Furamo vassvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:35
Tuzlaci hvale Želju
Sloboda gostuje na Grbavici: Odmjerit ćemo snage sa jednim od najvećih i najtrofejnijih klubova u BiH
P.S.
Hvala Tuzla
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Telalovic je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:07Bil se mijenjali? Imamo mi dobrih rvataBiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:40Ne znaju se imena. Drži se u tajnosti. Kao da lično Messi potpisuje, a ne neke španske oyebine.![]()
Po zivoj vagi, minus repovi i rogovi?
AMAR OSIM
Zaboravio si napomenuti 50000KM plus PDV za rentanje stadiona iz Kantona Sarajevo u ZDKThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Karić 450 000 € - 900 000
Evropa 700 000 € - 1 400 000
Znam da spavas ali eto kada se probudiš da ti muka bude![]()
Čestitke na prolasku i sretno protiv Slovaka, da barem X izvućete. Ibro najpodcjenjeniji trener u državi, strašno šta je napravio u zadnjih pola godine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kvota da ce popare u septembru priželjkivati Rahimica je 1.2 a kvota da ce Rahimic nasljedit Zekica je 1.05 Al džabe im kad bi im lično special one došo
Dize se prasina ⚫️🔴
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da Ibro ne bi prihvatio.
Imao je on sigurno i drugih ponuda, al čovjek se drži Mostara.
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Jel igrate Europu?
Gdje doktor jel uzivao u fudbal festivalu? Da nije do Vice i Beusa opet?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Citam da je FKS jucer utakmicu poceo sa samo jednim igracem iz BiH u prvih 11, nijednim igracem iz Sarajeva u citavom timu. Strucni stab prakticno komplet iz Hrvatske
I ovo je njihova svakodnevnica godinama. Klub placenika, ljudi sa strane, bez identiteta, bez ikakve veze sa gradom koji nose u imenu. Sidran je to davno najbolje opisao i pogodio sustinu
I ovo je njihova svakodnevnica godinama. Klub placenika, ljudi sa strane, bez identiteta, bez ikakve veze sa gradom koji nose u imenu. Sidran je to davno najbolje opisao i pogodio sustinu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Ništa bolji niste.
Upropastili najbolju školu fudbala.
Danas igraju Holanđani, sad će i Španci.
Al problemi u Sarajevu.
Čuj klub plaćenika...pa jest, kod vas igraju na riječ, yebo pare
Nakon svih dešavanja, treba imati obraza pa nekom nešto prigovarati, a klub ti postao ono protiv čega si bio.
Upropastili najbolju školu fudbala.
Danas igraju Holanđani, sad će i Španci.
Al problemi u Sarajevu.
Čuj klub plaćenika...pa jest, kod vas igraju na riječ, yebo pare
Nakon svih dešavanja, treba imati obraza pa nekom nešto prigovarati, a klub ti postao ono protiv čega si bio.
Koševo Zapad
- BiHSportman
- Kontakt:
Što ih zgazi juče Inter. Ne mogu da vjerujem.
- svrakino1921
- Kontakt:
UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dole
Tuzla i Sarajevo gospodski gradovi. Tuzlaci i sarajlije gospoda. Sve ostalo su slepci i seljoberi. Ukljucujuci i ozracene.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:35
Tuzlaci hvale Želju
Sloboda gostuje na Grbavici: Odmjerit ćemo snage sa jednim od najvećih i najtrofejnijih klubova u BiH
P.S.
Hvala Tuzla
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tu samLondonBlues je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:17Jel igrate Europu?
Gledao jesam, uživao nisam. Sve si vidio i sam još pure jesti i to je to. Ok! prozivke iz Mostara i Banja Luke ali sa ovih diletanata sa Grbavice stvarno je mučno i za replike.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Planski smo ispali iz Evrope, jer tempiramo formu za početak prvenstva BiH. Nema potrebe da trošimo igrače i rizikujemo eventualne povrede na nebitnim utakmicama. Čak ni najvažnije igrače nismo prijavili za Evropu, Telalovića i Živkovića, kao ni najzvučnije pojačanje u napadu. Uprkos svemu, oborili smo neke rekorde i zadali nove zadaće kad je posjeta u pitanju.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ovi iz Sarajeva zive u paralelom univerzumu.
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Ma vi i kad gubite pravite rezultat , bosanski Real MadridHerson je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:03Planski smo ispali iz Evrope, jer tempiramo formu za početak prvenstva BiH. Nema potrebe da trošimo igrače i rizikujemo eventualne povrede na nebitnim utakmicama. Čak ni najvažnije igrače nismo prijavili za Evropu, Telalovića i Živkovića, kao ni najzvučnije pojačanje u napadu. Uprkos svemu, oborili smo neke rekorde i zadali nove zadaće kad je posjeta u pitanju.
svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:32UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dole
Herson je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:03Planski smo ispali iz Evrope, jer tempiramo formu za početak prvenstva BiH. Nema potrebe da trošimo igrače i rizikujemo eventualne povrede na nebitnim utakmicama. Čak ni najvažnije igrače nismo prijavili za Evropu, Telalovića i Živkovića, kao ni najzvučnije pojačanje u napadu. Uprkos svemu, oborili smo neke rekorde i zadali nove zadaće kad je posjeta u pitanju.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al kako Je Rozman uspio ovako brzo ugradit sarajevski mentalitet sampiona priprema

-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Vi ste ratovali ??? Ako ste nam obezbjedili da nam se Grbavica vrati, hvala od srca. Nisam to znao,zaista,da zbog tog omogucavanja,niste stigli vratiti svoj stadion,niste stigli dolinu Neretve ocistiti svako malo od zastava Herceg-Bosne.mobih je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:13svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:32UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dolekomedijas
ti ratovao? pa sto nisi svoju grbavicu oslobodio? ne, nego smo mi ratovali i obezbjedili vam da vam se grbavica vrati. da je otisla dolina Neretve, sad bi vi igrali na otoci, ako bi jos uvijek postojali, a na grbavici bi se sepurila slavija, koja bi bila karadzicev projekt, doduse to bi znacilo da ni borca ne bi bilo ni na mapi, ali eto, od dva zla...
Sto niste opet dosli igrati Europske tekme na Grbavici,ipak je to u neku ruku i vas stadion.
Treba predloziti da se Zapadna tribina zove po vama. Ja zaista nisam znao za ovu informaciju. Hvala Vam jos jednom.
Gluposti pišete i jedan i drugi, a ti mobih pišeš veće gluposti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

.png)