Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Re: Dženis Burnić
Ma ja vi se vodite time ako nije nista zasro onda je odigrao dobro.
Onda su svi nasi ekstra odigrali osim par njih sto sjebu gol i tjt.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma vidi, bio je tu jedan period i neka je, nije sad da smo imali ne znam kakvih igraci....ali pricati da on ima ikakve kvalitete je smijesn. Lik je imao startnu poziciju koja mu garnatuje makar 5 sezona u Bundesligi, i on je toliko los da je nije uspio iskoristit....jbt toliko nastupa za njemacku u21, skola borusije ili dje vec poceo, vazio za talenta,,,,i to sve je kapitalizovao tako sto je se vucara po drugoj bundesligi.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:43Kao tvoje prvo juniorski i seniorski fudbal imaju razliku u kvaliteti, ali igranje prirodne pozicije nema nista sa tvojom konstatacijom, osim ako je igrac prekomandovan na neku drugi poziciju i tu pocne prizati daleko bolje partije.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:58Kao prvo seniorski i juniorski fudbal su dvije razlicite stvari, da ne kazem sportaBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28
Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.
Kao drugo, postane ti shvatljivo kad lik koji je odigrao kako sam kazes tolke silne utakmice za njemacku ne moze da se izbori u rotaciji ni u prosjecnom clanu druge njemacke lige
Kao tvoje drugo, igrac sa preko 2000 odigranih minuta u 32 utakmice te vecinu njih kao starter je sve osim epizodista. Nemojmo lupati druze, ako zelimo ozbiljno diskutovati. O kvaliteti i napretku mozemo pricati i sumnjati, ali nemoj nesto bezvezno tvrditi ako ne provjeris.
Pogledamo sezonu prije, epizodista u 2. Bundesligi je odigrao preko 2500 minuta uz 2 gola i 3 asistencije, nelose za defanzivnog veznog.
Hocu da kazem da ga se moglo i moralo adekvatnije isprobati, ako se vec pozvao u reprezentaciju i to na pozicije gdje nam ponajvise skripi, DMF/CMF. Nama je Cvajta dobra kad nekig igraca gotivimo, a losa nam je kad nekog igraca preziremo. Da li bi Burnic bolji bio od Tahirovica, Sunjica, Basica ili Gigovica ne znam jer se nije ni forsirao na njihovim pozicijama, nego na beku gdje opet nismo imali hajra, a sto je selektorov propust. Sve i da nema kvalitete iznad Cvajte, makar igra redovno u sasvim solidnoj ligi za razliku od pojedinih reprezentativaca ili je bara-bara sa njima.
Po meni on nema sta vise da trazi u rep, pogotovo jer je veliko pitanje dje ce sad otic
=\_1921_/=
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nemam se ja sta qurciti s tobom, ali cim ti pises da igras gdje vec igras u nekom selu, sigurno znam da nisi ni blizu mene sto se tice igranje fudbala. I tu je kraj price, a ti bruda moj s takvim stomakom ne mozes meda ni na bajramskom turniru a kamal da se poredis s Burnicem.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:13Eto tu je odigro malo bolju utakmicu već.Goalgetter je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:03BiH - Holandija 1:1 u Ligi Nacija.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.
Ja ti na PayPal šaljem hiljadu maraka odma.
Nemoj sad rec nije nista zajebo pa je to dobro,ne.
Daj mi jednu dobru njegovu utakmicu.
Javi se da ti posaljem PayPal adresu![]()
Od 20-30 utakmica koliko je odigro i ja bi makar u 1 dobro odigro da **** rak raka.
I ta protiv Holandije moze se rec da je malo bolje odigro jer je imo prije naseg gola 1 2 dobra poteza i tjt.
Ostalo tanko kao i uvijek.
Edincapitano ne citiraj me ti dzabe tvoj najveci domet je trolanje po forumu.
Hajde salji pare momcima, vec su ti nasli dvije tekme. Cuj 1000KM
Brukas se i to dobro
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nemas ti pojma o fudbalu, nema veze sto nemas, ali nemoj se praviti da znas jer se samo brukas.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:27Ma ja vi se vodite time ako nije nista zasro onda je odigrao dobro.
Idi igraj s svojima u selu i mastaj da bi mogao igrati u repki BiH
Decko mijenja pozicije kao sadasnji selektor i bisevic zajedno.
Za ono sto odigra, neka ga.
Za ono sto odigra, neka ga.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Burnić kao neki all-rounder s klupe koji bi ulijetao povremeno kad se treba zakrpiti neko mjesto na terenu, u slučaju da pređe u neki bundesligaški klub, bi morao biti zabetoniran u 23. Nije naročit kvalitet, ali može poslužiti na više mjesta - od veznog, beka, eventualno štopera. Nikad nije izgledao kriminalno loše, a nekada je bio vrlo pristojan. Recimo, protiv Talijana. Kada bi se reprezentacija pojačala sa jedno 4-5 novih imena, dakle onih imena koja se spominju - Smajlović, Ćatović, Ličina, Topalović, Busuladžić, Pejčinović, pod uslovom da se budu razvijali onako kako se pretpostavlja da hoće, Burnić bi bio vrlo zahvalan igrač za širi roster.
- invincible1921
- Kontakt:
Hoce ko sto ce i tahirovic u BVB,,,,kakva crna budnesliga, upitno je hocel moc prec i neki klub iz druge budnesligePeppermintSA je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:24Burnić kao neki all-rounder s klupe koji bi ulijetao povremeno kad se treba zakrpiti neko mjesto na terenu, u slučaju da pređe u neki bundesligaški klub, bi morao biti zabetoniran u 23. Nije naročit kvalitet, ali može poslužiti na više mjesta - od veznog, beka, eventualno štopera. Nikad nije izgledao kriminalno loše, a nekada je bio vrlo pristojan. Recimo, protiv Talijana. Kada bi se reprezentacija pojačala sa jedno 4-5 novih imena, dakle onih imena koja se spominju - Smajlović, Ćatović, Ličina, Topalović, Busuladžić, Pejčinović, pod uslovom da se budu razvijali onako kako se pretpostavlja da hoće, Burnić bi bio vrlo zahvalan igrač za širi roster.
=\_1921_/=
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Koliko si ti glup družeEdincapitano je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:57Nemam se ja sta qurciti s tobom, ali cim ti pises da igras gdje vec igras u nekom selu, sigurno znam da nisi ni blizu mene sto se tice igranje fudbala. I tu je kraj price, a ti bruda moj s takvim stomakom ne mozes meda ni na bajramskom turniru a kamal da se poredis s Burnicem.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:13Eto tu je odigro malo bolju utakmicu već.Goalgetter je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:03
BiH - Holandija 1:1 u Ligi Nacija.
Od 20-30 utakmica koliko je odigro i ja bi makar u 1 dobro odigro da **** rak raka.
I ta protiv Holandije moze se rec da je malo bolje odigro jer je imo prije naseg gola 1 2 dobra poteza i tjt.
Hajde salji pare momcima, vec su ti nasli dvije tekme. Cuj 1000KM![]()
Brukas se i to dobro
Gdje si ti procito da sam reko da igram fudbal
Idi javi se ocnom nek ti provjeri dioptriju,a svrati i psihologu cim Burnica predstavljaš ovde u najmanju ruku Messijem.
Idi dok je vrijeme,dok te nije jos vise zahvatilo pa ces danas sutra Mujakica predstavit kao Roberto Carlos
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Kad se sjetim njegovih ubacaja odma se ospem čitav,150 miliona situacija gdje je sam nigdje nikog oko njega on ubacuje po zemlji na postavljenu odbranu
Ne moraš bit Cafu da samo podigneš loptu i nadjes nekog svog,jeb.oga igrač takav.
Evo samo protiv Makedonije,kad sam vidio njegove centarsuteve,htio sam prebaciti i gledat Elif.
Pa ono je za KPD u najmanju ruku.
Ne moraš bit Cafu da samo podigneš loptu i nadjes nekog svog,jeb.oga igrač takav.
Evo samo protiv Makedonije,kad sam vidio njegove centarsuteve,htio sam prebaciti i gledat Elif.
Pa ono je za KPD u najmanju ruku.
- Beduin
- Kontakt:
Ne izvijaj se, nego salji pare. Dobio si adekvatan odgovor.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:13Eto tu je odigro malo bolju utakmicu već.Goalgetter je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:03BiH - Holandija 1:1 u Ligi Nacija.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.
Ja ti na PayPal šaljem hiljadu maraka odma.
Nemoj sad rec nije nista zajebo pa je to dobro,ne.
Daj mi jednu dobru njegovu utakmicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Samo kazem da nije epizodni igrac, kako si si htio prikazati. Daleko je on od kvaliteta, samo sam se osvrnuo na cinjenicu da za razliku od ostalih on nije ni dobio priliku za dokazivanje i borbu za svoju poziciju. On se mozda nije razvio kako se planirali, ali nisu ni ostali takodjer, a dobijaju daleko vise minuta za igru. E to mi je krivo, sto se makar nije pokusalo pa ako ne ide, onda obraz cist. A ne da nazor cuvas igraca na okupu pa mu makar i izmislio poziciju na beku.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:43Ma vidi, bio je tu jedan period i neka je, nije sad da smo imali ne znam kakvih igraci....ali pricati da on ima ikakve kvalitete je smijesn. Lik je imao startnu poziciju koja mu garnatuje makar 5 sezona u Bundesligi, i on je toliko los da je nije uspio iskoristit....jbt toliko nastupa za njemacku u21, skola borusije ili dje vec poceo, vazio za talenta,,,,i to sve je kapitalizovao tako sto je se vucara po drugoj bundesligi.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:43Kao tvoje prvo juniorski i seniorski fudbal imaju razliku u kvaliteti, ali igranje prirodne pozicije nema nista sa tvojom konstatacijom, osim ako je igrac prekomandovan na neku drugi poziciju i tu pocne prizati daleko bolje partije.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:58
Kao prvo seniorski i juniorski fudbal su dvije razlicite stvari, da ne kazem sporta
Kao drugo, postane ti shvatljivo kad lik koji je odigrao kako sam kazes tolke silne utakmice za njemacku ne moze da se izbori u rotaciji ni u prosjecnom clanu druge njemacke lige
Kao tvoje drugo, igrac sa preko 2000 odigranih minuta u 32 utakmice te vecinu njih kao starter je sve osim epizodista. Nemojmo lupati druze, ako zelimo ozbiljno diskutovati. O kvaliteti i napretku mozemo pricati i sumnjati, ali nemoj nesto bezvezno tvrditi ako ne provjeris.
Pogledamo sezonu prije, epizodista u 2. Bundesligi je odigrao preko 2500 minuta uz 2 gola i 3 asistencije, nelose za defanzivnog veznog.
Hocu da kazem da ga se moglo i moralo adekvatnije isprobati, ako se vec pozvao u reprezentaciju i to na pozicije gdje nam ponajvise skripi, DMF/CMF. Nama je Cvajta dobra kad nekig igraca gotivimo, a losa nam je kad nekog igraca preziremo. Da li bi Burnic bolji bio od Tahirovica, Sunjica, Basica ili Gigovica ne znam jer se nije ni forsirao na njihovim pozicijama, nego na beku gdje opet nismo imali hajra, a sto je selektorov propust. Sve i da nema kvalitete iznad Cvajte, makar igra redovno u sasvim solidnoj ligi za razliku od pojedinih reprezentativaca ili je bara-bara sa njima.
Po meni on nema sta vise da trazi u rep, pogotovo jer je veliko pitanje dje ce sad otic
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jesil poslao pare? Nemoj bjezati, salji pare momcimaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:02Koliko si ti glup družeEdincapitano je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:57Nemam se ja sta qurciti s tobom, ali cim ti pises da igras gdje vec igras u nekom selu, sigurno znam da nisi ni blizu mene sto se tice igranje fudbala. I tu je kraj price, a ti bruda moj s takvim stomakom ne mozes meda ni na bajramskom turniru a kamal da se poredis s Burnicem.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:13
Eto tu je odigro malo bolju utakmicu već.
Hajde salji pare momcima, vec su ti nasli dvije tekme. Cuj 1000KM![]()
Brukas se i to dobro![]()
![]()
Gdje si ti procito da sam reko da igram fudbal![]()
Idi javi se ocnom nek ti provjeri dioptriju,a svrati i psihologu cim Burnica predstavljaš ovde u najmanju ruku Messijem.
Idi dok je vrijeme,dok te nije jos vise zahvatilo pa ces danas sutra Mujakica predstavit kao Roberto Carlos
Za vas na selu je Burnic bolji od Messija, i sutra ako bi on dosao ti prvih bi se slikao s njim i bio kao malo djete
Sta je trebao tu utakmicu, da ih sam predribla petroicu?RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:27Ma ja vi se vodite time ako nije nista zasro onda je odigrao dobro.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Nema rasprave sa ljudima kojima je Burnic dobar igrač.
Očigledno ne pratimo isti sport.
A da mi je znat odakle je ovaj mrtvi troller Edincapitano,vjerovatno iz Parisa.
Mada po ponašanju bih rekao da je korida za njega bila i ostala jedina kulturna manifestacija u njegovom životu.
Pitanje je doduse koliko je kulturna.
Mada po ponašanju bih rekao da je korida za njega bila i ostala jedina kulturna manifestacija u njegovom životu.
Siroki Brijeg, 156-ti profil po redu.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:54Nema rasprave sa ljudima kojima je Burnic dobar igrač.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kako trollam?RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:54Nema rasprave sa ljudima kojima je Burnic dobar igrač.
Sam si napisao da ces poslati 1000km ako neko kaze tekmu gdje Burnic bio dobar, jel nije tako?
Momak/Momci ti fino napisali i ti sada gasis pricu, nesto bez veze pises samo da pobjegnes
Brukas seeee
- invincible1921
- Kontakt:
Treba vidjet kakav je na goluBeduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:15Samo kazem da nije epizodni igrac, kako si si htio prikazati. Daleko je on od kvaliteta, samo sam se osvrnuo na cinjenicu da za razliku od ostalih on nije ni dobio priliku za dokazivanje i borbu za svoju poziciju. On se mozda nije razvio kako se planirali, ali nisu ni ostali takodjer, a dobijaju daleko vise minuta za igru. E to mi je krivo, sto se makar nije pokusalo pa ako ne ide, onda obraz cist. A ne da nazor cuvas igraca na okupu pa mu makar i izmislio poziciju na beku.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:43Ma vidi, bio je tu jedan period i neka je, nije sad da smo imali ne znam kakvih igraci....ali pricati da on ima ikakve kvalitete je smijesn. Lik je imao startnu poziciju koja mu garnatuje makar 5 sezona u Bundesligi, i on je toliko los da je nije uspio iskoristit....jbt toliko nastupa za njemacku u21, skola borusije ili dje vec poceo, vazio za talenta,,,,i to sve je kapitalizovao tako sto je se vucara po drugoj bundesligi.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:43
Kao tvoje prvo juniorski i seniorski fudbal imaju razliku u kvaliteti, ali igranje prirodne pozicije nema nista sa tvojom konstatacijom, osim ako je igrac prekomandovan na neku drugi poziciju i tu pocne prizati daleko bolje partije.
=\_1921_/=
- Beduin
- Kontakt:
Ako nadje solidan angazman u Cvajti definitivno treba razmisliti na gol ga staviti, umjesto Vasilja.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:50Treba vidjet kakav je na goluBeduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:15invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:43
Ma vidi, bio je tu jedan period i neka je, nije sad da smo imali ne znam kakvih igraci....ali pricati da on ima ikakve kvalitete je smijesn. Lik je imao startnu poziciju koja mu garnatuje makar 5 sezona u Bundesligi, i on je toliko los da je nije uspio iskoristit....jbt toliko nastupa za njemacku u21, skola borusije ili dje vec poceo, vazio za talenta,,,,i to sve je kapitalizovao tako sto je se vucara po drugoj bundesligi.
Samo kazem da nije epizodni igrac, kako si si htio prikazati. Daleko je on od kvaliteta, samo sam se osvrnuo na cinjenicu da za razliku od ostalih on nije ni dobio priliku za dokazivanje i borbu za svoju poziciju. On se mozda nije razvio kako se planirali, ali nisu ni ostali takodjer, a dobijaju daleko vise minuta za igru. E to mi je krivo, sto se makar nije pokusalo pa ako ne ide, onda obraz cist. A ne da nazor cuvas igraca na okupu pa mu makar i izmislio poziciju na beku.![]()
075 ❤
075 ❤
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ma znam ja to Damire,al nekad ti budala izvuce živac i ne mozes a da ne mu ne napišeš nešto.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:56Siroki Brijeg, 156-ti profil po redu.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:54Nema rasprave sa ljudima kojima je Burnic dobar igrač.
Ne vjerujem ja da je to onaj jadnik.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:56Siroki Brijeg, 156-ti profil po redu.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:54Nema rasprave sa ljudima kojima je Burnic dobar igrač.
Al i ovo je budala neopjevana. Pa na koju god temu uđeš on se s nekim svađa čovječe . Ili je negdje portir, ili security, treće nije, čim ima ovoliko vremena za forum.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], invincible1921 i 15 gostiju.