Film i kinematografija
Moderator/ica: insider
Re: Film i kinematografija
Pregledao dva pokušaja od horora :

Ugasio nakon 25min kakav smor upm.2/10

5/10
Uspio odgledati do kraja ali čisti prosjek.

Ugasio nakon 25min kakav smor upm.2/10

5/10
Uspio odgledati do kraja ali čisti prosjek.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ko pogleda odiseju neka kaze vrijedi li, ne vjerujem ovim woke influenserima
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A woke forumasima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neko sam ko ne gleda te horore al taj prvi nije ni los .... od drugog sam vise ocekivao bezveze
Arsenal All The Way !
Stvarno ne kontam Nolanovu opsesiju sa snimanjem filmova u ovom specijalnom imax formatu. Kad pogledam slike kina koji to moze prikazati i svih ostalih, ko da gledas 2/3 snimljenog kadra, mozda i manje. Samo 40 kina u cijelom svijetu moze da prikaze to sto je uradjeno, zesca glupost.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nolan je vise svrsavo sto ce snimiti u imax nego sto ce snimiti film. Lik je i izabrao ovu temu jer ima potencijal da se citav snimi na imax.
što duže slušam tu polemiku, imam osjećaj da je čitav film primarno reklama za imax
Film je odličan, ništa ne smeta regularnom gledanju u kinu što nije imax, helene crnkinje i one trandže (koja nije Ahil
) je sveukupno možda 4-5 minuta na ekranu, svi glumci u formi, pogotovo Leguizamo koji ide po Oskara za sporednu
Sve one scene iz trailera koje su mnogima bile zabrinjavajuće poput "Dad", "Let's Go" i Zendaye Atene su izvučene iz konteksta i na kraju odrađene tako da imaju smisla. Nije mi ni smetalo što svi pričaju savremenim govorom, prijatna promjena u odnosu na onaj stereotipni britanski kada je riječ o ovakvoj vrsti filmova, vidi se da je nolan svjesno išao na potpuno savremenu interpretaciju epa.
Sekvence sa Charlize meni su možda najslabiji dio filma.
Sve one scene iz trailera koje su mnogima bile zabrinjavajuće poput "Dad", "Let's Go" i Zendaye Atene su izvučene iz konteksta i na kraju odrađene tako da imaju smisla. Nije mi ni smetalo što svi pričaju savremenim govorom, prijatna promjena u odnosu na onaj stereotipni britanski kada je riječ o ovakvoj vrsti filmova, vidi se da je nolan svjesno išao na potpuno savremenu interpretaciju epa.
Sekvence sa Charlize meni su možda najslabiji dio filma.
Prvi okej, drugi qurcu ne valja. Neku noć sam gledao The Invite, fino mi je legao
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.