FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove godine Vico da je pametan trebao bi pustiti da se igra posteno pa da vidimo koliko ne znamo.
Ova ekipa se ne moze boriti za prvo mjesto i da bude sudjenje posteno.
Ova ekipa se ne moze boriti za prvo mjesto i da bude sudjenje posteno.
I onda se cude sto je hiljadu ljudi na stadionu.Pa ne mozes nikoga proci u Evropi.
Ni pocela sezona a mi je vec zavrsili a i kako necemo.Prodaj i dovedi 10 igraca i tako svake godine.Katastrofa.
Ni pocela sezona a mi je vec zavrsili a i kako necemo.Prodaj i dovedi 10 igraca i tako svake godine.Katastrofa.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Ova ekipa nema kvalitet za ovu formaciju i sistem igre, u napadu bezidejni i sterilni a zadnja linija je katastrofa opsta obzirom kakve golove primamo. Trebat ce vremena da se ovo dovede u red, sto neko rece prolaz dalje bi u ovom momentu bila samo nova bruka, iako je i ovo.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Pa ti što ga tjeraju su većinski impulsivni pećinari koji bi tjerali ženu iz kuće da jednom ručak ne valja. Ne može za 2 sedmice spremit.
Ali da su pojačanja katastrofa, to su krivi Mirvić i Maminjo.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
J*** ti fudbal i Fince. Ko da su Katalonci za nas
Realno smo odron. ZZ uzasan u obje utakmice. Koliku cijenu ćemo platiti za guranje Maroodze? Najveća igračka prevara u istoriji kluba a bilo ih je.
I ljudi ovdje pišu nećemo biti prvaci dok je Vico tu, sunce vam J*** vise u picku da vam J***, a mi sami sebe brukamo sa ovim antifudbalom
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da je barem samo on problem. Gojkovic, ristovski, ne zna se koji je gori.
Iskreno ja ne znam sta je zekic zamislio sa kupresakom na onoj poziciji? Zasto imaju potrebu treneri izmisljati toplu vodu kad ona vec postoji? Sta je htio sa Ademom na krilu? I daj vise posaljite tog adema nazad odakle je dosao. Lik osim slobodog zelji nista al nista pokazao nije.
- Kockoglavi
Ova ekipa nema kvalitet ni za nase lige. Jbt mi ni napadaca klasicnog nemamo niti se zna ko je. Jb nekakvi dajceri mejtovi picke materinem otjeras iole sto je valjalo dovedes kloceve
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sta ti znaci evropa, ako ces ovako brzo ispasti.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ovu skupinu amatera definitvno ne vrijedi pratiti neko vrijeme. Sreca ne kupih sezonsku!
U novi boj ...
Od govana pita ne pravi. Ovo je fuj, fuj, fuj. I ZZ nek opet ode poslije Radnika. Braniti se od 21'protiv ovih levata moze samo idiotStroj1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:03Ništa Zekić, Mario, peti ili deseti, nebitno ko je trener nema kvalitete, dovode se menadžerski igrači, uvaljuju se igrači za talove. Ova ekipa je slabija od prošle sezone i to uveliko. Ide borba za Evropu opet. Nije ovdje ni Vico više kriv, ni sudije, ni savez, niko. Ne kontam šta ljudima nije jasno više. Problem leži u strukturama klupskim.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Užasan igrački kadar, ekipa bez napadača kako treba, bez i jednog stopera kako treba, puna polu igrača i kvazi nadolazećih talenata u kojoj je Kyeremeh najbolji pojedinac na terenu je nešto od čega se može teško očekivati puno više od ovoga.
S druge strane ovako limitiran protivnik se mogao i morao proći bez obzira na sve. Nadam se stručnjaci koji ste priželjkivali Zekićev povratak i njegovu "lepršavu" igru, forsiranje nazor 3 stopera, promjene pozicija igračima svaku utakmicu, neku suludu ideju da pozicije napadača trebaju igrati krila, apsulutnu bezidejnost u napadu osim ako nije nešto iz kontre itd. itd, da ste sretni trenutno i da gledate optimistično u sezonu pred nama.
S druge strane ovako limitiran protivnik se mogao i morao proći bez obzira na sve. Nadam se stručnjaci koji ste priželjkivali Zekićev povratak i njegovu "lepršavu" igru, forsiranje nazor 3 stopera, promjene pozicija igračima svaku utakmicu, neku suludu ideju da pozicije napadača trebaju igrati krila, apsulutnu bezidejnost u napadu osim ako nije nešto iz kontre itd. itd, da ste sretni trenutno i da gledate optimistično u sezonu pred nama.
Ovo je ključ. Branit se protiv ovih odrona,. Tri pasa i oni mrtvi. Nemoguće kako je igru postavio.Bajroni je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:12Od govana pita ne pravi. Ovo je fuj, fuj, fuj. I ZZ nek opet ode poslije Radnika. Braniti se od 21'protiv ovih levata moze samo idiotStroj1946 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:03Ništa Zekić, Mario, peti ili deseti, nebitno ko je trener nema kvalitete, dovode se menadžerski igrači, uvaljuju se igrači za talove. Ova ekipa je slabija od prošle sezone i to uveliko. Ide borba za Evropu opet. Nije ovdje ni Vico više kriv, ni sudije, ni savez, niko. Ne kontam šta ljudima nije jasno više. Problem leži u strukturama klupskim.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Zelim se izviniti FK Radnik (B) sto sam ih uporedio s ovim fincima.
Pa sam rekao da su u rangu Radnika,ne,Radnik je puno bolji od ovih hadalja.
Kolega @fks74 neka me sad opet pita sta ja to pricam.
A ovi nasi hadalji preplaceni po prikazanom nisu u rangu Rudara.
Mrs stoko uzimate dobre pare da nas sve skupa brukate,i sutra kad se ispalite bolit ce vas pimpek za bilo sta.
Ali nisu ni oni krivi koliko ovi koji su im to omogucili.
Pa sam rekao da su u rangu Radnika,ne,Radnik je puno bolji od ovih hadalja.
Kolega @fks74 neka me sad opet pita sta ja to pricam.
A ovi nasi hadalji preplaceni po prikazanom nisu u rangu Rudara.
Mrs stoko uzimate dobre pare da nas sve skupa brukate,i sutra kad se ispalite bolit ce vas pimpek za bilo sta.
Ali nisu ni oni krivi koliko ovi koji su im to omogucili.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 16 jul 2026, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Selam mom Predsjedniku, sve najčasnije, znamo šta smo, kako smo, dokle smo, pitanje:
Šta ćemo biti iduće godine?
Nothing but love!
Šta ćemo biti iduće godine?
Nothing but love!
The saddest thing in life is wasted talent.
4-3-3 osnove fudbala i igraj, svakako ovi imbecili ne znaju ništa.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Prosla su ta vremena, kako je privatluk dosao, a klub se odaljio od navijaca, sve manje ga osjecamo svojim. Pranje para, cisti biznis, zavrti, stavi u padze, baci koju majicu, dres, uzmi sta na ho ruk, hajp, itd. Nemas pokrivene 1 tribine, igraci igraju za dobre pare. Prodajes ko niko, poskupljujes cijene ulaznica jer ti se digne *****, zene koje nemaju nikakve veze sa fudbalom vode klub, pazi, vode klub. Dodikov sestric ti pljune pod prozor ti se pokunjis ko **cka. Velicaju se nekakva Maminja, Zekare, Mirvaši, a niko nije znao za FK Sarajevo do prije par godina. Zato je bitno navijacima dres prodati po 150KM, jer Adidas je to. Navuci ga u novembru da plati cvanciku za upalu pluca. A prvo pretkolo saban takmicenja ne mozes proci. Dok sam ja odrastao Sarajevo je bilo institucija. Niko nije mogao raditi sto je danas radio, a pogotovo hostapleri sa strane, niko ziv im to ne bi dozvolio, od navijaca do kluba i svih okolo. Danas moze ko sta hoce, *ebe nas ko stigne. **cka vam materina. Vozdra.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
BordoArmy88
- Kontakt:
PROCESS HAS BEGUN! BE PATIENT! TRUST IT...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.