nije ga nagazio mozes naci na netu snimke,kad je ukliznuo, spence lijevom nogom proklizo i bas je izvrnuo i zato se jest onako drzo za nogu
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ma ja, iz drugog ugla ovo sto sam ja vidjeo sa bocne tribine skroz drugacije izgleda. Zato i kazem neki namjesteni video, vise nicemu ne mozes sto posto vjerovat.kouadio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:19nije ga nagazio mozes naci na netu snimke,kad je ukliznuo, spence lijevom nogom proklizo i bas je izvrnuo i zato se jest onako drzo za nogu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Da se hoće ovo svjetsko završiti pa da palestinoljupci sjašu sa fudbala
RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:41Pratim tvoje postove mogu reći da si izuzetan forumas.
Mislim da si jedan od rijetkih koji ti je svaki post kvalitetan.
Samo tako nastavi![]()
Drugi crveni oprosten Messijugodrina je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:40Ma ja, iz drugog ugla ovo sto sam ja vidjeo sa bocne tribine skroz drugacije izgleda. Zato i kazem neki namjesteni video, vise nicemu ne mozes sto posto vjerovat.
E sad,ko ce sudit finale 
Pa valjalo bi da stavi Argentince za sudije.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne. Mislim kako igrač koji u 21/22 nije bio ni u top30, završi prvi na osnovu jednog turnira? Negdje su morali pogriješit.Rajaz je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:42misliš na ovoArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:34A godina prije prvenstva u Kataru kada je završio van top30? Tj. godina kada je i bilo prvenstvo, ali ovi Francuzi retardirani nisu naučili brojeve pa su mu dali godinu poslije.
![]()
Op op op,Slovenac sudi finale,haj nek je neko sa nasih prostora
Kriv je sto nije imao igraca tj pogrijesio je u selekciji.Povest Jordana Hendersona u 2026. godini na prvenstvo je za zatvora ,a ne ove izmjene .Zar nije bolje recimo da je tu imao Whartona pa da ga moze ubacit kad Rice ocigledno nije mogao vise.Zar nije bilo bolje da je imao Fodena ili Palmera pa da mogu malo probat uzet loptu .
Njegova prakticno jedina "kriminalna " izmjena je to sto je izbacio Gordona za Konsu.Tu je mogao stavit Rashforda i malo osvjezit ekipu a zadrzat strukturu,mada ni do te izmjene nisu izgledali dobro i vec su ih Argentinci uveliko pritiskali.Sve ostale koje je odradio u 82. minuti su bile prisiljene i ubacio je ono sto je imao tj ono sto je poveo .James mu izlazi zbog ozljeden on ubacuje Burna,jer i nema koga drugog.Umjesto da ima Arnolda,pa bi mu mozda i on pomogao malo da izadje iz svog 16erca.Rice mu izlazi jer je krepo ,ulazi O'Reilly jer na toj nekoj Riceovoj poziciji i nema nikog ubacit obzirom da mu na klupi sjede Henderson
Mainooa je poveo is nekog razloga,a ocigledno ga ne smeka nikako.Znaci ni njega nisi trebao vodit ako nisi mislio covjeku dat da igra.
Nista ovo ugl nije cudno za Engleze.Kako igraju oni imaju i dobre rezultate na ovih zadnjih par velikih turnira.Dolaze do ovih zavrsnica ,sto mogu dosta zahvalit povoljnom zdrijebu.Jedini turnir gdje mogu rec da su imali prave skalpove je prosli Euro kad su dernuli Njemacku i Holandiju na putu do finala.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Nek je Juda kritikovao selektora,igrace,galamio na Pickforda, hvatao Argentince po terenu,a to sto nije izisao na sut Enza i gol za 1-1 nikome nista.
A takodjer je izgubio loptu na polovini Argentine u akciji poslije koje je Argentina i povela 2-1. Moj Juda,svi su krivi samo ti ne. Danas nema precijenjenijeg igraca od Jude hahahaha
I da u ovoj Engleskoj nema mjesta za Fodena,Palmera i Trenta...
A takodjer je izgubio loptu na polovini Argentine u akciji poslije koje je Argentina i povela 2-1. Moj Juda,svi su krivi samo ti ne. Danas nema precijenjenijeg igraca od Jude hahahaha
Ma odma se izgalamio na Pikforda, kae po sredini ti puca
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prosli Euro je Njemacka ispala od Spanijedarker10 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 07:13Kriv je sto nije imao igraca tj pogrijesio je u selekciji.Povest Jordana Hendersona u 2026. godini na prvenstvo je za zatvora ,a ne ove izmjene .Zar nije bolje recimo da je tu imao Whartona pa da ga moze ubacit kad Rice ocigledno nije mogao vise.Zar nije bilo bolje da je imao Fodena ili Palmera pa da mogu malo probat uzet loptu .
Njegova prakticno jedina "kriminalna " izmjena je to sto je izbacio Gordona za Konsu.Tu je mogao stavit Rashforda i malo osvjezit ekipu a zadrzat strukturu,mada ni do te izmjene nisu izgledali dobro i vec su ih Argentinci uveliko pritiskali.Sve ostale koje je odradio u 82. minuti su bile prisiljene i ubacio je ono sto je imao tj ono sto je poveo .James mu izlazi zbog ozljeden on ubacuje Burna,jer i nema koga drugog.Umjesto da ima Arnolda,pa bi mu mozda i on pomogao malo da izadje iz svog 16erca.Rice mu izlazi jer je krepo ,ulazi O'Reilly jer na toj nekoj Riceovoj poziciji i nema nikog ubacit obzirom da mu na klupi sjede Hendersonsa slomljenom rukom i Mainoo koji ko da i nije tu
![]()
Mainooa je poveo is nekog razloga,a ocigledno ga ne smeka nikako.Znaci ni njega nisi trebao vodit ako nisi mislio covjeku dat da igra.
Nista ovo ugl nije cudno za Engleze.Kako igraju oni imaju i dobre rezultate na ovih zadnjih par velikih turnira.Dolaze do ovih zavrsnica ,sto mogu dosta zahvalit povoljnom zdrijebu.Jedini turnir gdje mogu rec da su imali prave skalpove je prosli Euro kad su dernuli Njemacku i Holandiju na putu do finala.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ili će se izgubiti nakon 20 min ili će pokidati. Bravo za našeg Sarajliju koji je 4.

R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Vala su smorili.TarpiTarpi je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:06Da se hoće ovo svjetsko završiti pa da palestinoljupci sjašu sa fudbala
Mislim da se na prvenstvu 1994. nisu ovako nadmetali da nadju ko je za a ko protiv BiH.
Na jednom sportskom takmicenju, glavna tema je bila Palestina.
Mislim da se ni sami Palestinci nisu ovoliko bavili tim stvarima, kao ovdje u BiH sto se bave.
Cijelo vrijeme se gura neki narativ Argentina = Izrael 2.
Gledam slavlje na ulicama Buenis Airesa, mnosto Palestinskih zastava. Ali to niko nece ni pomenuti. Bitno je proizvesti bipolarnost i siriti dezinformacije.
Uvijek mora biti razlog da se neko mrzi.
Ili stalno postavljanje Messieve slike sa Natanjahuom. Nigdje slike da se isti dan slikao i sa predsjednikom Palestine. Nigdje info da je to bila Unicefova "Peace tour" na koju je Barcelona isla i da su trenirala sa djecom i u Izarealu i u Paleatini, ne samo Messi nego svi igraci.
Ali, uzmi sta ti odgovara i predstavi kako to tebi odgovara. Nadji razlog da mrzis nekog. Hebo sport i fudbal, koga to zanima?

Zadnja izmjena: Elrond, dana/u 17 jul 2026, 09:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma da ga je nagazio skakali bi oni sudiji po glavi, i sam igrac ne bi ustajao vec bi ostao da se previja na zemlji.kouadio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:19nije ga nagazio mozes naci na netu snimke,kad je ukliznuo, spence lijevom nogom proklizo i bas je izvrnuo i zato se jest onako drzo za nogu
Ma realno svi engleski igraci su precjenjeni riza 100 mil, jud 100 mil, Anderson 100 mil a da su kojim slucajem skoti bilo bi 20, 25, 35 mil te cijene. Engleski vezni igraci su prosjecni igraci i nista vise. Ovj Jud ima vrhunski skil da iz drugog plana da prati utakmicu i da zabija golove iz drugog plana uz dobar sut, sve ostalo pas, vizija tehnika talenat je mrtvi prosjek, da ne govorimo o Rizi koji je igrac nivo Dzake, ali eto imaju englesku zastavu kraj imena pa vrijede 100+ mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 07:17Nek je Juda kritikovao selektora,igrace,galamio na Pickforda, hvatao Argentince po terenu,a to sto nije izisao na sut Enza i gol za 1-1 nikome nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.