FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da svi vole FK Željezničar k'o Holanđani ne bi nam niko ništa mogao. 
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Dok čekamo "PRINOVE" imal kakvih novosti sa juga,napredujel nam barem tribina kad ovo ostalo sve stagnira
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
A da mu se ponudi kapitenska? Mozda je bas on taj koji ce moci držati svlačionicu cijelu sezonu?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:23Peja osto duzan za go na derbiju pa osto![]()
Svaka cast ko god je pored slobodnih papira odlucio da ostane i pomogne klubu uz smanjenje plata, to je za svaki respekt. Ma bit ce ovo dobro, hajde Karpaty vise ne mogu cekat![]()
U pravu si 100%,kod Edisa su bila čak i brza oba krila .Nadam se da ćemo dovest bar još jedno krilo ovako ne možemo bit konkurentni pa ni slučajno za Europu..imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:31Ma nisam vala siguran koliko je ova ekipa bolja od Edisove,a i sad ne postoji situacija da pola lige domaće utakmice ne igra na svom terenu. Bašićeva je stvarno bila odronReno99 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:00Iskreno strah me ove sezone što dolazi,kao normalan navijač kluba koji prati klub dugo godina i kad povredom ovu ekipu sa ekipom koju je vodio Mulalic i sezonu kasnije Bašić ova ekipa možda jest malo bolja ali su i duge ekipe bolje nego tad , plus što je liga sa manje klubova gdje ćeš imati veće probleme jer ćeš igrati 4 puta sa 3/4 ekipe koje su dosta bolje od nas gdje nećemo moći uzet bodove jedino kući na atmosferu kao protiv Borca posle sezone . Ali nadati s najboljem dobrit prvu utakmicu na atmosferu pa nekako i derbi nekom selrecim pa poslije šta bude...
Neuporedivo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:17Ovaj se njihov bar nece saginjat po sapun u SAD zatvorimaLokomotifa je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:15Naš Sanin Mirvić je ubleha koja nas je zamalo ugasila, ali ni konama se ne piše dobro ako ih buraz nastavi voditi. Toliko hajpa, priče, galame, milionskih transfera, ljudi godinama ne mogu dogurati dalje od prvog pretkola konferencijske lige. Pomalo je tužno.
Njihov je bar ulozio u klub, platio neki racun, napravio pomak kakav god. Nas je pokusao podici kredit i dao da mu se pravdaju racuni od rucka. Kreten.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
12tiigrac21
- Kontakt:
On da ima imalo ljuskosti. Rekao bi, ljudi pokusao sam ali ovo je koplikovanije ovdje, nego sto sam mislio. Saniram sam sve dugove koje sam napravio i povlacim se. Očito mu namjere nisu bile iskrene. Hvala Bogu, pa se rijesimo ublehe. Ja i dalje mislim da je pitarcina teska i da nas je htio povaliti do kraja.Argentina je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:07Neuporedivo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:17Ovaj se njihov bar nece saginjat po sapun u SAD zatvorimaLokomotifa je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:15Naš Sanin Mirvić je ubleha koja nas je zamalo ugasila, ali ni konama se ne piše dobro ako ih buraz nastavi voditi. Toliko hajpa, priče, galame, milionskih transfera, ljudi godinama ne mogu dogurati dalje od prvog pretkola konferencijske lige. Pomalo je tužno.
Njihov je bar ulozio u klub, platio neki racun, napravio pomak kakav god. Nas je pokusao podici kredit i dao da mu se pravdaju racuni od rucka. Kreten.
vec sam spominjao izgleda bas da holandjani imaju haos plate , jer ne kontam da ne mogu naci angazman ni u drugoj trecoj ligi holandije, pa i za manju platu 1000-2000 eura ne bi niko normalan rizikovao karijere u tim godinama
ne govorim da je niko namjerno ili nesto to radio ne znam fkt badzo , adzo i td ali eto i da nije takvi smo ti mi kad dodjes do para , sto kazu kad ima loja - pop i guzicu maze buahahhah
dosle pare od dzabera i ovi se razgoropadili bili
ali fkt ovo dosad sto se vidjelo je jadno, trupe brt bek iz 70te do centra ide nesto se kofol bori, seedorf je pokretljiv ali svaku drugu tekmu trecu usere nesto auto go neki ili nesto skrene loptu u go ali hajdr i on moze proci ali ne za tu veliku platu, konnigs ma lik ne znam ko da u stiklama igra fakat sto kazete 5 golova zabio u karijeri
e mhand zimus na pripremama u antaliji protiv novog pazara lik sjedio u trenerci na tribinama pored mene, nikakve emocije niceg, svi ostali su bili na klupi i oni sto nisu igrali juniori ali on ne,
lik ima neki problem sigurno, pratio sam ga faca odnpocetka do kraja ista bezlicna sjedi i suti samo
vjv i na treninzima je nezainteresovan tako da sta znam..
brate on bi iz arsenala trebao jesti tu veznu liniju bar protiv radnika, sloge , posusja ali kakvi... isto ko da si rustemovica stavio daj prvom do sebe i to je to
eno marin galic u celiku
ne govorim da je niko namjerno ili nesto to radio ne znam fkt badzo , adzo i td ali eto i da nije takvi smo ti mi kad dodjes do para , sto kazu kad ima loja - pop i guzicu maze buahahhah
ali fkt ovo dosad sto se vidjelo je jadno, trupe brt bek iz 70te do centra ide nesto se kofol bori, seedorf je pokretljiv ali svaku drugu tekmu trecu usere nesto auto go neki ili nesto skrene loptu u go ali hajdr i on moze proci ali ne za tu veliku platu, konnigs ma lik ne znam ko da u stiklama igra fakat sto kazete 5 golova zabio u karijeri
e mhand zimus na pripremama u antaliji protiv novog pazara lik sjedio u trenerci na tribinama pored mene, nikakve emocije niceg, svi ostali su bili na klupi i oni sto nisu igrali juniori ali on ne,
lik ima neki problem sigurno, pratio sam ga faca odnpocetka do kraja ista bezlicna sjedi i suti samo
brate on bi iz arsenala trebao jesti tu veznu liniju bar protiv radnika, sloge , posusja ali kakvi... isto ko da si rustemovica stavio daj prvom do sebe i to je to
eno marin galic u celiku
Zadnja izmjena: berjan, dana/u 17 jul 2026, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li se hoce li biti prijenos pripremnih utakmica?
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Holandjani su mozda treca liga po kvalitetu, ali Zeljo danas nije nista bolji. Mogu komotno rukom pod ruku.berjan je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:36vec sam spominjao izgleda bas da holandjani imaju haos plate , jer ne kontam da ne mogu naci angazman ni u drugoj trecoj ligi holandije, pa i za manju platu 1000-2000 eura ne bi niko normalan rizikovao karijere u tim godinama
eno marin galic u celiku
AMAR OSIM
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- hibridnafoka
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
To više govori o onima koji su ga spremali za utakmicu nego o njemu. Sjeti se Alićevog hvatanja lopte koja izlazi u aut i kasnije gola Herere. Očajna priprema igrača mentalno.BiHSportman je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:46Pogodi prečku protiv Igmana, akcija se nastavi, on trči sa rukama na glavi prema aut liniji. Yebem ti fudbal![]()
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- WeekendOffender
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Kad već ubacuje golove s priprema nek ubaci i štogod s treninga
Pošteno, pa kako bude.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Nema prinova još?
A ovo ako je istina da su Pejić i Nastić prihvatiti igrati za manje plate, treba sjesti pa duboko se zapitat koliko bi igrača to uradilo.
Hvala im od srca i nadam se da će im se to nekad vratiti negdje.
A ovo ako je istina da su Pejić i Nastić prihvatiti igrati za manje plate, treba sjesti pa duboko se zapitat koliko bi igrača to uradilo.
Hvala im od srca i nadam se da će im se to nekad vratiti negdje.
- MisterBlue
- Kontakt:
Ko bi od djece Kluba prihvatio smanjenje plate? Aliću hvala ti ali nisi najbolji bek koji je igrao za ovaj Klub ima ih bar 5 boljih.
Šabić ide u Donerspor, on je ove sezone drugi kapiten iza Šošića. Zapamtite šta sam vam rekao. Gurat će se mali da se proda na uštrb rezultata.
Šabić ide u Donerspor, on je ove sezone drugi kapiten iza Šošića. Zapamtite šta sam vam rekao. Gurat će se mali da se proda na uštrb rezultata.
- hibridnafoka
- Kontakt:
Alic i Odinaka bara bara a obojica panjeviMisterBlue je napisao/la: ↑17 jul 2026, 14:45Ko bi od djece Kluba prihvatio smanjenje plate? Aliću hvala ti ali nisi najbolji bek koji je igrao za ovaj Klub ima ih bar 5 boljih.