FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao što sam davno napisao, karma nam vraća svaki put.
Mario Cvitanović se zvao, došao kad je gorilo, stabilizovao igru i rezultate, došao na igrače koje sam nije uigravao, eto otjeran zbog samovolje par zvijezdica ... Ok, imao par kriza, ali klub je u krizi rezultata godinama i pa šta u pm ... I tako u svakom normalnom sistemu dobio bi još sezonu, ne u FKS vrati Zeku legendu ... Tražili, dobili uvijek objektivni pitarluk, idemo se sad smijati konama i za bolje nismo objektivno.
I da, nabijem Maroodzu i onog idiota ko ovog kretena forsira.
Pare, pare i samo pare, sve ostalo je paravan za široke narodne mase.
MC nije legenda kluba, ali je zaslužio sezonu u komadu!
Sad će objektivni pitari kriviti Borac, Vicu, Banja Luku, Zapadni Mostar i njihove uticaje, ali to što mi veze nemamo ni sa čim normalnim nije ni bitno, da i sudije krive, a dodao bi i Mileta Dodika.
Mario Cvitanović se zvao, došao kad je gorilo, stabilizovao igru i rezultate, došao na igrače koje sam nije uigravao, eto otjeran zbog samovolje par zvijezdica ... Ok, imao par kriza, ali klub je u krizi rezultata godinama i pa šta u pm ... I tako u svakom normalnom sistemu dobio bi još sezonu, ne u FKS vrati Zeku legendu ... Tražili, dobili uvijek objektivni pitarluk, idemo se sad smijati konama i za bolje nismo objektivno.
Sad će objektivni pitari kriviti Borac, Vicu, Banja Luku, Zapadni Mostar i njihove uticaje, ali to što mi veze nemamo ni sa čim normalnim nije ni bitno, da i sudije krive, a dodao bi i Mileta Dodika.
-
Laganini1986
- Kontakt:
Kad primis ovakva dva gola, onaj prvi, neobjasnjivo jeftin i glup, drugi iz cistog faula, a na drugoj strani ne iskoristis ciste prilike od kojih je bar ona zadnja Keremeha morala bar ici po golu, nema se sta filozofirat ili analizirat. Vozi u Butmir i radi….
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sreca ne uze sezonsku, a jeftina bila 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma bošnji su svi krivi, samo on nije što baca šporet u riječno korito i nosi "hedije" gdje stigne i služi se prevarom i kriminalnim radnjama....on je muMiiiiinDjulboni je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:15Kao što sam davno napisao, karma nam vraća svaki put.
Ja sam pisao da igra koju smo imali pod CVITANOVICEM je igra koja nije atraktivna i koja jeste na oko ruzna, al je ta igra najpametnija sa rosterom koji imamo i za nasu koja je specificna i koja zahtjeva vise discipline u odbrani.
Zekic kad je odradio pripreme primili smo u 3 utakmice 9 golova, pa kad je dosao husref u 8 utakmica primili smo 16 golova. Kad je cvitanovic dosao u prve 2 utakmice primili smo 3 gola i u tih 13-14 utakmica smo igrali uzasni u odbrani upravo kao i sad panicno velki gresaka
Zekic kad je odradio pripreme primili smo u 3 utakmice 9 golova, pa kad je dosao husref u 8 utakmica primili smo 16 golova. Kad je cvitanovic dosao u prve 2 utakmice primili smo 3 gola i u tih 13-14 utakmica smo igrali uzasni u odbrani upravo kao i sad panicno velki gresaka
Kad će nešto ozbiljno.. neki Q&A, neki IRL stream sa Koševa?
Manite nas gluposti.
Manite nas gluposti.
The saddest thing in life is wasted talent.
Smiješno više postaje sa ovim polovnjacima iz regije.
Ako ćemo ispadati u prvom kolu, koji je onda i smisao da ne forsiramo svoju djecu i birba za evropu?
Ako ćemo ispadati u prvom kolu, koji je onda i smisao da ne forsiramo svoju djecu i birba za evropu?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
e ono njima čarter organizuje...
Treba mjenjat politiku kluba podhitno. Igrace autobusom vratiti u Sarajevo a navijace avionom.
Igrac prvo treba da klubu pruzi ono zbog čega je dosao, pa tek onda pogodnosti da dobija.
Treba mjenjat politiku kluba podhitno. Igrace autobusom vratiti u Sarajevo a navijace avionom.
Igrac prvo treba da klubu pruzi ono zbog čega je dosao, pa tek onda pogodnosti da dobija.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Turku nikad nije prosao kolo nekog Eu takmicenja, i uspiju nas izbacit.
Sarajevo ljubavi moja.
Niko me ne može ubijediti da je sav ovaj hrvatski otpad kvalitetniji od naše djece
Bog Bosna i Bošnjaci
Adem, Cinurot i Ristovski. Ujutro raskid ugovora. Neće, nije problem, plaćati nam ih je svakako. Trening krugovi okolo, tribina i mars u pm.
Ko je očekivao išta više od ovih igrača, počev od Zekića pa do navijača, taj je lud.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Galesic=Julardzija
Barisic=Turkes
Dajcer=Jovic(poslije povrede)
Maroodza, Kupresak, Beganovic ne znaju gdje su.
Pojacas ces se k kad dovedes ove iz 2.HNL i ove iz ekipa sto su u dnu HNL...
Barisic=Turkes
Dajcer=Jovic(poslije povrede)
Maroodza, Kupresak, Beganovic ne znaju gdje su.
Pojacas ces se k kad dovedes ove iz 2.HNL i ove iz ekipa sto su u dnu HNL...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mi smo vece budale sto mislimo da cemo se bilo kad kvalifikovati u grupnu fazu nekog takmicenja ili osvojiti ligu sa ovim igracima iz Orijenta. Je.o im HNL sve od reda. Igraci ulaze u duele kao picke, kao da igraju prijateljsku utakmicu. Cuvaju se za neki kur.ac.
Nije ovdje problem ni u Zekicu ni u bilo kojem treneru. Mozemo dovesti i Gvardiolu, ali kad imas ispodprosjecne igrace, nema tu pomoci. Iz sezone u sezonu gadjamo se milionima, prodali ovog, uzeli onoliko za onog, a sve sto valja, makar bio mali kao Mirvic, proda i strpa pare u svoj dzep. A mi pijemo leksiliume da se smirimo i obolijevamo zbog ljudi kojima je Sarajevo isto sto i Amko Komerc.
I da se ne lazemo, nije Mamic u Dinamo dovodio ovoliko "pojacanja" iz druge HNL, iz ekipa koje se bore da ne ispadnu u trecu ligu. Na kraju se jos smijemo Zeljeznicaru i pricamo kako su pali i kako ce zavrsiti u kantonalnoj, a ljudi bez marke zavrse sesti na tabeli, dok smo mi konstantno treci ili cetvrti.
Tako da, zali Boze nas i naseg zdravlja i zivaca. Ove ljude boli kura.c za klub, a nas boli srce i dusa. I kad smo bili u mnogo goroj finansijskoj situaciji, dolazili smo do play-offa mnogo tezeg evropskog takmicenja i igrali protiv Borussije, Celtica, Atalante i drugih, a danas sa svim tim milionima izgledamo gore nego ikad.
Nije ovdje problem ni u Zekicu ni u bilo kojem treneru. Mozemo dovesti i Gvardiolu, ali kad imas ispodprosjecne igrace, nema tu pomoci. Iz sezone u sezonu gadjamo se milionima, prodali ovog, uzeli onoliko za onog, a sve sto valja, makar bio mali kao Mirvic, proda i strpa pare u svoj dzep. A mi pijemo leksiliume da se smirimo i obolijevamo zbog ljudi kojima je Sarajevo isto sto i Amko Komerc.
I da se ne lazemo, nije Mamic u Dinamo dovodio ovoliko "pojacanja" iz druge HNL, iz ekipa koje se bore da ne ispadnu u trecu ligu. Na kraju se jos smijemo Zeljeznicaru i pricamo kako su pali i kako ce zavrsiti u kantonalnoj, a ljudi bez marke zavrse sesti na tabeli, dok smo mi konstantno treci ili cetvrti.
Tako da, zali Boze nas i naseg zdravlja i zivaca. Ove ljude boli kura.c za klub, a nas boli srce i dusa. I kad smo bili u mnogo goroj finansijskoj situaciji, dolazili smo do play-offa mnogo tezeg evropskog takmicenja i igrali protiv Borussije, Celtica, Atalante i drugih, a danas sa svim tim milionima izgledamo gore nego ikad.
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 16 jul 2026, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
bice vam lakse kad skontate da je ovo za Mirvica uspjesan izlet u Evropu (2/1)
najveci dusmani nam to ne bi doveli
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Taman ako krenu iz finske stignu na pocetak lige, kakav khurcev carter
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.