KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Ghuraba
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Ghuraba » 16 jul 2026, 13:34

Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 16 jul 2026, 18:50

Ghuraba je napisao/la:
16 jul 2026, 13:34
Ovo sto su poceli objavljivati na drustvenim mrezama je skroz ok, ali bez objava o novim igracima nece pokrenuti hajp niti probuditi interesovanje kod naroda. Cekati narednu sedmicu da pocnu s tim bilo bi kasno, a da ne govorim duze od toga. Pametno bi bilo svake sedmice objaviti bar po 2-3 nova igraca, sto bi do pocetka priprema bilo idealno tempiranje. Vjerujem da bi se tako ponovo aktualizirala prica o Bosni. Onda je na njima samo da organizuju neki solidan turnir pred pocetak sezone i da cijene ulaznica ne budu preskupe kao prosle godine.
Talic i Vrabac potpisali, to su novi igrači, KK Bosna ima već trenera eto krenulo je

AdinSally
Kontakt:

Post Postao/la AdinSally » 16 jul 2026, 19:19

Ghuraba je napisao/la:
potencijal postoji, i moze se napraviti nenormalan marketing i promocija sa drustvenim mrezama...samo treba znati

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 16 jul 2026, 19:38

Kylian je napisao/la:
16 jul 2026, 18:50
Ghuraba je napisao/la:
Talic i Vrabac potpisali, to su novi igrači, KK Bosna ima već trenera eto krenulo je
I odose njih dvojica na pripreme jer ne znamo ko su još “naši momci”

slika

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 16 jul 2026, 20:57

Bojim se da je jos veci problem jer nije primopredaja dokumenata jos do kraja zavrsena, tako da se ne zna sigurno stanje.

Vjerujem u Darija da ce odabrati bolje i selektirati kako treba. Nadam se pogotovo da ce stranci biti dodatna vrijednost. Bice puno borbe, nadam se “ratnickoj” ekipi.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jul 2026, 23:40

Selimovic je bez konkirencije najbolji sportski radnik u BiH. Iza sebe ima velike rezultate sa Sparsima, od nicega je proizveo jako puno ozbiljnih igraca.. Znanje nije upitno. Sad kkbosna je specifocna po svemu, bivsi evropski prvak, ukratko regionalni brend. Pubika samo priznaje trofeje i pobjede i nema vremena cekati da proizvodi igrace naustrb rezultata. Potrebno je dovesti dosta igraca, nadam se da ce se dovoditi ciljana i provjerena pojacanja. A publika ce to sigurno znati nagraditi, pogotovo nakon duple krune.. raduje dogovor sa adidasom u vezi sportske opreme, to je jedan fin plus u samom pocetku, sad cekamo pojacanja.

maroon46

Post Postao/la maroon46 » 17 jul 2026, 16:18

bosnas_ je napisao/la:
16 jul 2026, 23:40
Selimovic je bez konkirencije najbolji sportski radnik u BiH. Iza sebe ima velike rezultate sa Sparsima, od nicega je proizveo jako puno ozbiljnih igraca.. Znanje nije upitno. Sad kkbosna je specifocna po svemu, bivsi evropski prvak, ukratko regionalni brend. Pubika samo priznaje trofeje i pobjede i nema vremena cekati da proizvodi igrace naustrb rezultata. Potrebno je dovesti dosta igraca, nadam se da ce se dovoditi ciljana i provjerena pojacanja. A publika ce to sigurno znati nagraditi, pogotovo nakon duple krune.. raduje dogovor sa adidasom u vezi sportske opreme, to je jedan fin plus u samom pocetku, sad cekamo pojacanja.
Selimovic i najbolji u istoj recenici :crazy: :crazy:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jul 2026, 14:15

Do kraja dana na našoj službenoj stranici ćete moći pročitati imena igrača koji su potpisali ugovore s našim klubom za naredni period.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 jul 2026, 15:46

Madafaka je napisao/la:
18 jul 2026, 14:15
Do kraja dana na našoj službenoj stranici ćete moći pročitati imena igrača koji su potpisali ugovore s našim klubom za naredni period.
dje to pise :mrgreen:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jul 2026, 16:16

JHam je napisao/la:
18 jul 2026, 15:46
Madafaka je napisao/la:
18 jul 2026, 14:15
dje to pise :mrgreen:
Na zvaničnoj FB stranici kluba.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 18 jul 2026, 16:18

Svidja mi se kako se reda roster za narednu sezonu. Bice puno dobre odbrane, fighta ce biti stalno. Dario to zna odabrati na pravi nacin.

Dario ce to sigurno da poslozi na pravi nacin. Nadam se da ce se desiti jos promjena u samom funkcionisanju kluba i da ce se napraviti kakav/takav sistem.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 jul 2026, 16:32

Hairli da nam bude
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jul 2026, 16:32

DirkNowitzki je napisao/la:
18 jul 2026, 16:18
Svidja mi se kako se reda roster za narednu sezonu. Bice puno dobre odbrane, fighta ce biti stalno. Dario to zna odabrati na pravi nacin.

Dario ce to sigurno da poslozi na pravi nacin. Nadam se da ce se desiti jos promjena u samom funkcionisanju kluba i da ce se napraviti kakav/takav sistem.
Talic,Vrabac . Ko su jos novi igraci i ostaje li neko od prosle sezone ??Ja isto vjerujem da Djerdja moze napraviti dobre stvari ,on mi je najveci adut za ovu sezonu al mora imati i roster .

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 jul 2026, 17:56

Meni se ne svidja kad se o igracima prica borci i to fajteri odmah znas da tu nema dovoljno kvaliteta

Radije bih da budemo moderna ekipa koja trci i suta puno za 3 poena

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jul 2026, 19:12

Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 18 jul 2026, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 jul 2026, 19:14

Kakav im ovo amater vodi fb stranicu, pise kao da je neka fan stranica a ne zvanicna
Don't believe the hype.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 jul 2026, 19:16

Ne znam kakav je igrač, ali DeAndre Gholston je toliko jako ime da je to nerealno, isto neki marvelov negativac.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

AdinSally
Kontakt:

Post Postao/la AdinSally » 18 jul 2026, 19:31

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 18 jul 2026, 19:35

Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 jul 2026, 19:39

Ghuraba je napisao/la:
18 jul 2026, 19:35
Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.
Nmg vjerovat da ima neki igrac a da ga ti ne znas :)
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], enterofuryl i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []