Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

marlostanf1eld
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la marlostanf1eld » 16 jul 2026, 18:17

Kylian je napisao/la:
16 jul 2026, 15:12
marlostanf1eld je napisao/la:
16 jul 2026, 14:50
Kylian je napisao/la:
16 jul 2026, 14:20

Da ne zaboravimo i odemo sutra da vidimo kako to izgleda uživo.

Drago mi je da se SR i ja u nečemu slažemo :tokralju: a to je naša U16 selekcija.
Rekao sam već da je to jedina generacija (U16) ove godine od kojih JA lično imam najveća očekivanja, bez obzira na ukazane porodično-obiteljske konekcije. Samo se nadam da Hoopers nisam ja :cool: :D
Sta mu je Hoopers?
Internet sleng koriste u NBA i/ili na društvenim mrežama, a znači košarkaši ili ljudi koji igraju ili prate košarku. Ima dosta značenja ali nekako najšire- pokupi sve - znači svako ko je dobar igrač ili živi za i sa košarkom.
Ma znam to, nego kontam neka stranica ili nesto ima, kad je napisao velikim pocetnim slovom

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 16 jul 2026, 19:44

Helemnejse je napisao/la:
16 jul 2026, 18:03
Bolje igrati tekmu protiv islanda, taj nivo, udaranje rudarenje, nego dva mjeseca mlatiti kurcem po bijeljini.
Ma spremaju oni nešto drugo/vise, te U selekcije su za Novaka i Emana djeciji nivo (to njih dvojica o sebi misle, a ne ja)

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 16 jul 2026, 21:15

Kylian je napisao/la:
16 jul 2026, 19:44
Helemnejse je napisao/la:
16 jul 2026, 18:03
Bolje igrati tekmu protiv islanda, taj nivo, udaranje rudarenje, nego dva mjeseca mlatiti kurcem po bijeljini.
Ma spremaju oni nešto drugo/vise, te U selekcije su za Novaka i Emana djeciji nivo (to njih dvojica o sebi misle, a ne ja)
Djeciji ****, pa taj eman je trutina nevidjena sa kozijom bradicom

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 16 jul 2026, 21:37

Ghuraba je napisao/la:
16 jul 2026, 17:40
….
Btw, eto taman otidji do Hrasnice i slikaj nam boxscore, a i prenesi licne utiske s utakmica. :mrgreen:

Od U16 definitivno treba imati najveca ocekivanja, iako ja ocekujem puno i od juniora, mada su dobili bas zeznutu grupu i svaka utakmica ce biti teska.

Nego, i Manojlovic i Jasarevic cijelo ljeto individualno treniraju kod Cojica.
Ghuraba nemoj molim te to opet raditi :pray: – unaprijed tražiti alibije za neuspjeh a nisu ni otisli, ja se odmah razočaram. To naše: „teška grupa“, „zeznuo nas sudija“, „nismo imali sreće“… Ako neko zaista vrijedi, kako ti kažeš, eto da ti vjerujem, onda nema potrebe da unaprijed ti za njih tražiš izgovore, onda idemo u diviziju A. Kad je Španija stvarno toliko dobra, onda nema te Francuske koja joj se može naći na putu. Ako moze Slovenija, Hrvatska i Srbija igrati diviziju A i to u vrhu ljestvice, samo mi ne možemo, onda nije do njih, do nas je da 10 godina ne možemo ni prici vrhu divizije B, a kamoli izboriti plasman.

Za Novaka i Emana sam vidio, evo ne znam sta reći. Za Novaka sam znao da neće ići u Ameriku do kraja augusta ili početka septembra i da je to bio samo izgovor da ne igra za U20 reprezentaciju, koja sve svoje obaveze zavrsava u julu.
Obojica sa 19 potpisali svoje prve profesionalne ugovore, prošle godine primali blizu 3000 KM mjesečno od KK Bosne sto igraju za juniore, znam šta je plan za Emana ali ga necu reci da me poslije ne prozivaš. :kafa:

Za Hrasnicu planirao sam ići, ali me odbija susret sa ljudima oko staba, a privlači da odem djecu pogledati. Ne znam gdje će Tinjak ovaj put ostaviti zapisnik ali mislim da jedan njemu blizak sa Ilize bi mogao imati. Ako odem, pišem. Ako ti prvi nadjes zapisnik, objavi

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 16 jul 2026, 23:04

Kako je moguce da sva ova djeca iz BIH tako lako mjenaju repku?? Jel to savez kroz prste gleda ili sta je ovo…..

Od toliko talenta mi spadamo da ne mozemo dobiti dobrog kosarkasa u a repci.

Btw zna li ko sta o onome Bosnicu, hoce li on se za svedsku odluciti?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []