstva.. Polako s pljuvanjem
Ovaj drugi gol cist faul, al jbg..
Bice to dobro do početka prvenstva.. Polako s pljuvanjem
Ovi hrvati odlični, kako su ih samo našli... Galesic, Barisic, Dajcer, ma ne zna se koji je bolji, nadat se da će još nekog iskopat Mamić do početka lige.
- MokraKifla
- Kontakt:
Hvala predsjednice, hvala Mamicu sto nam je doveo opet pola 2 hnl, hvala sto ste preplatili Ristovskog, Ljajica, Cimirota, hvala na jos jednoj blamaži.
JEL SE MOGAO NACI U BOSNI I HERCEGOVINI STOPER DA HOCE IGRATI ZA 10.000 KM mjesecno j ga fudbal
JEL SE MOGAO NACI U BOSNI I HERCEGOVINI STOPER DA HOCE IGRATI ZA 10.000 KM mjesecno j ga fudbal
Počeli "pitari" i Zekiću da psuju. Hoćemo ga odmah i otjerati?
Pa nama ne treba ni jedan jedini dušmanin sa strane - samo pročitaš ovu temu i sve ti bude jasno.
Pa nama ne treba ni jedan jedini dušmanin sa strane - samo pročitaš ovu temu i sve ti bude jasno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vračaj Ajlu,da raspaloj pijanduri ,objasni osnove fudbala
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Homere ****, napuši se sjeveru....
DAJTE VIŠE IGRAČA IZ NK ORIJENTA!
DAJTE VIŠE IGRAČA IZ NK ORIJENTA!
- trunks1946
- Kontakt:
Ma pasa moj nema ovdje kvaliteta, da je Guardiola trener isto bi bilo 100%
orde del male
- relativizam
- Kontakt:
Kad se sjetim slavili do jutra izlazak u pretkolo intertoto kupa
Koji ce nam qrac i ova pretkola, da se nadamo da dobijemo predstavnike vatikana,Gibraltara i tako do play offa?
Koja skupina amatera od predsjednika, direktora do cistacice
Koji ce nam qrac i ova pretkola, da se nadamo da dobijemo predstavnike vatikana,Gibraltara i tako do play offa?
Koja skupina amatera od predsjednika, direktora do cistacice
-
KosevoZove
- Kontakt:
Maroodzu prvog otjerati, drugo odbrana nam je katastrofa, trece iz faula je postignut pogodak, ko te pita i ko smo mi to na kraju naravno da ce njima stelili, progledati da prodju dalje, bolje je sto nismo prosli jer bi nas turci razbili ko koduz bademu 100%.
Zekic je najmanje po meni kriv, cekajmo pocetak prvenstva i nadam se da ce ugirati ova ekipa , kondicije nemamo nikako itd…….
Na kraju krajeva amaterizam je citava nasa liga sto se pokazuje i u evropi tito te **** finci nikad nisu do sada prosli prvo pretkolo, turci ce im petaka zabiti u prvoj tekmi….
Zekic je najmanje po meni kriv, cekajmo pocetak prvenstva i nadam se da ce ugirati ova ekipa , kondicije nemamo nikako itd…….
Na kraju krajeva amaterizam je citava nasa liga sto se pokazuje i u evropi tito te **** finci nikad nisu do sada prosli prvo pretkolo, turci ce im petaka zabiti u prvoj tekmi….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Pa bolan kako tako pricas za Beganovica?Znas li ti da je on prije 3 sezone imao 3 gola i 4 asistencije?Mamu mu J*** pijavicarsku jel moguce da se kopileta ne mozemo otarasiti 4 sezone vec eto neko vidi nesto u tuzlanskoj ragi onoj glupojf0rest1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:56Ovog Zekic kao da je rodio hljeb te yebo imas makar Gojkovica a Ristovskog i Beganovica ne smije klupirati yebali mu oni mamu
Evo sačekali smo i vidjeli ih sve. I koji je zaključak?mirzatele je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:44Koliko je igrača došlo koje smo dočekali na nož prije nego što smo ih vidjeli i onda kad smo ih vidjeli pokazalo se da smo bili u pravu? Mnogo više nego tih tvojih.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:30
Koliko je igrača stiglo na mala vrata i pokazali se odlično, puno više od nekih "superstarova". Šta je problem sačekati i vidjeti nego odmah suditi?
Šta da ja očekujem od igrača koji u 24-oj godini igra u drugoj austrijskoj ligi i daje gol svake 3 utakmice? Vrtit će se kod nas sezonu-dvije i onda ide raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo (naše jer je loš, njegovo jer nije standardan) kao i sa 90% dolazaka u zadnjih 5 godina koje "nismo trebali dočekati na nož nego sacekati da ih vidimo".
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, prisonbreak, zagorski i 25 gostiju.