kakav pokemon
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Mogu razumiti da igrači ulete pored autlinije kada padne gol pa nikome ništa ali kako je ovo moguće?
kakav pokemon
kakav pokemon
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
A što Mesi posra onu anglo-saksonsku nejač. Ljudi svi u prajmu on dedica sa 39 godina k'o djecu malu ih levatio
Marketing je džudo, a niko nema bolji od Engleza pa svi misle Konsa, Anderson i ostali parmaci da su neke igračine.
Marketing je džudo, a niko nema bolji od Engleza pa svi misle Konsa, Anderson i ostali parmaci da su neke igračine.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
116 miliona funti za Eliota Andersona, Pero nudi za Olisea 240,250 miliona. Koliko bi Leo vrijedio u prime-u, 680 miliona? Koliko Yamal vrijedi sad,500 miliona? Mbappe bonus za potpis za Real 300 miliona. Ne zna se ko su vece ublehe. Hahahahah
Djeco moja,moji mili janjci....
Gledam reprizu drugog djela.Od prve minute ista igra Engleza,prosro ih onaj go,a bili su satjerani u cosak od 46mimute pa do kraja.Nije ovdje Tuchel nista kriv,visio im je go u zraku od samog pocetka.
Rodri ima priliku postati četvrti u historiji koji će kompletirati SP, EURO, CL i Ballon. Prije njega samo Muller, Beckenbauer i Zidane 
Jbg, nisu oni krivi sto su cijene otisle u krasni k. Danas igrac odradi sezonu sa 9-10 golova, pa predje za 50 miliona.Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:21116 miliona funti za Eliota Andersona, Pero nudi za Olisea 240,250 miliona. Koliko bi Leo vrijedio u prime-u, 680 miliona? Koliko Yamal vrijedi sad,500 miliona? Mbappe bonus za potpis za Real 300 miliona. Ne zna se ko su vece ublehe. Hahahahah
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DinGospo21
- Kontakt:
Glup, gluplji, petardaaa.Petardaa je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:35Da nije Fife i Uefe, Ronaldo bi sada imao najvise 2 zlatne lopte i 2 lige prvaka. A obojica znamo da ne bi imao ni toliko ali eto danas sam dobre volje pa mu dodajem i vise nego sto treba.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Apsolutno nije, samo što je Messi uvijek bio za FIFU draži.
Bas me zacudilo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bax, dal se slazes da je argentinski pacov barem u top 10?
Joj admina židova, sramotaELDIABLO20 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 07:53Isto tako kad stranicu pokusas pregledati moras prvo reklamu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Shvati da ljudima ideš na kuratz sa stalnim spominjanjem Barce. Uz to te hebeni Goretzka navlaći ko sominu.
Don't hate what you don't understand.
Merci bro, imas dobro zapazanje. Svakako da sam medju boljim forumasima u povijesti ovog foruma, šaketam nejac rado.napapijri1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:59Vjeruj da je PSV vazio za maskotu foruma. Svi ovdje su ga smatrali najvecim idiotom na forumu i u drzavi opcenito....
A onda ste se pojavili vi. Ljudi koji navijaju za fk Messi i fk CR i dokazali nama,koji ne pratimo la ligu,kakve izgoretine medju nama zive.
PSV je Tito foruma za vas idiote.
Da bi bio dobar forumas,moras imati bolji avatarPSV je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:56Merci bro, imas dobro zapazanje. Svakako da sam medju boljim forumasima u povijesti ovog foruma, šaketam nejac rado.napapijri1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:59Vjeruj da je PSV vazio za maskotu foruma. Svi ovdje su ga smatrali najvecim idiotom na forumu i u drzavi opcenito....
A onda ste se pojavili vi. Ljudi koji navijaju za fk Messi i fk CR i dokazali nama,koji ne pratimo la ligu,kakve izgoretine medju nama zive.
PSV je Tito foruma za vas idiote.![]()
Ja tek maloprije imao vremena za skrolat po telefonu, jbt jel moguce da je messi stvarno onako nagazio onog Engleza 5-6 sekundi prije asistencije za drugi gol ili je i to neki namjesteni video ?!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.