Baš zbog toga je i odabrao Leeds, a ne druge dvije ponude iz PL...
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Odlican transfer zmaja. Otisao je u najjacu ligu na svijetu sto je ogromna stvar i za bh fudbal. Sretno i aBd da odradi sezonu koja ce ga gurnuti u najvece engleske klubove.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Toooop, mashaAllah Tare!
Samo jako, 40 miliona! Momak je ozbiljna igracina!
Samo jako, 40 miliona! Momak je ozbiljna igracina!
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sretno TariCe!!!
Dobar transfer i naredni korak u karijeri, i to u najjaču ligu na svijetu. Ovo ce mu biti tek druga sezona u ligama petice i neki ljudi opet nezadovoljni?!
Tek su mu 23 godine.
Ljudi zaboravljaju da je prije godinu dana igrao Seriju B i da zapravo ima samo jednu sezonu u karijeri na ozbiljnom nivou (Serija A).
Za njega je najvažnije da redovno igra.
Dobar transfer i naredni korak u karijeri, i to u najjaču ligu na svijetu. Ovo ce mu biti tek druga sezona u ligama petice i neki ljudi opet nezadovoljni?!
Tek su mu 23 godine.
Ljudi zaboravljaju da je prije godinu dana igrao Seriju B i da zapravo ima samo jednu sezonu u karijeri na ozbiljnom nivou (Serija A).
Za njega je najvažnije da redovno igra.
Jos super mu dodje sto je slovenac drugi stoper.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nije imao drugog kluba, Leeds/Sunderland ili da ostane u Sassulo.
Da ga je Inter ili Juventus bas htio sigurno bi otisao tamo, ovako otisao u Leeds i sretno mu bilo.
Sad jel dobar potez, ne znam, vrijeme ce pokazati ali iskreno sam mislio da ce u neki velikan poslje SP u Serie A otici. Mozda i on sam je to mislio, Leeds je kasno upao u igru, tek poslje SPa se krenulo pisat o Leedsu.
Pa mogao je u juventus, ali nemogu (ili nece) oni da placaju kao u engleskoj. Pare i samo pare, zato su prosjecni klubovi u engleskoj u stanju uzeti top igrace..Edincapitano je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:02Nije imao drugog kluba, Leeds/Sunderland ili da ostane u Sassulo.
Da ga je Inter ili Juventus bas htio sigurno bi otisao tamo, ovako otisao u Leeds i sretno mu bilo.![]()
Sad jel dobar potez, ne znam, vrijeme ce pokazati ali iskreno sam mislio da ce u neki velikan poslje SP u Serie A otici. Mozda i on sam je to mislio, Leeds je kasno upao u igru, tek poslje SPa se krenulo pisat o Leedsu.
Ps: 40miliona za stopera je ogromna cifra
Bogami je stavio veliki pritisak sebi na ledja sa ovom cifrom. Sad je il bos il hadzija.
Nekada davno je ovako Leeds doveo jednog stopera za ogroman novac i taj stoper je nakon par sezona završio u tada mnogo jakom Unitedu i postao jedan od najboljih stopera svih vremena u Engleskoj, InshAllah da se istorija ponovi sa našim Taretom!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Znaci da nije mogao u Juventus, jer Juve nece ili nema para da platiElAn10 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:21Pa mogao je u juventus, ali nemogu (ili nece) oni da placaju kao u engleskoj. Pare i samo pare, zato su prosjecni klubovi u engleskoj u stanju uzeti top igrace..Edincapitano je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:02Nije imao drugog kluba, Leeds/Sunderland ili da ostane u Sassulo.
Da ga je Inter ili Juventus bas htio sigurno bi otisao tamo, ovako otisao u Leeds i sretno mu bilo.![]()
Ps: 40miliona za stopera je ogromna cifra
Kako god, sretno mu bilo
Pa mogao je da je prihvatio platu koja mu je juventus ponudila, ali nije lud ako mu leeds nudi puno vise. Radujem se da opet imamo igraca u premier ligiEdincapitano je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:43Znaci da nije mogao u Juventus, jer Juve nece ili nema para da platiElAn10 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:21Pa mogao je u juventus, ali nemogu (ili nece) oni da placaju kao u engleskoj. Pare i samo pare, zato su prosjecni klubovi u engleskoj u stanju uzeti top igrace..Edincapitano je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:02
Nije imao drugog kluba, Leeds/Sunderland ili da ostane u Sassulo.
Ps: 40miliona za stopera je ogromna cifra![]()
Kako god, sretno mu bilo![]()
Sjećam se ovog Leedsa iz ranih 2000-tih za Kewellom, Vidukom i ostalim. Žuti, neobicni dresovi, klub u kojeg se na prvu zaljubis. Ima ih takvih jos, pogotovo u Engleskoj.
Jedva cekam prve utakmice. Dosta sam zapostavio gledanje EPL otkad tamo nemamo predstavnika jer eto, uvijek nekako biram da gledam recimo Sturm-Wolfsberger nego Tottenham-Chelsea. Jednostvno, vise volim prst jednog naseg igraca nego cijelu ligu gdje nema naaih, zato me ovaj transfer posebno raduje: vraca se EPL i u moju kucu
Jedva cekam prve utakmice. Dosta sam zapostavio gledanje EPL otkad tamo nemamo predstavnika jer eto, uvijek nekako biram da gledam recimo Sturm-Wolfsberger nego Tottenham-Chelsea. Jednostvno, vise volim prst jednog naseg igraca nego cijelu ligu gdje nema naaih, zato me ovaj transfer posebno raduje: vraca se EPL i u moju kucu
Nego gledam i Tarik nosi onu narukvicu sto su im Seo i Edin kupili
fina uspomena koja momcima znaci 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: General505, LeCoq i 15 gostiju.