Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Jedino mi je krivo što onoj fukari, što mu nikad nije dala šansu, pade u krilo 20 milja
Ma englezi ce svrsavat na njegovu anticipaciju, lagan kas, dugu loptu, iznošenje...
Bice tesko čitat kloceve koji ce mu svaki potez analizirat pod povećalom, svaki primljeni gol pripisivat njemu, svaki izgubljen duel dramatizirat...ali šta da se radi
Ma englezi ce svrsavat na njegovu anticipaciju, lagan kas, dugu loptu, iznošenje...
Bice tesko čitat kloceve koji ce mu svaki potez analizirat pod povećalom, svaki primljeni gol pripisivat njemu, svaki izgubljen duel dramatizirat...ali šta da se radi
Leeds salje ponudu i za Soleta iz Udinesea.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
I ti onda odes tamo na portal ostaviti takav slican komentar i dobijes ban na 2 mjeseca kao ja, jer sam napisao da je Esmer Ostrakovic zalutao u sportsko novinarstvo, kao i u bilo sta vezano za sport. “Gore drustvene mreze”, “nevjerovatno sta je izjavio”, “zemljotres”, “da li je moguce”, “zapalio svojom izjavom” i slicno. Eto to je vrhunac vokabulara naseg dNovinara.SamoTi4000 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:08Evo na ovom portalu,svaki članak im je tipa,senzacija,izazvao zemljotres svojom izjavom, nevjerovatno šta je izjavio...kad ono u tkestu niđe veze.
Novinari su ispod nivoa Premijer lige BiH
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ma samo smo dno u svemu jbg.Elddar je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:34I ti onda odes tamo na portal ostaviti takav slican komentar i dobijes ban na 2 mjeseca kao ja, jer sam napisao da je Esmer Ostrakovic zalutao u sportsko novinarstvo, kao i u bilo sta vezano za sport. “Gore drustvene mreze”, “nevjerovatno sta je izjavio”, “zemljotres”, “da li je moguce”, “zapalio svojom izjavom” i slicno. Eto to je vrhunac vokabulara naseg dNovinara.SamoTi4000 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:08Evo na ovom portalu,svaki članak im je tipa,senzacija,izazvao zemljotres svojom izjavom, nevjerovatno šta je izjavio...kad ono u tkestu niđe veze.
Pa kad na prste jedne ruke mozes nabrojati stručne novinare koji su završili zurnalistiku. I sto je još gore oni koji jesu vidjeli da ovo novo bolje prolazi i pridružili se većini senzacionalističkih novinaraSamoTi4000 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:18Ma samo smo dno u svemu jbg.Elddar je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:34I ti onda odes tamo na portal ostaviti takav slican komentar i dobijes ban na 2 mjeseca kao ja, jer sam napisao da je Esmer Ostrakovic zalutao u sportsko novinarstvo, kao i u bilo sta vezano za sport. “Gore drustvene mreze”, “nevjerovatno sta je izjavio”, “zemljotres”, “da li je moguce”, “zapalio svojom izjavom” i slicno. Eto to je vrhunac vokabulara naseg dNovinara.SamoTi4000 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 09:08Evo na ovom portalu,svaki članak im je tipa,senzacija,izazvao zemljotres svojom izjavom, nevjerovatno šta je izjavio...kad ono u tkestu niđe veze.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zar nije trebao danas letiti za Leeds?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Aha, nisam upratio. Nasao sam par stranica koje prate Leeds pa citao komentare. Ukratko, oni koji su ga gledali su zadovoljni, a oni koji nisu malo su rezervisani. Generalno, oni slabo mirišu nas kontinentalce. Ali uglavnom nisu ni protiv transfera. Ja vjerujem da ce ovo biti lijepa prica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:15I jeste. Kako prenose njihovi mediji obavio je preglede i potpisao ugovor, sutra zvanično objavljuju.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Bitno je da mirisu otocane, zato su nakamarali polovnjake iz Walesa i tavore u ligi pa se miraju cupati 40mil za jednog Muharemovica da im ojaca odbramu.231983 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:19Aha, nisam upratio. Nasao sam par stranica koje prate Leeds pa citao komentare. Ukratko, oni koji su ga gledali su zadovoljni, a oni koji nisu malo su rezervisani. Generalno, oni slabo mirišu nas kontinentalce. Ali uglavnom nisu ni protiv transfera. Ja vjerujem da ce ovo biti lijepa prica.Coolpanda24 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:15I jeste. Kako prenose njihovi mediji obavio je preglede i potpisao ugovor, sutra zvanično objavljuju.
Uceram im ja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kazu stigao vec u Englesku i završio medicinski pregled.
Sutra predstavljanje
Sutra predstavljanje
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
A haj Leeds brate objavljuj te transfer
18m ago: Tarik Muharemovic is completing the second part of his Leeds United medical today.
The Sassuolo defender arrived in the UK yesterday after a deal worth up to £34m was agreed.
The Sassuolo defender arrived in the UK yesterday after a deal worth up to £34m was agreed.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sretno momčino!