da se ne zaboravi
Nemoj brate vidiš šta si napravio sa jednom napisanom ne promišljenom gluposti. Moraš biti dostojanstveniji bez obzira što ti se klub raspada. Evo jedno srce za tebesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:32UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Karić 450 000 € - 900 000
Evropa 700 000 € - 1 400 000
Znam da spavas ali eto kada se probudiš da ti muka bude![]()
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dole
Šta će mi srce bolan - nisam ****Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:02Nemoj brate vidiš šta si napravio sa jednom napisanom ne promišljenom gluposti. Moraš biti dostojanstveniji bez obzira što ti se klub raspada. Evo jedno srce za tebesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:32UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Karić 450 000 € - 900 000
Evropa 700 000 € - 1 400 000
Znam da spavas ali eto kada se probudiš da ti muka bude![]()
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dole![]()
Jašta si nego **** i šta će ti komad zemlje nisi valjda ratovao za ratno profiterstvo. Nije ni čudo što vas srbi kupuju za male pare i pozajmicesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:19
Šta će mi srce bolan - nisam ****
Ja sam ratnik
Da ste mi ponudili vilu u Blagaju za ratne zasluge itd.- to bi već bilo ok.- al opet iskreno rečeno od mene ja to ne bih prihvatio jer mene samo zanima život u KANTONU SARAJEVO
Vrlo rijetko se slazem i citiram. Ovo je jenda od tih prilika. Od svih rezultatskih poraza ovo je najveci .. frankestsjn od kluba postalo .. iako cesto simpatiziram sa fk sarajevo ovo se vec neda prezvakati ..nema ovo vise veze ni sa Bosnom ni sa SarajevomKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:22Citam da je FKS jucer utakmicu poceo sa samo jednim igracem iz BiH u prvih 11, nijednim igracem iz Sarajeva u citavom timu. Strucni stab prakticno komplet iz Hrvatske![]()
I ovo je njihova svakodnevnica godinama. Klub placenika, ljudi sa strane, bez identiteta, bez ikakve veze sa gradom koji nose u imenu. Sidran je to davno najbolje opisao i pogodio sustinu![]()
Idem sutra u NeumThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:22Jašta si nego **** i šta će ti komad zemlje nisi valjda ratovao za ratno profiterstvo. Nije ni čudo što vas srbi kupuju za male pare i pozajmicesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:19
Ja sam ratnik
Da ste mi ponudili vilu u Blagaju za ratne zasluge itd.- to bi već bilo ok.- al opet iskreno rečeno od mene ja to ne bih prihvatio jer mene samo zanima život u KANTONU SARAJEVO
Ma nabodi ga.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:48Idem sutra u NeumThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:22Jašta si nego **** i šta će ti komad zemlje nisi valjda ratovao za ratno profiterstvo. Nije ni čudo što vas srbi kupuju za male pare i pozajmicesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:19
Ja sam ratnik
Pa sam u Bingu u Mostaru oko 10 sati ujutro - hajd da se vidimo ako ti nije rano i ako si u Mostaru - ako si raspoložen na šake - tamo iza one caffe bašte fino mjesto za šaketanje- bit ću ja sa suprugom al ona će otići u DM preko puta dok ti ja promjenim lični opis - naviknula se na to moje - NA ŠAKE
Nek je ovog mostarskog retardiranog nodija konačno neko ugasio. Svaka čast Švrakinosvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:48Idem sutra u NeumThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:22Jašta si nego **** i šta će ti komad zemlje nisi valjda ratovao za ratno profiterstvo. Nije ni čudo što vas srbi kupuju za male pare i pozajmicesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:19
Ja sam ratnik
Pa sam u Bingu u Mostaru oko 10 sati ujutro - hajd da se vidimo ako ti nije rano i ako si u Mostaru - ako si raspoložen na šake - tamo iza one caffe bašte fino mjesto za šaketanje- bit ću ja sa suprugom al ona će otići u DM preko puta dok ti ja promjenim lični opis - naviknula se na to moje - NA ŠAKE
BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:19Pa naravno da pisem gluposti,ali kako da se obratim covjeku koji napisa sve ono.
Javi je li se pojavio mostarski nodi i jesi ga istukao na šake. Vrijeme je da vidimo jel se krije ko pickica po forumu ili neka izadje NA ŠAKE Ugasi ga saborac moj Grbavice ti.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:48
Idem sutra u Neum
Ma kad nam ne ide klubu odma zovemo sve žive na šake. Neki ne kontaju da je ovo forum i da se ovdje vodi diskusija, a 071. ti si izuzetak tebi će štangla na čelu ostat ugravirana.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:11Dodjem sta procitat kontam ima pametno o klubovima pojacanjima ligi europi a ovaj ovog zove na sake na putu do Neuma ,ko djeca yebo te
![]()