FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide to tako kad ti Dyson igra lijevog beka, a prirodnog drzis na desnom. Kakva je to pravda da igrača kojeg si tek doveo namještaš na poziciju koju on hoće, a imaš beka koji je godinama u klubu i prihvata teškom mukom da igra van pozcije. Isto tako se desi to jer igraš s 4 klasična veznjaka, ide to kad ne igraš ni sa jednim napadačem, ide to kad u zadnjih pet minuta ubacuješ beka umjesto veznjaka, ide to kad ne znaš šta radiš plus sam krojiš transfer politiku pa nemaš koga ni ubaciti. E moj Zvekiću, nisi ti ni za Mošćanice.
Zadnja izmjena: adoado, dana/u 16 jul 2026, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Treba uigrati dva stopera koja igraju citavu sezonu skupa? Treb uigrati Cimirota da zagradi loptu? Treba uigrati Maroodzu da izbije loptu. ZZ poraz, ugasio nas izmjenama u drugom pol, Mikic na krilu drugo pol ocajna odluka. Plus otisao si u Finsku bez 3 ofanzivna igraca na klupi, ako nista povedi Mehmedovica ili slnokee je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:583 gola ne znas koji je naivniji. Jednostavno premalo vremena za bilo kakvu takmicarsku formu i uigravanje. Nije opravdanje, moralo je bolje svakako. Fali tu i kvalitete ono o čemu je Zekic i govorio.
Ovaj drugi gol cist faul, al jbg..
Bice to dobro do početka prvenstva.. Polako s pljuvanjem
FC Inter osnovao je 1990. godine Stefan Håkans, generalni direktor tvrtke za vuču i spašavanje Alfons Håkans, navodno nakon što se njegov 11-godišnji sin nije mogao uklopiti ni u jednu drugu omladinsku momčad u Turkuu.

AMAR OSIM
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Prva ekipa koju su ovi amateri uspjeli izbaciti,bravo debili bravo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Brukaju nam i klub i grad.
Nemamo mi muda ovo sve otjerati u pm i da nam juniori igraju ako treba jednu sezonu al da očistimo klub od lopova.
Nemamo mi muda ovo sve otjerati u pm i da nam juniori igraju ako treba jednu sezonu al da očistimo klub od lopova.
Daj nam jos trenera i igraca iz druge hrvatske lige.
Al' zato kako prodajemo igrače... Jer to je najbitnije. 
A žele mi reći da nema mjesta za naše talente. 
Haj bar ima vremena do ligaških da ode crno tele iz odbrane
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Okrecemo se borbi za 3 mjesto 
Ništa Zekić, Mario, peti ili deseti, nebitno ko je trener nema kvalitete, dovode se menadžerski igrači, uvaljuju se igrači za talove. Ova ekipa je slabija od prošle sezone i to uveliko. Ide borba za Evropu opet. Nije ovdje ni Vico više kriv, ni sudije, ni savez, niko. Ne kontam šta ljudima nije jasno više. Problem leži u strukturama klupskim.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sta rade nasi moderatori drugi likovi ulaze pisu, stvaraju tenzije i to je ok????
Kad se ode na njihov pdf odmah placu i zale se kako im se pise, daj ba neka uklone ove ljude koji nisu nasi navijaci u pm!
Kad se ode na njihov pdf odmah placu i zale se kako im se pise, daj ba neka uklone ove ljude koji nisu nasi navijaci u pm!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ovdje vec sad treba ozbiljnu crtu povuci pa dobro sve pretresti i vidjeti o cemu se radi! Treneru, igračima, sportskom direktoru?! Ovo je teska bruka, knock down...da te izbace turci pa ok ali ovi!!!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Dok je homera, biće i novih teladi
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- relativizam
- Kontakt:
Najzalosnije sto pola ovih igraca i ne znam, nije me toliko ni pogodilo.
Sreca pa spiker nije najavljivao igrace zajedno sa navijacima na Kosevu, kakav bi to smijeh bio
Sreca pa spiker nije najavljivao igrace zajedno sa navijacima na Kosevu, kakav bi to smijeh bio
3 Bosanca od 20 igrača
Galesic, Mikic, Barisic, Dajčer

Galesic, Mikic, Barisic, Dajčer
Jad j cemer
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 19 gostiju.