Mrze ga dušmani jer je uspio a i iz Srebrenice. Tugy plakyDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:31Zato ce ti isti ljudi govoriti da je kriminalac i ubica ljudi kad se nekome od njih nesto desi. Ili njihovoj porodici. Yebo im on mater.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- Wilshere10
- Kontakt:
Sve koncerte treba otkazati svakako. Muzika je veliki grijeh. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- VivaLaStella
- Kontakt:
koristi li neko Extra Net pretplatu iz telekoma? Najednom mi smanjili mjesečne gige na 15, a bilo 32. Koliko znam nisu nikakvi uređaji podizani preko ovog paketa, nedavno sam uzeo mob ali na MojaTV paket
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Kad istekne ugovor smanje paket, provjeri toVivaLaStella je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:05koristi li neko Extra Net pretplatu iz telekoma? Najednom mi smanjili mjesečne gige na 15, a bilo 32. Koliko znam nisu nikakvi uređaji podizani preko ovog paketa, nedavno sam uzeo mob ali na MojaTV paket
- Wilshere10
- Kontakt:
Alem je ispred vremenaPete Hegseth says US military to start testosterone screening for over 30s
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Bruda, Fića je dobar lik. Poznajem ga licno.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:31Zato ce ti isti ljudi govoriti da je kriminalac i ubica ljudi kad se nekome od njih nesto desi. Ili njihovoj porodici. Yebo im on mater.
Evo ovaj ce dobit nogu izgleda al sta ces kad je maga pa mislio da ce ga trumponja branit. NekaWilshere10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:59Alem je ispred vremenaPete Hegseth says US military to start testosterone screening for over 30s![]()

- BiHSportman
- Kontakt:
Zna li neko neki dobar mma klub. Bio sam u par i ne sviđa mi se toliko moj napredak. Prvenstveno neka odbrana od noza i slično.
- invincible1921
- Kontakt:
Ovaj citav proces je jedna tolika farsa, da ce im Fadil uzet barem milion kad izadjeDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:04Apelaciono odjeljenje Suda Bosne i Hercegovine uvažilo je žalbu Fikreta Hodžića, vlasnika firme FH Srebrena malina, koji je putem svojih advokata tražio od Suda Bosne i Hercegovine da mu vrati novac koji mu je Sud BiH privremeno blokirao 2020. godine, nakon što je otkrivena nezakonita nabavka neupotrebljivih 100 respiratora ACM812 A plaćenih iz budžeta Federacije BiH, prenosi Raport.
Radi se o 356.551 maraka uključujući i iznos od 87.000,00 KM.![]()
![]()
=\_1921_/=
- ASD
- Kontakt:
Na koji način, kad je osuđen?invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Ovaj citav proces je jedna tolika farsa, da ce im Fadil uzet barem milion kad izadjeDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:04Apelaciono odjeljenje Suda Bosne i Hercegovine uvažilo je žalbu Fikreta Hodžića, vlasnika firme FH Srebrena malina, koji je putem svojih advokata tražio od Suda Bosne i Hercegovine da mu vrati novac koji mu je Sud BiH privremeno blokirao 2020. godine, nakon što je otkrivena nezakonita nabavka neupotrebljivih 100 respiratora ACM812 A plaćenih iz budžeta Federacije BiH, prenosi Raport.
Radi se o 356.551 maraka uključujući i iznos od 87.000,00 KM.![]()
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Pa i fikret je....Na nacin da ovi nisu znali ni optuznicu sastavit, na kraju ne znaju ni za sta su mu sudili...pare potrosene na repsiratore koji su dosli...
Prvo ce ic da se dokaze da nije imo posteno sudjenje, kad to prodje onda ce ih tuzit za svaki sat koji je proveo na robiji
=\_1921_/=
- ASD
- Kontakt:
Fikret je oslobođen nakon žalbi, ali to sve nema veze s Fadilom.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:56Pa i fikret je....Na nacin da ovi nisu znali ni optuznicu sastavit, na kraju ne znaju ni za sta su mu sudili...pare potrosene na repsiratore koji su dosli...ASD je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:51Na koji način, kad je osuđen?invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45
Ovaj citav proces je jedna tolika farsa, da ce im Fadil uzet barem milion kad izadje
Prvo ce ic da se dokaze da nije imo posteno sudjenje, kad to prodje onda ce ih tuzit za svaki sat koji je proveo na robiji
-
Marokanci58
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Fadila je u zatvor smjestio vlastiti kriminal. Naravno da ima većih kriminalaca od njeg, što njega na amnestira.Marokanci58 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:22Mislis da su ovi u Strazburu za ljudska prava toliki levati da ne znaju da je Fadila u zatvor smjestio ambasador Amerike i visoki predstavnik u BiH, još debil Marfi proglasio sudijom mjeseca toga imbecila izdajnika što ga presudioASD je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:01Fikret je oslobođen nakon žalbi, ali to sve nema veze s Fadilom.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:56
Pa i fikret je....Na nacin da ovi nisu znali ni optuznicu sastavit, na kraju ne znaju ni za sta su mu sudili...pare potrosene na repsiratore koji su dosli...
Prvo ce ic da se dokaze da nije imo posteno sudjenje, kad to prodje onda ce ih tuzit za svaki sat koji je proveo na robiji? Nadam se da će tražiti barem 1-2 miliona odštete i dobiti.

Cijene pizze u Napulju, restoran Starita u jeku sezone. Kako Talijani kažu hrana za narod.
U Hrvatskoj je haman duplo skuplja. Svake godine novi skokovi.
Od 60ih godina, Hrvati su domaćini za strane turiste, a ništa naučili nisu.Prema najnovijim podacima Eurostata, cijene pizze u mnogim su europskim državama u posljednjih godinu dana porasle - a Hrvatska je među zemljama s najvećim poskupljenjem. Analiza, koja uspoređuje kolovoz 2024. i kolovoz 2025., pokazuje da je u Hrvatskoj pizza poskupila čak 7.2 posto, čime se naša zemlja našla na samom vrhu ljestvice.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
Skuplje u Tuzli, a kvalitet ka.rina.Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:12
Cijene pizze u Napulju, restoran Starita u jeku sezone. Kako Talijani kažu hrana za narod.
Od 60ih godina, Hrvati su domaćini za strane turiste, a ništa naučili nisu.Prema najnovijim podacima Eurostata, cijene pizze u mnogim su europskim državama u posljednjih godinu dana porasle - a Hrvatska je među zemljama s najvećim poskupljenjem. Analiza, koja uspoređuje kolovoz 2024. i kolovoz 2025., pokazuje da je u Hrvatskoj pizza poskupila čak 7.2 posto, čime se naša zemlja našla na samom vrhu ljestvice.
- invincible1921
- Kontakt:
Nebitno za Hrvatsku, kod nas su ljudi od svega luksuz napravili...jbt pura ko cevapi...Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:12
=\_1921_/=
Zato što smo ološ, gamad, gnjide.
Kad ćevap provjereno bude od domaće junetine, uz kvalitetnu pripremu, onda mogu tek pomisliti na ozbiljnu cijenu.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 09:34Nebitno za Hrvatsku, kod nas su ljudi od svega luksuz napravili...jbt pura ko cevapi...Asteriks je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:12
Zamisli uopće, jedeš hljeb od bh pšenice, krompir iz HNK itd.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma ljudi hoce kod nas da za 3 godine imanja picerije kupe sebi auto od 100 hiljada KM i cijene su spram toga..Evo u Tuzli nemaš gdje popiti craft pivo, bilo pa nestalo,ne nabavljaju kaže ne ide..Kako će ići kad je cijena 7 KM a za isto to pivo u Brčkom platiš 4 marke,kod nas su marže nerealne..
U pivnici gdje proizvode pivo skuplje nego u tu nekoj ćevapdžinici, mene bi to bilo sramota,ja bi pive u pivari dzaba dijelio uz grah ili kobasice
U pivnici gdje proizvode pivo skuplje nego u tu nekoj ćevapdžinici, mene bi to bilo sramota,ja bi pive u pivari dzaba dijelio uz grah ili kobasice
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 5 gostiju.