Arsenal

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

mercurial
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mercurial » 14 jul 2026, 19:58

Meni nije jasno kako Cityu prolaze ovi transferi vise i pored optuzbi. Izgleda su dogovorili Bouadija za 100 mil necega..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jul 2026, 20:24

baboedindzeko09 je napisao/la:
14 jul 2026, 15:52
Nisam zadovoljan odlaskom Trossarda. Na WC je pokazao da može itekako biti koristan a naročito sa klupe (što je i dokazao zadnjih par sezona). Uz to ima haman pa duplo/troduplo manju platu od brazilskog panja koji je beskoristan a ima dosta velik ugovor.

Da je bar neka cifra bila ali 20m je smiješno.
Makar se neka cifra izvukla, kako je znalo biti :mrgreen:

@mercurial sta ocekujes drugo, davno se reklo da ce dobiti neku finansijsku kaznu i to je to. Bas ce ih izbaciti, a generisu tolike pare. Da li je Everton ili neko losiji, dobili bi dosad izbacivanje u 10-tu ligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 14 jul 2026, 20:50

Najnovije vijesti:
- Alvarezu je Arsenal druga opcija. Nakon SP ce Barca jos jednom probati, a ako ne uspije otvoren je za prelazak u Arsenal. Atletico prefira Arsenal i on sigurno nece ostati tamo. Berta se nalazi u Madridu i vec je imao sastanak sa predstavnicima Atletica. Arteta ga vidi kao prioritet u napadu.
- Bruno i dalje zeli prelazak u Arsenal, a Newcastle trazi najmanje 80 mil. Vjerovatno ce se desiti, samo je pitanje da Newcastle dovede zamjenu. Ne vjerujem da ce praviti scene kao sa Isakom jer se pokazalo sad da ih igraci izbjegavaju jer se boje da ce biti zarobljeni.
- Rogers je izgleda prioritet za lijevo krilo i samo se ceka da se on vrati sa SP da se to zakljuci. Villa je vec dovela Manzanbija koji je njegova zamjena. Cijena cca 100 mil.
- Tziolis je fakticki zavrsen i ostale su sitnice da se rijese. Cijena 40 mil eura.
- Za Norgarda postoji ponuda iz Arabije, ali on zeli ostati u Londonu ako je to moguce. Ne smeta mu klupa.
- Fener pokazuje interes za Jesusa, ali jos nista konkretno.
- Na listi se nalazi i Konsa, stoper Ville, ali je to na tragu spekulacija.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 jul 2026, 21:30

Ode Saliba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 14 jul 2026, 21:32

14 jul 2026, 21:30
Ode Saliba
Bilo je pitanje trenutka. Isto ceka i Ricea.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2026, 21:43

14 jul 2026, 21:30
Ode Saliba
Ma Saliba povreda ledja sto se vec zna ,nek ide odma na operaciju ,nema se sta cekati ,bolje ovako nego da opet udje u sezonu sa istom povredom ,moze se bez njega izgurati do prve rep pauze ,bez njega Ricea i Sake smo svakako par mjeseci to se vec pisalo :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 15 jul 2026, 00:39

Grk dolazi :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2026, 01:09

Wilshere10 je napisao/la:
15 jul 2026, 00:39
Kakav je ,jel moze biti dostojna zamjena za Trosarda?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 15 jul 2026, 09:16

Mene vise brine Rice nego Saliba,covjek se gotov raspao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 15 jul 2026, 12:16

topnik1 je napisao/la:
15 jul 2026, 01:09
Wilshere10 je napisao/la:
15 jul 2026, 00:39
Kakav je ,jel moze biti dostojna zamjena za Trosarda?
Talentom ispred Leandra ali sumnjam da je clutch kao Leandro. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2026, 06:20

Saliba out navodno do Nove godine.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 jul 2026, 15:42

mustuluk boys

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 jul 2026, 16:11

QUARTERBACK je napisao/la:
16 jul 2026, 15:42
mustuluk boys

Malo sam skeptik jer u Norwichu kad je tek došao kao uber talenat iz Grčke nije apsolutno ništa pokazao ali eto ima bolesne brojke u Belgiji prošle sezone i nadam se da može bar 10-15% toga replicirati vamo i automatski je bolji od Martinellija. Mada nam treba startno krilo na toj strani od 80-100m sigurno ako mislimo napadati sve trofeje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2026, 16:47

Pa doci ce Rogers kao lijevo krilo.
Ovo sa Salibom i Riceom je ozbiljno i stvarno je pravo pitanje kad ce i hoce li biti spremni.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jul 2026, 17:12

mercurial je napisao/la:
16 jul 2026, 16:47
Pa doci ce Rogers kao lijevo krilo.
Ovo sa Salibom i Riceom je ozbiljno i stvarno je pravo pitanje kad ce i hoce li biti spremni.
Ne zna se ništa još za njih, čemu takva panika odjednom ja stvarno ne shvatam. Nek ljudi uostalom odmore, Ricea je Arteta iscijedio da valja. Jbt pa bilo je utakmica vodimo lagano a Rice igra do kraja dok se Norgard kiseli na klupi ko kupus u buretu.

Nek se sad plati cijena, nek ljudi odmore. Prvi dio sezone je svakako lakši i svejedno ćemo opet dovest 5-6 novih igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 16 jul 2026, 17:17

Pa opet imamo Zubimendi,Skelly,Merino ili ako bi došao Guimaraes.Ako ta trojica ne mogu iznijeti dok Rice ne dođe treba ih sve prodati.

Ako su Timber i Calafiori spremni za početak sezone Hinchapie i Mosquera uz Gabriela,ne vidim u čemu je problem :D

Problemi ostaju gore.Lijevo je samo Martineli a isturena osmica su i Odegaard i Eze,Nwaneri je tu,Haverza se mora uguziti negdje.
Desno Madueke jer je Saka vjerojatno gotov.

Gyokereš ostaje ukoliko ga ne zamjene za Alvareza.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2026, 17:56

SSj4 je napisao/la:
16 jul 2026, 17:17
Pa opet imamo Zubimendi,Skelly,Merino ili ako bi došao Guimaraes.Ako ta trojica ne mogu iznijeti dok Rice ne dođe treba ih sve prodati.

Ako su Timber i Calafiori spremni za početak sezone Hinchapie i Mosquera uz Gabriela,ne vidim u čemu je problem :D

Problemi ostaju gore.Lijevo je samo Martineli a isturena osmica su i Odegaard i Eze,Nwaneri je tu,Haverza se mora uguziti negdje.

Boldirani ne moze krevet iz kuce iznijeti, a kamoli dio sezone :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 16 jul 2026, 19:17

DamirT je napisao/la:
16 jul 2026, 17:56
SSj4 je napisao/la:
16 jul 2026, 17:17

Boldirani ne moze krevet iz kuce iznijeti, a kamoli dio sezone :mrgreen:
A igrao je skoro cijelu sezonu dok nije pao totalno.Prevelik je skok bio Sociedad-Arsenal.Treba uzet u obzir da je odigrao nešto više minuta ove sezone nego inače a nije bio standardan na kraju sezone.Razlika između liga i stila igre je gdje je u Arsenalu morao dosta više raditi nego inače.Ta prilagodba uz sve što se dešavalo u sezoni gdje ga nije odmarao ni u kupovima meni daje nadu da će u sljedećoj sezoni biti dosta konkretniji.

Arteta je užasno hendlao rotaciju pogotovo kada se Merino ozljedio.Norgaarda koji je bio standardan i kapiten Brendforda je zakucao za klupu a nije da nije bilo utakmica kada je mogao skroz odmoriti nekog od Zubi-Rice ili barem kada smo komotni u vodstvu da jedan izađe.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 16 jul 2026, 21:16

Mene Rogers podsjeca na Grealisha. Idealan igrac za Artetu, jak, mobilan, trkacki dobar za presing.
Vjerujem da ce Zubimendi biti top iduce sezone. Meni je bio dobar na pocetku prosle, ali ga je Arteta ubio. Arteta ne zna odmoriti igraca. Kad nekog zajase ne odustaje do povrede.
Ne smijemo zaboraviti ni Skellya koji je na kraju sezone bio Faktor i vjerujem da ce igrati bitnu ulogu i u iducoj.
Mogao bi Arteta imati slatke muke sa Zubimendijem, Riceom, Skellyem i Brunom za te 2 pozicije.
Po meni Rogers i pogotovo Tzolis nisu rjesenja za lijevo krilo koje mi trebamo i nemaju to sto je imao Trossard da izmisle gol jer su obojica vise igraci kontre, a mi tako ne igramo.
Arsenalu treba igrac koji je kreativan na krilu i super jak u 1vs1 situacijama. Dakle, bolja verzija Trossarda. Nesto tipa Doue i Kvara.
Sto se tice Alvareza, ako to znaci odlazak Gyokeresa ja sam protiv, a vjerovatno bi bilo tako. Cak je i Havertz dobar, ali on ima problem sto ne moze ostati zdrav u kontinuitetu. Pitanje je da li ga mozemo prodati nekome za bar 40 mil sto ni bilo super, ali vjerovatno nemoguca misija.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 16 jul 2026, 23:33

mercurial je napisao/la:
16 jul 2026, 21:16
Mene Rogers podsjeca na Grealisha. Idealan igrac za Artetu, jak, mobilan, trkacki dobar za presing.
Vjerujem da ce Zubimendi biti top iduce sezone. Meni je bio dobar na pocetku prosle, ali ga je Arteta ubio. Arteta ne zna odmoriti igraca. Kad nekog zajase ne odustaje do povrede.
Ne smijemo zaboraviti ni Skellya koji je na kraju sezone bio Faktor i vjerujem da ce igrati bitnu ulogu i u iducoj.
Mogao bi Arteta imati slatke muke sa Zubimendijem, Riceom, Skellyem i Brunom za te 2 pozicije.
Po meni Rogers i pogotovo Tzolis nisu rjesenja za lijevo krilo koje mi trebamo i nemaju to sto je imao Trossard da izmisle gol jer su obojica vise igraci kontre, a mi tako ne igramo.
Arsenalu treba igrac koji je kreativan na krilu i super jak u 1vs1 situacijama. Dakle, bolja verzija Trossarda. Nesto tipa Doue i Kvara.
Sto se tice Alvareza, ako to znaci odlazak Gyokeresa ja sam protiv, a vjerovatno bi bilo tako. Cak je i Havertz dobar, ali on ima problem sto ne moze ostati zdrav u kontinuitetu. Pitanje je da li ga mozemo prodati nekome za bar 40 mil sto ni bilo super, ali vjerovatno nemoguca misija.
Arteta ne želi lucidnost nego kontrolu.Svu lucidnost koju ćemo imati bit će u Ezeu i to će biti njegova uloga ako nas ne ide :D

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []