Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Novi video o Busuladzicu,starter Malmoa od novembra i za vrijeme 3 trenera
Jedino nije bio starter kad je imao problema sa povredom mart-april
Jedino nije bio starter kad je imao problema sa povredom mart-april
Odlicne vijesti. Hvala druze
Upravo. A imace on fine visine kako stvari stoje. 15 godina a vec 185 cm. Ne bi trebao izaci ispod 190.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kanye Rizvanovic na spisku američke u-20 reprezentacije za CONCACAF prvenstvo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Igrat ce on za nas, to je igrac iz Nodijeve agencije.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:56Kanye Rizvanovic na spisku američke u-20 reprezentacije za CONCACAF prvenstvo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cuj Kanye19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:24Igrat ce on za nas, to je igrac iz Nodijeve agencije.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:56Kanye Rizvanovic na spisku američke u-20 reprezentacije za CONCACAF prvenstvo
Taj ne zna Bosnu pokazati na karti svijeta
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Turbic je sigurica za nas,rodjen u Tuzli 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bilo bi dobro da odradi ovu sezonu negdje na posudbi ili ako se nametne u interu još bolje mada teško
Vamos Rajvosa!
- katalinski
- Kontakt:
Stefan Bajić, porijeklim iz Banja Luke. Nastupao za Francuske mlade reprezentacije , ima taj jedan nezvanicni nastup za u -21 trikolora..
Kako je sad aktuelna tema oko golmanima , ne znam da li može nastupati za nas.
Bio je u jakim klubovima ali se nigdje nije proslavio, sada u Alemanji kod Selimbegovica.
Kako je sad aktuelna tema oko golmanima , ne znam da li može nastupati za nas.
Bio je u jakim klubovima ali se nigdje nije proslavio, sada u Alemanji kod Selimbegovica.
Ajvatar
*Kayne, ne KanyeSpahic98 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:34Cuj Kanye19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:24Igrat ce on za nas, to je igrac iz Nodijeve agencije.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:56Kanye Rizvanovic na spisku američke u-20 reprezentacije za CONCACAF prvenstvo
Taj ne zna Bosnu pokazati na karti svijeta
Ovo je tipicno za generacije koje imaju preko 50 godina I ove fgr bolide iz Sarajeva I tuzle. Treba reci da su ove novije generacije dosta zrelije po tom pitanju I taj kompleks I finoca nisu toliko izrazeni. Repka je tipicni primjer, dedic, bajraktarevic,muharemovic I slicni guraju ljiljane I zaboli ih kita sta misli vico I vlahadija. Stsrije generacije ne poznaju historiju bosne I bosnjaka jako dobro pogotovo ne zadnjih 200 godina I imaju problema sa shvatanjem I razlikovanjem pojmova vjera-nacija-drzava.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:57Nije nama pamcenje lose, nego raja ima kompleks nize vrijednosti,,,,,samo sjedi, suti, nemoj da se uvrijede nedaj Boze srbi ili hrvati, ipak su oni nad rasa231983 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:04Sto se Vladana tiče, ovako bi bilo da ga se pozove, kako slijedi:
On bi došao, mi bismo napisali 300 stranica na pdf-u kojeg bi mu neko ovdje napravio, na fb bi se poneko oglasio, onda bi uslijedila pressica na kojoj bi neki "novinar" stidljivo postavio pitanje o V.K., ali ne o onoj izjavi nego nešto tipa koliko će nam značiti osvježenje na golu ili neku drugu glupost, a zatim će Sergej odsvirati neku pjesmu poput one o Beširoviću onda. Sutradan će V.K. dati intervju nekom Sinanu u kojoj će se prati i reći da nije nikad prestao sanjati o rep., samo što su onda bila neka druga vremena i da je uzeto iz konteksta ono što je njegov menadžer rekao i prašina bi se malo slegla. E onda bi na utakmici napravio dvije dobre intervencije i zapad bi zagrmio: Vlaaadan, Vlaaaaadan! Tako su i Supiću kojj je bio još veći četnik.
Helem, hoću reći da je naše pamćenje kao u zlatne ribice. Pa silovalo nas, pobilo, genocid učinilo, rastjeralo u vražinu mater, pokralo, popalilo (i to makar deseti put u zadnjih 200 godina), i mi opet letimo njima, nešto se izvinjavamo, kupujemo kod njih, puštamo ih da nam opet uđu pod kožu (koju će odrati opet prvom prilikom), ženimo se i udavamo za njih a potom obavezno prihvatamo njihovu tradiciju, bez obzira bilo muško ili žensko
Odoh ja predaleko, ali hoću reći kako bi tačno išlo s Vladanom. Pa Dodik da je sad na prvenstvu izjavio da navija za BiH i slikao se negdje kako gleda reprezentaciju, sutra bi ga po' Sarajeva dočekalo kao najvoljenijeg. Mislim, Sarajeva. Bilo kojeg našeg grada. Takvi smo. Merhametli. Da ne kažem neku težu riječ.
Jedan od najboljih poteza barbareza pored svih gresaka I katastrofalnih odluka je to sto je broj srba u timu sveo na minimum zapravo do svjetskog I jove ih nije bilo nikako. To je uz dozu srece I velika muda bio glavni razlog zasto smo uspjeli otici na svjetsko, mada to nece niko od ovih fgrovaca priznati. Bez srba,odmah je veci I zesci patriotski naboj, pozrtvovanost, borbenost, jednostavno nema svetosavaca da smetaju, nema ustrucavanja, uvijanja I politicki korektnog sranja.
Iskreno ja bih bio najsretniji da nikad ni jedan srbin vise ne zaigra za repku. Ako smo spali na to da nam Oni igraju onda bolje nam je da se ugasimo.Ovi sto prizivaju vladana Koji je ispodprosjecan golman I nista bolji od vasilja su upravo to fgrovci sa kompleksom manje vrijednosti Koji zive u nekoj paralelnoj realnosti ili navijaci Sarajeva Koji ga prizivaju samo zato jer je njihov bivsi igrac I sto bi od neke eventualne buduce prodaje zaradili neki sitnis..
Hebote kad slusas ispovjesti I price prezivjelih iz prijedora, podrinja itd I kad vidis o kakvoj se sizofrenoj ideologiji I sekti radi meni nikako nije jasno Kako neko sa 2 grama mozga moze zeljeti da igraci iz takvih sredina igraju na nasu repku sa jednim bajraktarevicem npr kojem je ubijeno 5-6 clanova familije u genocidu.
- invincible1921
- Kontakt:
Jednom sam slucajno gledo jel LP za mlade il nesto..dobar igrac odma vidis razliku u odnosu na ostale
Zar nije on def za Sloveniju?
=\_1921_/=
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
I da još izbacimo Hrvate iz ekipe, postali bismo prvaci svijeta! Vallah billah!Diadora je napisao/la: ↑17 jul 2026, 20:41Ovo je tipicno za generacije koje imaju preko 50 godina I ove fgr bolide iz Sarajeva I tuzle. Treba reci da su ove novije generacije dosta zrelije po tom pitanju I taj kompleks I finoca nisu toliko izrazeni. Repka je tipicni primjer, dedic, bajraktarevic,muharemovic I slicni guraju ljiljane I zaboli ih kita sta misli vico I vlahadija. Stsrije generacije ne poznaju historiju bosne I bosnjaka jako dobro pogotovo ne zadnjih 200 godina I imaju problema sa shvatanjem I razlikovanjem pojmova vjera-nacija-drzava.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:57Nije nama pamcenje lose, nego raja ima kompleks nize vrijednosti,,,,,samo sjedi, suti, nemoj da se uvrijede nedaj Boze srbi ili hrvati, ipak su oni nad rasa231983 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 22:04Sto se Vladana tiče, ovako bi bilo da ga se pozove, kako slijedi:
On bi došao, mi bismo napisali 300 stranica na pdf-u kojeg bi mu neko ovdje napravio, na fb bi se poneko oglasio, onda bi uslijedila pressica na kojoj bi neki "novinar" stidljivo postavio pitanje o V.K., ali ne o onoj izjavi nego nešto tipa koliko će nam značiti osvježenje na golu ili neku drugu glupost, a zatim će Sergej odsvirati neku pjesmu poput one o Beširoviću onda. Sutradan će V.K. dati intervju nekom Sinanu u kojoj će se prati i reći da nije nikad prestao sanjati o rep., samo što su onda bila neka druga vremena i da je uzeto iz konteksta ono što je njegov menadžer rekao i prašina bi se malo slegla. E onda bi na utakmici napravio dvije dobre intervencije i zapad bi zagrmio: Vlaaadan, Vlaaaaadan! Tako su i Supiću kojj je bio još veći četnik.
Helem, hoću reći da je naše pamćenje kao u zlatne ribice. Pa silovalo nas, pobilo, genocid učinilo, rastjeralo u vražinu mater, pokralo, popalilo (i to makar deseti put u zadnjih 200 godina), i mi opet letimo njima, nešto se izvinjavamo, kupujemo kod njih, puštamo ih da nam opet uđu pod kožu (koju će odrati opet prvom prilikom), ženimo se i udavamo za njih a potom obavezno prihvatamo njihovu tradiciju, bez obzira bilo muško ili žensko
Odoh ja predaleko, ali hoću reći kako bi tačno išlo s Vladanom. Pa Dodik da je sad na prvenstvu izjavio da navija za BiH i slikao se negdje kako gleda reprezentaciju, sutra bi ga po' Sarajeva dočekalo kao najvoljenijeg. Mislim, Sarajeva. Bilo kojeg našeg grada. Takvi smo. Merhametli. Da ne kažem neku težu riječ.
Jedan od najboljih poteza barbareza pored svih gresaka I katastrofalnih odluka je to sto je broj srba u timu sveo na minimum zapravo do svjetskog I jove ih nije bilo nikako. To je uz dozu srece I velika muda bio glavni razlog zasto smo uspjeli otici na svjetsko, mada to nece niko od ovih fgrovaca priznati. Bez srba,odmah je veci I zesci patriotski naboj, pozrtvovanost, borbenost, jednostavno nema svetosavaca da smetaju, nema ustrucavanja, uvijanja I politicki korektnog sranja.
Iskreno ja bih bio najsretniji da nikad ni jedan srbin vise ne zaigra za repku. Ako smo spali na to da nam Oni igraju onda bolje nam je da se ugasimo.Ovi sto prizivaju vladana Koji je ispodprosjecan golman I nista bolji od vasilja su upravo to fgrovci sa kompleksom manje vrijednosti Koji zive u nekoj paralelnoj realnosti ili navijaci Sarajeva Koji ga prizivaju samo zato jer je njihov bivsi igrac I sto bi od neke eventualne buduce prodaje zaradili neki sitnis..
Hebote kad slusas ispovjesti I price prezivjelih iz prijedora, podrinja itd I kad vidis o kakvoj se sizofrenoj ideologiji I sekti radi meni nikako nije jasno Kako neko sa 2 grama mozga moze zeljeti da igraci iz takvih sredina igraju na nasu repku sa jednim bajraktarevicem npr kojem je ubijeno 5-6 clanova familije u genocidu.
Ima jos jedan Ajanovic (16) brani za Australiju U2019vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:24Igrat ce on za nas, to je igrac iz Nodijeve agencije.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:56Kanye Rizvanovic na spisku američke u-20 reprezentacije za CONCACAF prvenstvo
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
nodi je tu! dok ne brine o zeljesnicaru brine o izabranoj vrsti bih
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
Uskoro luka djuric u repki, a dusmani na infuziji
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: General505 i 24 gosta.