Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
SamLake
-
Kontakt:
LoveFootball1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:22
Sve mi mirise na to da bi pomocnik mogao biti Tatomirovic, spominjao je neko da je pomocnik osoba koja je sa našeg govornog područja..
PS. Oproštajni pozdrav Romere nakon odlaska Tatomirovica iz SS.
Na Tatomirovicevom insta profilu dostupno.
"

See you soon, HERMANO

@ivantatko
It is hard to put it into words...
You were so much more than just an assistant. You were my teammate through so many battles, a constant support, a voice of encouragement in tough moments and a steady presence when things got intense.
We shared joy, frustration, long days of work, and goal celebrations I will never forget. All of that stays with me.
We are going to miss you deeply. I will, specially.
Thank you for your dedication, your friendship and always giving your all.
This is not goodbye, it is see you later.
Much love, COACH

#postoftheday #thankyoucoach #seeyousoon #footballfamily #youwillbemissed #alwayspartoftheteam"
FUJ AL FAKAT FUJ Pitarski bindo u stručnom štabu dan te yebo šta dočekasmo
Nedo Bog da se ostvari
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Levin
-
Kontakt:
SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:27
Sve mi mirise na to da bi pomocnik mogao biti Tatomirovic, spominjao je neko da je pomocnik osoba koja je sa našeg govornog područja..
"

See you soon, HERMANO

@ivantatko
You were so much more than just an assistant. You were my teammate through so many battles, a constant support, a voice of encouragement in tough moments and a steady presence when things got intense.
We shared joy, frustration, long days of work, and goal celebrations I will never forget. All of that stays with me.
Much love, COACH

#postoftheday #thankyoucoach #seeyousoon #footballfamily #youwillbemissed #alwayspartoftheteam"
Nedo Bog da se ostvari
Nije.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
bhsport
-
Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:06
Sutra prva pojacanja, pa da vidimo na sta ce to licit
Mislis prinove?
Ako je Stančeski pojačanje, onda smo se pojačali.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
GrbavicaHrammm
-
Kontakt:
Postao/la GrbavicaHrammm » 16 jul 2026, 22:58
Lafo vamoss nece se zadrzati 2 kola, sreca pa se vracaju povrijedjeni nasi najbolji igraci, drugacije bi bili glavni kandidat za federalnu, ovako smo mozda tik iznad crte
-
Arma00
-
Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:58
Lafo vamoss nece se zadrzati 2 kola, sreca pa se vracaju povrijedjeni nasi najbolji igraci, drugacije bi bili glavni kandidat za federalnu, ovako smo mozda tik iznad crte
Ništa mi nismo lošiji nego prošle sezone, jedino mi žao Prokopa, i Alića, doduše Prokop nije ni bio iskorišten koliko je mogao, za ostale mogu potpisat da ovi juniori nisu lošiji, a vrlo moguće da su kvalitetniji.
Nadam se samo da će Šošića zdravlje poslužit, jer s njim smo 50% bolji
Željezničar za život cijeli!
-
MukiBek
-
Kontakt:
Nismo lošiji nego prošle sezone, ti baš lud
-
GrbavicaHrammm
-
Kontakt:
Postao/la GrbavicaHrammm » 16 jul 2026, 23:10
Arma00 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:04
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:58
Ništa mi nismo lošiji nego prošle sezone, jedino mi žao Prokopa, i Alića, doduše Prokop nije ni bio iskorišten koliko je mogao, za ostale mogu potpisat da ovi juniori nisu lošiji, a vrlo moguće da su kvalitetniji.
Nadam se samo da će Šošića zdravlje poslužit, jer s njim smo 50% bolji
Pa nazad smo dosta losiji, ocekujem jos vise golova primljenih nego prosle god, jedina nada nam je Sosic da ce vratit onu prepoznatljivu igru , Cveta isto se brzo vraca, on je jedini igrac koji moze probiti i napraviti visak..
Nadam se da ce neki mladi nas explodirati, nisam optimista
-
Ideneide
-
Kontakt:
Sta se zalite, nakon Sukala pitara, sada nam pitar Tatomirovic dovodi trenera i agenciju sa igracima vjrv sa istog podneblja.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
-
Lynx
-
Kontakt:
Uz 2-3 kvalitetna pojačnja (ponajviše u odbrani i jedno u napadu) ostalo istrpiti ove mlade igrače, konačno kada se ukazala prilika
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
ELDIABLO20
-
Kontakt:
Postao/la ELDIABLO20 » 16 jul 2026, 23:14
Imam osjecaj ako Troupee i Ohand budu igrali da ce biti extra, mozda grijesim s obzirom na vidjeno do sada ali neki osjecaj jbg.
Samo da ostane Pejic i onda polako ce se Hodza vratiti i defanzivna vezna ce biti top.
Sosic i Cveta imaju mjesta u svakoj ekipi u ligi.
Nadam se da ce Hazretov mali proraditi i da konacno vidimo to.
Zadnja izmjena:
ELDIABLO20, dana/u 16 jul 2026, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
Arma00
-
Kontakt:
Ideneide je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:12
Sta se zalite, nakon Sukala pitara, sada nam pitar Tatomirovic dovodi trenera i agenciju sa igracima vjrv sa istog podneblja.
Nije tačno
Željezničar za život cijeli!
-
12tiigrac21
-
Kontakt:
Postao/la 12tiigrac21 » 17 jul 2026, 00:08
Ubi Admir74 po forumima i drugim mrežama, žali Sanina hahaha. Kakav mongoloid, sve te ****.
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 17 jul 2026, 00:21
Cim potpise prvi igrac ,pocinjemo na forumu napadati titulu ,pa cemo za mjesec napad na Evropu , negdje u septembru grcevita borba za opstanak

-
BosnianLevi
-
Kontakt:
Postao/la BosnianLevi » 17 jul 2026, 00:25
Boli me k za pitare al ljudi imaju samo jednog BiH igrača u prvoj, možda griješim al ovo što je 30 posto i više ekipe juniori možda okrene novu stranicu za naš Klub.
Budućnost je u mladima da se ne lažemo niko od njih nema iskustav i sasvim malu minutažu prošle sezone.
Pa i ako recimo Klemendi Korora Dragović budu morali igrati od početka i nije tako loše.
Ako ništa do kraja će mo napraviti igrače od njih.
Naravno Šaba je bio "potencijal" al nakon jedne čitave sezone nije ispunio očekivanja.
Od ovih svih mladih jedino Aldian je taj koji ima ogroman potencijal.
Željo će se vratiti na staze stare slave tek onda kada 50 posto ekipe budu igrači iz OP.
Naravno treba i iskusnih igrača al da se ne varamo koje strance boli tuki za Željo da igraju srčano i da daju 200% na terenu.
-
Orvel
-
Kontakt:
BosnianLevi je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:25
Boli me k za pitare al ljudi imaju samo jednog BiH igrača u prvoj, možda griješim al ovo što je 30 posto i više ekipe juniori možda okrene novu stranicu za naš Klub.
Budućnost je u mladima da se ne lažemo niko od njih nema iskustav i sasvim malu minutažu prošle sezone.
Pa i ako recimo Klemendi Korora Dragović budu morali igrati od početka i nije tako loše.
Naravno Šaba je bio "potencijal" al nakon jedne čitave sezone nije ispunio očekivanja.
Željo će se vratiti na staze stare slave tek onda kada 50 posto ekipe budu igrači iz OP.
Naravno treba i iskusnih igrača al da se ne varamo koje strance boli tuki za Željo da igraju srčano i da daju 200% na terenu.
Sve je to lijepo na papiru ali OP radi najgori posao vec skoro 10 godina. Sve sto vidis u klubu, u OP je stanje jos gore. Kako onda ocekivati od tih omladinaca ista? Ta tvoja prica bi bila.ok prije 15 godina kad je liga imala 16 klubova od cega 2 ozbiljna. Sada imas ligu 10, politiku koja gura klubove, privatni kapital u klubovima i uz sve to, nijedna ekipa nema losiji sastav od naseg. Kako ces se okrenuti OP i tu nesto vidjeti pozitivno, pa primjer je Beca kojeg su ljudi u nebesa dizali zbog JEDNOG gola Velezu na Grbavici, a lik kanta od igraca bio (nazalost), zamisli tek kakve su nove generacije kad se godinama lose radi sa njima.
-
Ferroviere1987
-
Kontakt:
Postao/la Ferroviere1987 » 17 jul 2026, 01:22
Znal neko sta je sa Memisevicem i malim Zahirovicem? Pojacali bi svakako konkurenciju u odbrani.
-
BosnianLevi
-
Kontakt:
Postao/la BosnianLevi » 17 jul 2026, 01:55
Orvel je napisao/la: ↑17 jul 2026, 01:14
BosnianLevi je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:25
Sve je to lijepo na papiru ali OP radi najgori posao vec skoro 10 godina. Sve sto vidis u klubu, u OP je stanje jos gore. Kako onda ocekivati od tih omladinaca ista? Ta tvoja prica bi bila.ok prije 15 godina kad je liga imala 16 klubova od cega 2 ozbiljna. Sada imas ligu 10, politiku koja gura klubove, privatni kapital u klubovima i uz sve to, nijedna ekipa nema losiji sastav od naseg. Kako ces se okrenuti OP i tu nesto vidjeti pozitivno, pa primjer je Beca kojeg su ljudi u nebesa dizali zbog JEDNOG gola Velezu na Grbavici, a lik kanta od igraca bio (nazalost), zamisli tek kakve su nove generacije kad se godinama lose radi sa njima.
Svima nam je poznato koliko se malo ulaže u OP ali opet se može probrati par igrača.
Naravno ovo što sam ja rekao je trenutno ne realno shodno situaciji.
Ali u budućnosti po meni jedini način rada koji će doprinjeti klubu jeste razvoj igrača jer danas igrači od 17-19 godina iz ovakvih liga sa statistikom 10 gol kontribucija osvrću pažnju na sebe sa nekih million KM.
Uz dobru agenciju to može i više.
Samo da malo više ulagalo u tom aspektu.
-
BosnianLevi
-
Kontakt:
Postao/la BosnianLevi » 17 jul 2026, 02:19

Jel ovo sad neka najava odlaska ili neka fora jer je već bilo najavljivano da možda idu?
-
LoveFootball1987
-
Kontakt:
Postao/la LoveFootball1987 » 17 jul 2026, 08:43
Levin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:32
SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:27
"

See you soon, HERMANO

@ivantatko
Much love, COACH

Nedo Bog da se ostvari
Nije.
Niko nije rekao da jeste, al' u stanju dubioze sve je moguce da se desi.
-
Hilmo123
-
Kontakt:
Pozitivna stvar jeste što igrači zaista žele da treniraju i rade uprkos kašnjenjima plata, aktuelnom upravnom odboru zaista svaka čast na trudu i radu ako uzmemo u obzir kakvo je stanje bilo početkom jula. Nažalost ne smiju nas iznenaditi raskidi ugovora sa igračima poput Prokopa i Alića, jednostavno radi se na smanjenju aktuelnih troškova i dovođenju dva do tri igrača umjesto jednog za iste pare. Pejiću svaka čast koji je prihvatio smanjenje plate, Alić nažalost nije prihvatio. Radi se po prioritetima, najbitnije je riješiti određena poreska dugovanja kako bi stranci mogli nastupati bez obzira što imaju ugovor. Radi se dobro, i zaista mislim da će to biti dosta bolje nego što očekujemo, prvenstveno jer neće imati pritiska kao prethodne sezone. Uskoro dolaze dvije do tri prinove, Freeman nije otišao u Sloveniju jer nije mogao dobiti vizu, šteta, ali nastavlja trenirati sa ekipom po povratku s priprema. Moramo dati jako podršku i zato prvu utakmicu SVI NA GRBAVICU napuniti kao šibicu!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []