FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
86
18%
2. Borbu za Evropu
185
39%
3. Sredinu tabele
84
18%
4. Borbu za opstanak
119
25%

Ukupno glasova: 474

ELDIABLO20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ELDIABLO20 » 17 jul 2026, 09:21

BosnianLevi je napisao/la:
17 jul 2026, 02:19
slika
Jel ovo sad neka najava odlaska ili neka fora jer je već bilo najavljivano da možda idu?
Ovdje je ja mislim Prokop otisao Olympiacos Nicosia

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 17 jul 2026, 09:25

Hilmo123 je napisao/la:
17 jul 2026, 09:18
Pozitivna stvar jeste što igrači zaista žele da treniraju i rade uprkos kašnjenjima plata, aktuelnom upravnom odboru zaista svaka čast na trudu i radu ako uzmemo u obzir kakvo je stanje bilo početkom jula. Nažalost ne smiju nas iznenaditi raskidi ugovora sa igračima poput Prokopa i Alića, jednostavno radi se na smanjenju aktuelnih troškova i dovođenju dva do tri igrača umjesto jednog za iste pare. Pejiću svaka čast koji je prihvatio smanjenje plate, Alić nažalost nije prihvatio. Radi se po prioritetima, najbitnije je riješiti određena poreska dugovanja kako bi stranci mogli nastupati bez obzira što imaju ugovor. Radi se dobro, i zaista mislim da će to biti dosta bolje nego što očekujemo, prvenstveno jer neće imati pritiska kao prethodne sezone. Uskoro dolaze dvije do tri prinove, Freeman nije otišao u Sloveniju jer nije mogao dobiti vizu, šteta, ali nastavlja trenirati sa ekipom po povratku s priprema. Moramo dati jako podršku i zato prvu utakmicu SVI NA GRBAVICU napuniti kao šibicu!
AFERIM HILMO!

SVI NA GRBAVICU!!!!

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 17 jul 2026, 09:26

BosnianLevi je napisao/la:
17 jul 2026, 02:19
slika
Jel ovo sad neka najava odlaska ili neka fora jer je već bilo najavljivano da možda idu?
Ma neka interna 100%.
Nego gdje nam je marokanac, vozi li kum danas ikoga na stadion :mrgreen:
Pošteno, pa kako bude.

berjan

Post Postao/la berjan » 17 jul 2026, 09:27

svaka cast pejicu ako je istina to da je prihvatio smanjenje plate, lik je dobar igrac, udara-bezobrazan, krupan je pokriva dosta prostora oko sebe i stoperi nisu na vjetrometini, sjecam se jos prelijepog gola pitarima na grbavici mamu im njihovu kako nam ono ponistise kofol radi onog laznog faula odinake ne pocetku akcije kad pitarcina mujkic odglumi

sa hodzicem cemo imati odlican par defanzivnih veznih, bar bi trebali,
ne znam u kakvom ce stanju biti hodzic, vidim raja konta da ce cvetanovski , sosic i td biti isti igraci kao prije poalije ovih povreda ali ja sam skeptican ne znam nisam pratio kako su se po europi igraci vracali poslije takvih povreda ako neko ima neki primjer..

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 17 jul 2026, 09:32

Danas poslje Dzumma namaza abd ✍️ ili jos jedna suplja :/

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 17 jul 2026, 09:32

Mislim da je i Nastić prihvatio smanjenje plate. Bit će još odlazaka. Danas novi igrači.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 jul 2026, 09:35

Sta je sa onim bogaljima iz Holandije. Smije li se pricati sa njima?

berjan

Post Postao/la berjan » 17 jul 2026, 09:42

brate holandjani zeljin DNK hahaha

nezz fkt mislim da se mi noramo pomiriti da ce nam oni ostati do penzije haha

trebamo im probati podrsku dati, ne mogu biti gori nikako nego prosle sez, sad su dosta ovdje vidjeli su sta kako vjv ce biti aklimitozivaniji, ako zeljimo bolje nama bolje i njima podrsku dati

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 17 jul 2026, 10:10

berjan je napisao/la:
17 jul 2026, 09:42

trebamo im probati podrsku dati, ne mogu biti gori nikako nego prosle sez, sad su dosta ovdje vidjeli su sta kako vjv ce biti aklimitozivaniji, ako zeljimo bolje nama bolje i njima podrsku dati
Pa vidi, jedini teški flop od njih 4 prošle sezone ti je Konings
(mene je prevario u prvoj tekmi s onom prečkom i kontao sam sve sad će... i nikad, ala Demirović u repki).
- Ismaila ne možeš ni ocijeniti, više je Dragović igrao (i nek je, nije belaj, al ne možemo sudit momku na osnovu 2 poluvremena i još 2 malo jače od tog).
- Troupe bio više nego korektan dok ga nisu izbacili iz ekipe (na LB meni 5x ispred Odinake, jer ovog nije provozao samo ko nije pokušao. Ima historija komentara koga zanima nek iskopa), poslije kad su ga vratili kriminalan bio, vjerovatno bio u fazonu šta me handrite više.
- Seedorfu se tražile greške koje su se ignorisale kod Karamarka jer je ovaj bio fajter i bacao se na svaku, a lik više dao od Biče na proljeće, i nije uopće zaostajao puno za Karamarkom u jesenjem dijelu.
Pošteno, pa kako bude.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 17 jul 2026, 10:17

Zar je tesko priznati da su Holandjani obicne karine igraci ,da nesto vrijede otisli bi negdje igrati fudbal ,prevarili nas i libo ih tuki :kafa:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 17 jul 2026, 10:22

zeljovolimte je napisao/la:
17 jul 2026, 09:35
Sta je sa onim bogaljima iz Holandije. Smije li se pricati sa njima?
Samo njima kad se ovi za normalizacije primaknu kapak zasticeni ko da nato iza njih stoji

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 17 jul 2026, 10:27

zastitaIdentiteta je napisao/la:
17 jul 2026, 10:10
berjan je napisao/la:

(mene je prevario u prvoj tekmi s onom prečkom i kontao sam sve sad će... i nikad, ala Demirović u repki).
- Ismaila ne možeš ni ocijeniti, više je Dragović igrao (i nek je, nije belaj, al ne možemo sudit momku na osnovu 2 poluvremena i još 2 malo jače od tog).
- Troupe bio više nego korektan dok ga nisu izbacili iz ekipe (na LB meni 5x ispred Odinake, jer ovog nije provozao samo ko nije pokušao. Ima historija komentara koga zanima nek iskopa), poslije kad su ga vratili kriminalan bio, vjerovatno bio u fazonu šta me handrite više.
- Seedorfu se tražile greške koje su se ignorisale kod Karamarka jer je ovaj bio fajter i bacao se na svaku, a lik više dao od Biče na proljeće, i nije uopće zaostajao puno za Karamarkom u jesenjem dijelu.
Samo nek je dosao sa strane, odmah "ima nade". Primaju ljudi za to sto si nabrojao 18k u prosjeku po igracu.

Tuziti onog ko ih je doveo, odobrio i potpisao ugovore.
Amilu J*** svu porodicu ovom prilikom.

Igrali su sasvim dovoljno da vidis kako veze nemaju izuzev Sedorfa koji ti moze pomoci negdje nesto, dobar je u skoku.

Konings nikad nigdje u 28 godina nije zabio pet golova u sezoni, napadac.

Trupe lik centar ne prelazi, defanzivno uzasan. Porediti ga sa Odinakom koji je uz Alica najbolji nas igrac. Nisu lb, nego rb.

Sedorf kao cetvrti stoper ok varijanta, ali preskup za to.

Mhand osim asistencije protiv Sirokog, nista ni s cim.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 17 jul 2026, 10:34

Ovo ce biti ili iznenadjenje ili cemo vas bas potonuti. Ali ja kontam da ovi igraci ne mogu biti losiji od onih sto je Mulalic imao i krpio nas.

Vidjet cemo sve vrlo brzo

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 17 jul 2026, 10:45

berjan je napisao/la:

Nadam se da će Troupe i Konings naci klubove sa približnom platom i da će nas napustiti uskoro. Sedorf i Ismail mogu dati rezultat, samo ih ne treba psihicki ubijati, ne znam po čemu je Erick bolji i kvalitetni igrač od Ismaila. Al' je dobivao minute kao da bez njega ne moze se organizovati sredina terena.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 17 jul 2026, 10:48

zeljovolimte je napisao/la:
17 jul 2026, 10:27
zastitaIdentiteta je napisao/la:
17 jul 2026, 10:10
berjan je napisao/la:

Samo nek je dosao sa strane, odmah "ima nade". Primaju ljudi za to sto si nabrojao 18k u prosjeku po igracu.

Tuziti onog ko ih je doveo, odobrio i potpisao ugovore.
Amilu **** svu porodicu ovom prilikom.

Igrali su sasvim dovoljno da vidis kako veze nemaju izuzev Sedorfa koji ti moze pomoci negdje nesto, dobar je u skoku.

Konings nikad nigdje u 28 godina nije zabio pet golova u sezoni, napadac.

Trupe lik centar ne prelazi, defanzivno uzasan. Porediti ga sa Odinakom koji je uz Alica najbolji nas igrac. Nisu lb, nego rb.

Sedorf kao cetvrti stoper ok varijanta, ali preskup za to.

Mhand osim asistencije protiv Sirokog, nista ni s cim.
Ma nije "ima nade" nego bez njih nas nema za viktorije, a liga za 3 sedmice.
> Tuziti onog ko ih je doveo, odobrio i potpisao ugovore.
Haha pa slažem se ja s tim da nam nisu trebali, al tu su i neće mi Raščić i Zahirović držati RB, niti će mi Nastić biti stoper, itd.

Fula za stranu, logično.
Ne slažem se za Odinaku. Na krilu da, najbolje što smo imali na proljeće, na beku prije toga teški kriminal. Bez trunke razumijevanja igre, samo trči u čovjeka s loptom, okretao ga ko god je pokušao makar 3x sporiji i slabiji od njeg bio.

A to što si rekao za Mhanda možeš i za Ericka i za Prokopa i za Radovca i za Denija i za skoro koga god pomeneš.
Pošteno, pa kako bude.

Reno99
Kontakt:

Post Postao/la Reno99 » 17 jul 2026, 11:00

Iskreno strah me ove sezone što dolazi,kao normalan navijač kluba koji prati klub dugo godina i kad povredom ovu ekipu sa ekipom koju je vodio Mulalic i sezonu kasnije Bašić ova ekipa možda jest malo bolja ali su i duge ekipe bolje nego tad , plus što je liga sa manje klubova gdje ćeš imati veće probleme jer ćeš igrati 4 puta sa 3/4 ekipe koje su dosta bolje od nas gdje nećemo moći uzet bodove jedino kući na atmosferu kao protiv Borca posle sezone . Ali nadati s najboljem dobrit prvu utakmicu na atmosferu pa nekako i derbi nekom selrecim pa poslije šta bude...

Brufen

Post Postao/la Brufen » 17 jul 2026, 11:04

Aleksa Pejic :salut:
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 17 jul 2026, 11:09

Brufen je napisao/la:
17 jul 2026, 11:04
Aleksa Pejic :salut:
Je l' ovo za oproštaj ili iz poštovanja? :)

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 17 jul 2026, 11:23

Peja osto duzan za go na derbiju pa osto :rol:
Svaka cast ko god je pored slobodnih papira odlucio da ostane i pomogne klubu uz smanjenje plata, to je za svaki respekt. Ma bit ce ovo dobro, hajde Karpaty vise ne mogu cekat :opaopa:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2026, 11:31

Reno99 je napisao/la:
17 jul 2026, 11:00
Iskreno strah me ove sezone što dolazi,kao normalan navijač kluba koji prati klub dugo godina i kad povredom ovu ekipu sa ekipom koju je vodio Mulalic i sezonu kasnije Bašić ova ekipa možda jest malo bolja ali su i duge ekipe bolje nego tad , plus što je liga sa manje klubova gdje ćeš imati veće probleme jer ćeš igrati 4 puta sa 3/4 ekipe koje su dosta bolje od nas gdje nećemo moći uzet bodove jedino kući na atmosferu kao protiv Borca posle sezone . Ali nadati s najboljem dobrit prvu utakmicu na atmosferu pa nekako i derbi nekom selrecim pa poslije šta bude...
Ma nisam vala siguran koliko je ova ekipa bolja od Edisove,a i sad ne postoji situacija da pola lige domaće utakmice ne igra na svom terenu. Bašićeva je stvarno bila odron

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Hrasno15, w0st i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []